Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → 30mečiai senberniai

30mečiai senberniai

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/09 10:19:05 10:19:05

deepsorrow:
jaucianti: Ne meilę, Deepsorrow, ten dalina, ne meilę Sėkmės medžioklėje, Ka (čia iš Mauglio )

Man patiko Irmos situacijos nuaiškinimas. Bet aš vis tiek manau, kad yra žmonių, kuriems gerai būti vieniems. Ir tai - tik jų reikalas. Blogiau, jeigu jie, būdami vieni, vis dėlto kažkur viduje nujaučia, jog norėtų kažko kito. Tokiems sunkiau susikurti pirmuosius rimtus savo santykius, nes daugelis kuria jau antruosius. Bet įmanoma.

Žinau kad ne meilę, bet kartais užsimiršt gerai. Vakar buvau kažkaip patriotiškai nusiteikęs nauja vieta tik meškerių ėmiau, ale žiūriu „kliovas“ yra, na šiandien kiauliška nuotaika tai galvoju reiks „tinklą“ neštis. O man toks kiauliškas klausimas kilo, moterys ar kažko tikitės iš pažinties užsimezgusios klube, na kažko daugiau nei sekso? Pasisakymus paskaičius ir analizuojant situaciją, kažkaip pradedu linkt vėl į „tamsiąją“ ir gana senokai „padžiautą“ savo pusę, nes žiūriu čia su tuo nuoširdumu, džentelmeniškumu ir romantika nieko doro neišeina, nepaklausi vadinas prekė.

Normalios ir protingos moterys į klubus dažniausiai neina, nes įprastai turi galybę kitokių įdomesnių darbų ir užsiėmimų, pradedant šokimu su parašiutu ir baigiant apsilankymu teatre. Na, nebent, kai yra jaunesnės - pasišokti Viena mano tuometinė bendramokslė studijų metu praktikavo šį variantą - prisigerti, po klubo pasidulkinti... O ryte? Ryte ašaros ir vėliau klausimas: "O kodėl jis man nepaskambino?":DDD Žinoma, tenka pripažinti, kad ji buvo reto kvailumo ir naivumo mergina
Iš kitos pusės, gerb. deepsorrow, prašau nesupykti, tačiau vargu ar normali, 'nesugadinta' moteris/mergina su jumis prasidėtų... Kadangi, kiek tenka pastebėti, jūsų mentalitetas yra 'VARTOTI". Kažin, ar vartotojas (ėmėjas) gali mylėti, kadangi meilė yra ta stichija, kuri reikalauja "duoti".
Asmeniškai pati klubuose, kai buvau jaunesnė ir su draugėmis nulėkdavome ten pasišoksti, visada atsisakydavau tokių pasiūlymų - manau, kad tokiems dalykams "pasirašyti" gali tik savigarbos/savivertės neturinčios arba labai girtos merginos. Ir tiesą sakant, labai džiaugiousi, kad nesileidau "nutąsoma" ir visada buvau sąžininga pati sau - kad vienadienių nuotykių man nereikia

Vyriskis

V

11 įrašai

2011/10/09 13:10:45 13:10:45

Čia tai, "nenutąsytai".

Eina mergina prie ežero kaimelyje, susitinka senutę:
- O, tu jauna ir graži. Tikriausiai daug gerbėjų turi?
- Taip, turiu.
- Ir nei vienam neduodi?
- Ne, neduodu.
- Oi pasigailėsi vaikeli, pasigailėsi.

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/09 14:09:07 14:09:07

Vyriškis: Čia tai, "nenutąsytai".

- Taip, turiu.
- Ir nei vienam neduodi?
- Ne, neduodu.

Ironiška, bet tik su amžiumi imi suprasti, kad daugelį anekdotų reikėjo suprasti pažodžiui

sirdele24

S

8 įrašai

2011/10/09 14:33:04 14:33:04

Svečias:
Inga_D: Sveikos, su draugėmis prie kavos puodelio paskutiniu metru dažnai aptariame tokius vyrus. Kadangi pačioms yra apie 25 m., tenka susidurti su vienišais vyrais, kuriems yra apie 30 m. Jų savybės: dažnai nukentėję nuo meilės, pradraugavę keletą metų su mergina ir pamesti, todėl bijantys įsipareigoti, pabrėžiantys savo savarankiškumą, nors vis dar gyvenantys su tėvais, įsitikinę, kad jiems viskas vis dar prieš akis ir t.t. Kas, Jūsų nuomone, lemia tokios vyrų grupės susiformavimą? Ar tokį vyrą įmanoma "prijaukinti", ar toks vyras senberniaus arba enkinsis vienos nakties nuotykiais visą gyvenimą?

