Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → 30mečiai senberniai

30mečiai senberniai

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/07 19:48:36 19:48:36

Irma: Iš tiesų, įdomu pasiklausyti vyrų nuomonių šia tema Mano patirtis yra tokia, kad mano draugų tarpe yra nevedusių draugų/kolegų 30mečių, tūrbūt esu ta "ištekėjusi draugė, kuri vis juos pažindina su kokia nors mergina". Iš esmės, kiek žinau jų gyvenimo istorijas, visi jie apie 25 metus pabėgo nuo savo gyvenimo meilės, kuri tuo metu juos bandė "nugrūsti prie altoriaus" (jų žodžiais tariant) bet žinote ką - visi jie LABAI gailisi, kad taip įvyko. Dabar tos merginos/moterys yra ištekėjusios, laimingai gyvena, turi vaikų, yra baigusios mokslus, turi normalius darbus, o jiems lieka šnipštas, nes gerokai jaunesnės merginos yra neįdomios patarškos ir skirtos vienai nakčiai, o jų metų moterys - desperatiškai trokštančios ištekėti ir praradusios bet kokia vertę, nes dėl tos desperacijos barškinasi su kiekvienu sutiktuoju arba yra išsiskyrusios "mamytės". Taigi visi tie 3 30mečiai draugai, pripažįsta, kad norėtų turėti antrąją pusę ir su ja planuoti ateitį, bet, deja, nėra su kuo. Pasirodo, mitas, kad moterų daugiau negu vyrų. Nes normalių, protingų moterų vis dėlto yra mažuma, jų pačių žodžiais tariant.
Manau, ir deepsorrow asmeninė situacija su paliktos mamytės išsitaškymu yra gama tipiškas pavyzdys ir šablonas, atsikartojantis didžiumos tokių vyrų elgesyje. Algoritmas labai paprastas: 1) mamytė desperatiškai ieško išlaikytojo ir tėčio savo vaikui stengiasi, sukurti naujus santykius; 2) dėl desperacijos ji yra lengvai preinama, todėl deepsorrow pasinaudoja situacija vienkartiniam, na, žinote kam 3) mamytė, prisigalvojusi iliuzijų, kad matyt TIKRAI LABAI patinka vyrui, kuris Druskinikų senjorų sanitorijoje "Energetikas" ją maloniai "pamasažavo", nesuvokia staigaus santykių atšalim;o 4) Deepsorrow, žinoma, meta moterį, įvertinęs, kad a) ji yra su vaiku b) kam ji jam tokia reikalinga su vaiku.

Išvada: jeigu Jums pasirodė, kad šiuo atveju smerkiu Deepsorrow, tai labai suklydote. Manau, kad bet koks normalus, prieš tai nevedęs vyras, tikrai nenori prasidėti su jauna mamyte. Kodėl? Todėl, kad "jaunos mamytės" statusas parodo, kad moteris jaunystėje užsiėmė tokiomis nesąmonęmis, kaip "žaisti šeimą", kai kitos jos metų moterys dirbdamos mokėsi, susikūrė normalų pagrindą po kojomis, ištobulėjo ir būtų sugebėjusios nusipirkti pačios tą kelialapį į "Eglę Plius", o ne "Energetiką" ir žinoma, jis mąsto, kad yra vertas geresnės (kaip mąsto ir minėti mano trys nevedę bičiuliai).
Ir vis dėlto 30metis yra ta riba, kai reikalavimai antrajai pusei labai išauga, sunku atsisakyti "savo laisvės" etc. Ir vis dėlto, visiems norisi meilės, o ne tik "pasidilkinimo, kai antrieji smegenys kelnėse nerimsta". Taigi, kaip ir savo draugams visada sakau, taip galiu parašyti ir čia - susirasti antrą pusę, ypač kai esi išrankus (o metai daro savo), tikrai sunkus ir net varginantis darbas. Ir vis dėlto, jei jau nusprendėte tai daryti, pasiruoškite paaukoti bent dalį savo laisvės, jeigu sumąstysite regzti kažką svarbesnio už vienos nakties nuotykius.

moterys sprendzia pagal save. Galvoja, jei joms seima gyvenimo tikslas ir prasme, tai ir vyrui tas pats. Niekad nesijauciau vienisas, turiu n draugu, draugiu, pazistamu, o daznai man ju net nereikia, labai prasminga ir gera pabuti ir vienam. Tie, kurie bijo ir nemoka buti vieni , yra kompleksuoti zmogeliai.Jei noresiu kada, galesiu gyevnti su drauge, nes ju ne viena labai persasi man i kompanija.Betdabar tikrai nematau tikslo. Man jei kam idomu, 34 ir nesijauciu senberniu. Cia moteru etiketes klijuojamos, nes pacios labai bijo senmergem likti.

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/07 20:21:45 20:21:45

deepsorrow:
Irma: Iš tiesų, įdomu pasiklausyti vyrų nuomonių šia tema Mano patirtis yra tokia, kad mano draugų tarpe yra nevedusių draugų/kolegų 30mečių, tūrbūt esu ta "ištekėjusi draugė, kuri vis juos pažindina su kokia nors mergina". Iš esmės, kiek žinau jų gyvenimo istorijas, visi jie apie 25 metus pabėgo nuo savo gyvenimo meilės, kuri tuo metu juos bandė "nugrūsti prie altoriaus" (jų žodžiais tariant) bet žinote ką - visi jie LABAI gailisi, kad taip įvyko. Dabar tos merginos/moterys yra ištekėjusios, laimingai gyvena, turi vaikų, yra baigusios mokslus, turi normalius darbus, o jiems lieka šnipštas, nes gerokai jaunesnės merginos yra neįdomios patarškos ir skirtos vienai nakčiai, o jų metų moterys - desperatiškai trokštančios ištekėti ir praradusios bet kokia vertę, nes dėl tos desperacijos barškinasi su kiekvienu sutiktuoju arba yra išsiskyrusios "mamytės". Taigi visi tie 3 30mečiai draugai, pripažįsta, kad norėtų turėti antrąją pusę ir su ja planuoti ateitį, bet, deja, nėra su kuo. Pasirodo, mitas, kad moterų daugiau negu vyrų. Nes normalių, protingų moterų vis dėlto yra mažuma, jų pačių žodžiais tariant.
Manau, ir deepsorrow asmeninė situacija su paliktos mamytės išsitaškymu yra gama tipiškas pavyzdys ir šablonas, atsikartojantis didžiumos tokių vyrų elgesyje. Algoritmas labai paprastas: 1) mamytė desperatiškai ieško išlaikytojo ir tėčio savo vaikui stengiasi, sukurti naujus santykius; 2) dėl desperacijos ji yra lengvai preinama, todėl deepsorrow pasinaudoja situacija vienkartiniam, na, žinote kam 3) mamytė, prisigalvojusi iliuzijų, kad matyt TIKRAI LABAI patinka vyrui, kuris Druskinikų senjorų sanitorijoje "Energetikas" ją maloniai "pamasažavo", nesuvokia staigaus santykių atšalim;o 4) Deepsorrow, žinoma, meta moterį, įvertinęs, kad a) ji yra su vaiku b) kam ji jam tokia reikalinga su vaiku.

Išvada: jeigu Jums pasirodė, kad šiuo atveju smerkiu Deepsorrow, tai labai suklydote. Manau, kad bet koks normalus, prieš tai nevedęs vyras, tikrai nenori prasidėti su jauna mamyte. Kodėl? Todėl, kad "jaunos mamytės" statusas parodo, kad moteris jaunystėje užsiėmė tokiomis nesąmonęmis, kaip "žaisti šeimą", kai kitos jos metų moterys dirbdamos mokėsi, susikūrė normalų pagrindą po kojomis, ištobulėjo ir būtų sugebėjusios nusipirkti pačios tą kelialapį į "Eglę Plius", o ne "Energetiką" ir žinoma, jis mąsto, kad yra vertas geresnės (kaip mąsto ir minėti mano trys nevedę bičiuliai).
Ir vis dėlto 30metis yra ta riba, kai reikalavimai antrajai pusei labai išauga, sunku atsisakyti "savo laisvės" etc. Ir vis dėlto, visiems norisi meilės, o ne tik "pasidilkinimo, kai antrieji smegenys kelnėse nerimsta". Taigi, kaip ir savo draugams visada sakau, taip galiu parašyti ir čia - susirasti antrą pusę, ypač kai esi išrankus (o metai daro savo), tikrai sunkus ir net varginantis darbas. Ir vis dėlto, jei jau nusprendėte tai daryti, pasiruoškite paaukoti bent dalį savo laisvės, jeigu sumąstysite regzti kažką svarbesnio už vienos nakties nuotykius.

Čia iš moteriškos pozicijos, bet gana geras situacijos pojūtis. Tik kad jau gailėtis? Na nežinau 30 metų(man dar ir iki jų reikia išgyventi ) tai visgi dar nemanau, kad tai tas laikas kada reiktų žvalgytis vien atgal ir savęs gailėtis, išvis savęs gailėtis? Ar nėra kuo geriau užsiimti?
O dėl algoritmo tai ne, jeigu ieškočiau vienos nakties nuotykių, tai kažin ar dėčiau viešai savo anketa ir ieškočiau pažinčių, juk viso to esmė anonimiškumas, o ir atvirai vien sekso ieškant pažinčių svetainėse registruotis nebūtina, pakanka kad ir dabar išeiti į vieną iš sostinės barų ar naktinių klubų ir tuo „pasirūpinti“.

Smagu, kad taip korektiškai atsakėte Ir vis dėlto, išduokite paslaptį, kokiu tikslu tokiu atveju pasimatydavote su "jaunąja mamyte"? Juk pakankamai aiškiai, jeigu gerai pamenu, esate pasakęs, kad moteris su vaiku neįeina į rimtų santykių kategoriją. Gal tokiu atveju klubas būtų buvęs geresnis pasirinkimas?:)

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/07 20:34:22 20:34:22

mamyte apgavo. Pasake is pradziu, kad neturi vaiku. Desperatiskai besielgianti moteris

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/10/07 21:13:50 21:13:50

Svečias:
Smagu, kad taip korektiškai atsakėte Ir vis dėlto, išduokite paslaptį, kokiu tikslu tokiu atveju pasimatydavote su "jaunąja mamyte"? Juk pakankamai aiškiai, jeigu gerai pamenu, esate pasakęs, kad moteris su vaiku neįeina į rimtų santykių kategoriją. Gal tokiu atveju klubas būtų buvęs geresnis pasirinkimas?:)

Svečias: mamyte apgavo. Pasake is pradziu, kad neturi vaiku. Desperatiskai besielgianti moteris

Taip kaip ir viską pasako, jeigu paskaitysite 2 ir3 puslapius rasite visą situaciją ji yra be galo paprasta, na ir vėl pabūsiu kiaule, bet nepykit aš čia kažkokios didelės savo kaltės neįžvelgiu.
Tai va taip vat ir gyvenam -deja šiandien teks ir vėl į klubą ar pub‘a traukti, matysim kur publika šiltesnė ir gal ten kas meilės duos

jaucianti

J

452 įrašai

2011/10/08 17:42:23 17:42:23

Ne meilę, Deepsorrow, ten dalina, ne meilę Sėkmės medžioklėje, Ka (čia iš Mauglio )

Man patiko Irmos situacijos nuaiškinimas. Bet aš vis tiek manau, kad yra žmonių, kuriems gerai būti vieniems. Ir tai - tik jų reikalas. Blogiau, jeigu jie, būdami vieni, vis dėlto kažkur viduje nujaučia, jog norėtų kažko kito. Tokiems sunkiau susikurti pirmuosius rimtus savo santykius, nes daugelis kuria jau antruosius. Bet įmanoma.

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/08 19:05:16 19:05:16

Neatsakinek tu jiems nieko. Nafig! O tai tuoj lieps batus nusiauti, patikrins, ar kojines svarios.
Koks kieno sush. reikalas? Va ir rasyk sia prisiregistraves

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/08 19:07:39 19:07:39

deepsorrow:
giedriux.lt: Che che, kadangi darbo nėr, tai dabar parašysiu:) Na aš jau greit priklausysiu tai 30-mečių "senbernių" kastai. Ir ką galiu pasakyti, esu vienišas vilkas, turiu neblogą darbą, o laisvalaikiu vaikštau kur ir kada noriu, grįžti galiu paryčiais ir vos pataikyt i duris, galiu kultūringai nueit i teatrą, ir fainiausia, kad nereikia niekam duot ataskaitos, teisintis, niekas neskambins, nesiteiraus kur esu ir ką veikiu. Atvirai pasakius, netgi pagaunu save piktnaudžiaujant savo vienatve ir sąmoningai bėgant nuo galimų isipareigojimų. Taip, kai paskutinį kartą su mergina esi artimai draugavęs tik prieš 5 metus, dabar net baisoka, kad gali kažkas pasikeisti, nežinočiau turbūt nė ką sakyt, ka daryt, kaip tvarkytis...
Taigi, draugų, nesukūrusių šeimų, skaičius ima artėt i 0, ir kvailiausia yra tai, kad imi pastebėt idiotišką jų spaudimą, o tai kodėl vienas? Pamatai, kad per kokius balius tave stengiasi pasodint prie priešingos lyties vienišių, supažindinti, pristatyti, o del to pasijauti nepatogiai ir kvailai. Taigi, imi vengti visokių ikurtuvių, krikštynų, vestuvių, ir kitų visokių balių, kur didesnioji dauguma bus susituokusių, nes temos, kurias jie gvildena tau nepažįstamos ir neaktualios, o juk patylėt, pasedėt, pavalgyt, išgert ir namie gali. Dar durniau yra tai, kad pajunti, kad kai kurie susituokę, pradeda žiurėt lyg ir iš aukšto, lygtai su kažkokiu gailesčiu, kurio nesuprantu ir man jo tikrai nereikia. O dar tie tiesmuki "šmaikštūs" klausimai, o tai kada tavo vestuvės? Kartais susierzinęs imi į rankas išmaniaką, ir netaktiškai atkerti: o kada jums patogiau? Pasižymėsiu kalendoriuj. Bet šita problema netikėtai ir idealiai išsisprendė savaime. Persikėliau i naują miestą, į kitą Lietuvos kraštą nuo visu draugių ir draugų, ir yra ramu ramu:) Čia esu absoliučiai vienas, nera nė vieno pažystamo. Kai kokie susituokėliai skambina ir kviečia i kokį vakarėlį, pasakai ai toli, tingiu važiuot, benzas brangus, o jei netyčia pakviečia koks vietinis - sakai oi blemba, viskas užplanuota, varau ten toli toli, į senai planuotą balių, sorry negaliu, gal kitą kartą:) Tokiu būdu turi tobulą savaitgalį, kurį gali skirti tik sau, pasikrapštyti prie mašinos, o vakare, nuvaryt kur nors kašiaus pažiūrėt, ar siaip kompą įsijungti, ar teliką pažiurėt:D
O dėl visokių seksualinių santykių nė kiek nepergyvenu: yra su kuo - gerai, nėra - vadinasi nereikia, kas irgi neblogai. Esu uždaras, niekada nebuvau lakstantis paskui sijonus ir nesiruošiu to daryti. Mano sekso poreikis yra nedidelis, kažkaip man gerai kaip yra. Be to, pastebėjau, kad moterims daugiau to sekso reikia, negu vyrams. Imi su kokia bendrauti, žiūrėk, jau nerimsta, skambina vakare, ką veiki, nenori susitikt kavos atsigert? Žinau aš tas kavas... Kartais, aišku, nesusilaikai, kipšas tarp kojų savo valdžią uždiktuoja, bet dažniausiai suburi ką nors, kad dirbi ar turi kur nors važiuoti su reikalais, žodžiu užsiėmęs...

Taip labai pažįstama situacija ir dažnai erzinantis aplinkinių elgesys, tik aš žiūriu iš kitos pusės, realiai jeigu gerai vienam, gal dviese irgi nėra taip jau blogai? Visgi dauguma poruojasi. Jeigu dabar derinimasis prie partnerio man sukelia diskomforto jausmą, tai manau ateityje jis tikrai nesitrauks, o tik stiprės. Kitaip sakant kuo vėliau, tuo bus sunkiau įsileisti žmogų į savo gyvenimą. Galų gale mūsų visuomenė, tokia jau yra, kad linkusi laikyti teisinga daugumos nuomonę ir į bet ką iškrentantį iš tam tikrų jos normų ir rėmu žiūrėti įtariai, o kartais ir paniekinamai, laikyti menkesniais, tik klausimas kas šiuo atveju silpnesnis. Ar tas kuris vaikosi visuotinės mados ir aplinkinių pritarimo ir jiems nusilenkia daugiau iš reikalo, nei natūralaus savo paties noro, ar tas kuris susitaiko su kritika, bet drąsiai ir atvirai į akis gali pasakyti, ok aš toks, bet aš visgi esu laimingas.

Nežinau. Man 35, aš netekėjusi moteris. Ir po tuo - nesikiškit į mano gyvenimą visai galėčiau pasirašyti ir aš. Na, gal nesislapstau nuo aplinkinių Ir nė kiek nenustebino Irmos pasisakymas - iš tiesų, kartais pasiaučia tas požiūris - 30 metų moteris tai jau turi būti desperatiška. Keista. Tikrai keista. O aš labai jauna jaučiuosi.

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/10/08 22:16:40 22:16:40

jaucianti: Ne meilę, Deepsorrow, ten dalina, ne meilę Sėkmės medžioklėje, Ka (čia iš Mauglio )

Man patiko Irmos situacijos nuaiškinimas. Bet aš vis tiek manau, kad yra žmonių, kuriems gerai būti vieniems. Ir tai - tik jų reikalas. Blogiau, jeigu jie, būdami vieni, vis dėlto kažkur viduje nujaučia, jog norėtų kažko kito. Tokiems sunkiau susikurti pirmuosius rimtus savo santykius, nes daugelis kuria jau antruosius. Bet įmanoma.

Žinau kad ne meilę, bet kartais užsimiršt gerai. Vakar buvau kažkaip patriotiškai nusiteikęs nauja vieta tik meškerių ėmiau, ale žiūriu „kliovas“ yra, na šiandien kiauliška nuotaika tai galvoju reiks „tinklą“ neštis. O man toks kiauliškas klausimas kilo, moterys ar kažko tikitės iš pažinties užsimezgusios klube, na kažko daugiau nei sekso? Pasisakymus paskaičius ir analizuojant situaciją, kažkaip pradedu linkt vėl į „tamsiąją“ ir gana senokai „padžiautą“ savo pusę, nes žiūriu čia su tuo nuoširdumu, džentelmeniškumu ir romantika nieko doro neišeina, nepaklausi vadinas prekė.

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/09 08:35:55 08:35:55

Protingos moterys niekad nieko nesitiki, todel nesijaucia apgautos ir nusivyle. Protingos moterys elgiasi taip, kaip pacios nori: nori sekso- seksuojasi, nori bendrauti be sekso- taip ir bendrauja. Bare vyrai isivaizduoja, kad jie pakabino moteri. Dazniausiai buna atvirksciai, moteris issirenka vyra ir leidzia save pakabinti.

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/09 08:40:26 08:40:26

P.S.
nuoširdumas, džentelmeniškumas ir romantika -pacios veiksmingiausios kabinimo priemones. Veiksmingesnes uz pinigus. Cia pastaba tiems lochams, kurie lieka negave, sedi pikti ant moteru ir bamba, kad moterys nezino ko nori

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume