Man patiko Irmos situacijos nuaiškinimas. Bet aš vis tiek manau, kad yra žmonių, kuriems gerai būti vieniems. Ir tai - tik jų reikalas. Blogiau, jeigu jie, būdami vieni, vis dėlto kažkur viduje nujaučia, jog norėtų kažko kito. Tokiems sunkiau susikurti pirmuosius rimtus savo santykius, nes daugelis kuria jau antruosius. Bet įmanoma.
Žinau kad ne meilę, bet kartais užsimiršt gerai. Vakar buvau kažkaip patriotiškai nusiteikęs nauja vieta tik meškerių ėmiau, ale žiūriu „kliovas“ yra, na šiandien kiauliška nuotaika tai galvoju reiks „tinklą“ neštis. O man toks kiauliškas klausimas kilo, moterys ar kažko tikitės iš pažinties užsimezgusios klube, na kažko daugiau nei sekso? Pasisakymus paskaičius ir analizuojant situaciją, kažkaip pradedu linkt vėl į „tamsiąją“ ir gana senokai „padžiautą“ savo pusę, nes žiūriu čia su tuo nuoširdumu, džentelmeniškumu ir romantika nieko doro neišeina, nepaklausi vadinas prekė.
Normalios ir protingos moterys į klubus dažniausiai neina, nes įprastai turi galybę kitokių įdomesnių darbų ir užsiėmimų, pradedant šokimu su parašiutu ir baigiant apsilankymu teatre. Na, nebent, kai yra jaunesnės - pasišokti Viena mano tuometinė bendramokslė studijų metu praktikavo šį variantą - prisigerti, po klubo pasidulkinti... O ryte? Ryte ašaros ir vėliau klausimas: "O kodėl jis man nepaskambino?":DDD Žinoma, tenka pripažinti, kad ji buvo reto kvailumo ir naivumo mergina
Iš kitos pusės, gerb. deepsorrow, prašau nesupykti, tačiau vargu ar normali, 'nesugadinta' moteris/mergina su jumis prasidėtų... Kadangi, kiek tenka pastebėti, jūsų mentalitetas yra 'VARTOTI". Kažin, ar vartotojas (ėmėjas) gali mylėti, kadangi meilė yra ta stichija, kuri reikalauja "duoti".
Asmeniškai pati klubuose, kai buvau jaunesnė ir su draugėmis nulėkdavome ten pasišoksti, visada atsisakydavau tokių pasiūlymų - manau, kad tokiems dalykams "pasirašyti" gali tik savigarbos/savivertės neturinčios arba labai girtos merginos. Ir tiesą sakant, labai džiaugiousi, kad nesileidau "nutąsoma" ir visada buvau sąžininga pati sau - kad vienadienių nuotykių man nereikia