Užkliuvo akys už temos, kadangi pats neužilgo priklausysiu minėtai kategorijai, nuprendžiau atsakyti iš vyriškų pozicijų.

Taigi - pradžiai gal nereikėtų tiek stereotipų? Pavyzdžiui, aš puikiai suprantu, kad tikriausiai nebepadarysiu visko, apie ką svajojau būdamas šešiolikos, su tėvais negyvenu jau n metų, būtų kam, tikriausiai ir įsipareigočiau

Manyčiau, tokios grupės susiformavimą lemiantis esminis dalykas - aukšti standartai. Man asmeniškai nesinori gultis į lovą ar pradėti draugauti su bet kuo vien tam, kad nebūti vienam. Taip, kartais būna liūdna, geriausias vaistas nuo to - "get a life". Darbas, kelionės, mėgstamas hobis, draugai, etc - visa tai dažnai yra geriau, negu buvimas su žmogumi, su kuriuo kaip ir viskas gerai, bet - nedžiugina, kaip tas Knysliuko balionėlis.

Prijaukinti tokį žmogų įmanoma, reikia vieno vienintelio dalyko - pasiūlyti kažką daugiau, nei pilka masė. Jau jaučiu, kaip tuoj pasipils atsakymai - jums reikia manekenių su Nobelio premija, kiaulės! Nereikia, toli gražu. Reikia žmogaus, su kuriuo galima pasikalbėti įvairiomis temomis, kartu džiaugtis, kurti, keliauti, gyventi... Nevedu statistikos, bet naršant anketas dešimtis kartų lenda tos pačios standartinės frazės - "aš paprasta bet ne prasta", "noriu vaikino nes atsibodo būti vienai", "tai, kas tikra, nematoma akimis" ir mano mėgstamiausia ".................." - skiltyje "daugiau apie save". Paskaičius tokias, norisi išjungti laptopą ir nuveiktį ką nors prasmingesnio, nesijaudinant, jau senbernis tu ar ne.

o as tokiems pasisakymams nepritariu,nes kaip cia ir minejai " jums nereikia manekeniu" gal nebejuokauk? visi ziurit i tas soliariumines "grazuoles" ieskot ir renkates ne pagal save,visi norit jaunu,graziu,o kai istato ragus tada dejuojat,kokios visos isnaudotojos,kad joms reikia pinigu ir pns...bet apie savo klaidas nepagalvojat,maziau dairykites i tas kurios ne jums,ir viskas bus kitaip. man tai juokas ima,kai koks 40-50 metu senas diedas paraso anketoi,kad iesko drauges nuo 20 iki 30 metu,siaubas,gal atsitokekit viena karta ir pamastykit ka darot,logiskai mastykit kuri budama protinga dvidesimtmete rinksis dieda,kuris jai tinka i tevus? ieskokit savo lygio moteru ir nebereikes verkslenti.

Vyriskis

V

11 įrašai

2011/10/09 14:35:27 14:35:27

Svečias:

- Taip, turiu.
- Ir nei vienam neduodi?
- Ne, neduodu.

Ironiška, bet tik su amžiumi imi suprasti, kad daugelį anekdotų reikėjo suprasti pažodžiui

Sveikinu supratus

Irma

I

4 įrašai

2011/10/09 14:41:41 14:41:41

Svečias:

- Taip, turiu.
- Ir nei vienam neduodi?
- Ne, neduodu.

Ačiū už patarimą, bet nežinau, kodėl jį parašėte, nes aš esu ištekėjusi

Vyriskis

V

11 įrašai

2011/10/09 14:43:15 14:43:15

sirdele24,

būk tolerantiška, kas kaip nori, tas taip gyvena

Gali seni diedai pirkti jaunas kekšes (nu, tipo išlaikymas už drėgną vaginą).
Kiti gali ieškoti savo amžiaus.
Dar kiti - dvasios draugų, artimų sielų, etc.
Gyvenimas tuo ir margas, kad jame daug visiškai skirtingų žmonių.
Panašūs mes tik išore, o vidumi - visi skirtingi. Neteiskim vieni kitų ir nemokykim gyventi.

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/09 14:45:23 14:45:23

Irma:
Ačiū už patarimą, bet nežinau, kodėl jį parašėte, nes aš esu ištekėjusi

Nesupratau kuo čia dėtos vedybos ir anekdotų supratimas pažodžiui?

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/10/09 14:51:30 14:51:30

Svečias:
Normalios ir protingos moterys į klubus dažniausiai neina, nes įprastai turi galybę kitokių įdomesnių darbų ir užsiėmimų, pradedant šokimu su parašiutu ir baigiant apsilankymu teatre. Na, nebent, kai yra jaunesnės - pasišokti Viena mano tuometinė bendramokslė studijų metu praktikavo šį variantą - prisigerti, po klubo pasidulkinti... O ryte? Ryte ašaros ir vėliau klausimas: "O kodėl jis man nepaskambino?":DDD Žinoma, tenka pripažinti, kad ji buvo reto kvailumo ir naivumo mergina
Iš kitos pusės, gerb. deepsorrow, prašau nesupykti, tačiau vargu ar normali, 'nesugadinta' moteris/mergina su jumis prasidėtų... Kadangi, kiek tenka pastebėti, jūsų mentalitetas yra 'VARTOTI". Kažin, ar vartotojas (ėmėjas) gali mylėti, kadangi meilė yra ta stichija, kuri reikalauja "duoti".
Asmeniškai pati klubuose, kai buvau jaunesnė ir su draugėmis nulėkdavome ten pasišoksti, visada atsisakydavau tokių pasiūlymų - manau, kad tokiems dalykams "pasirašyti" gali tik savigarbos/savivertės neturinčios arba labai girtos merginos. Ir tiesą sakant, labai džiaugiousi, kad nesileidau "nutąsoma" ir visada buvau sąžininga pati sau - kad vienadienių nuotykių man nereikia

Gal toks vaizdas susidarė man iki vartotojo dar ilgai „plaukt“ klausimas dar ar tai blogiau būtų, greičiausiai kad ne, tik paprasčiau „emotion is a buzz-kill“ retas dabar kas tai vertina, tai kam čia plėšytis . Ir nereikia kalbėt kad nuoširdumas, džentelmeniškumas ir t.t. paklausus išbandžiau vakar praktiškai, išvada - tikriausiai būčiau namo ėjęs vienas. Pasikėlęs ir niekuo nesirūpinantis šiknius, kuriam atsiprašant nusišikt ir ant jūsų ir ir ant jūsų jausmų, šiuo atveju buvo paklausesnis, kažkokiu mistišku būdu kalbino moterys, viskas ką reikėjo daryt tai stovėt ir sudaryti „very bad boy“ vaizdą. Išvada reikia keist požiūrį, padėt tuos rožinius akinius ir įsiliet į kitų kiaulių gretas, pripažinkit mielos moterys, na neįdomūs jums „geri“ vyrukai.

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/10/09 15:03:19 15:03:19

sirdele24:
o as tokiems pasisakymams nepritariu,nes kaip cia ir minejai " jums nereikia manekeniu" gal nebejuokauk? visi ziurit i tas soliariumines "grazuoles" ieskot ir renkates ne pagal save,visi norit jaunu,graziu,o kai istato ragus tada dejuojat,kokios visos isnaudotojos,kad joms reikia pinigu ir pns...bet apie savo klaidas nepagalvojat,maziau dairykites i tas kurios ne jums,ir viskas bus kitaip. man tai juokas ima,kai koks 40-50 metu senas diedas paraso anketoi,kad iesko drauges nuo 20 iki 30 metu,siaubas,gal atsitokekit viena karta ir pamastykit ka darot,logiskai mastykit kuri budama protinga dvidesimtmete rinksis dieda,kuris jai tinka i tevus? ieskokit savo lygio moteru ir nebereikes verkslenti.

Pamatai soliariumo „nuospaudas „ gali drąsiai dėt etiketę – „Barbė“ , vyrai žino kokia jų paskirtis ir nepykit mielos moterys, niekas tuo metu ten jūsų intelektu labai nesidomi , šiuo atveju sutinka pagal drabuži, pagal protą išlydi netaikoma, o ir negalioja. Hm visgi kiaulei būti paprasčiau pirmą kartą nepagalvojau ar nieko savo postu neįžeisiu.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume