2010/05/07 15:40:05 15:40:05
kaip aš teve suprantu... kaip aš teve užjaučiu...
skaitau ir matau save prieš kelerius metus. tik jis nuėjo beveik pas bendraamžę.
linkiu, kad tau pasisektų. linkiu, kad tau sektųsi daug geriau nei jiems. visur ir visada.
žinau, ką reiškia vienai rūpintis dviem vaikais. ir čia linkiu, kad vaikai nekeltų rūpesčių, o likimas tau būtų dosnus ir materialiai.
juk pagaliau Dievs turėtų būti teisingas.
2010/05/07 18:14:58 18:14:58
Praeive, sunku tau dar bus ilgokai, kol apsiprasi. Kol ismoksi paleisti ta zmogu. Laiko reikes daugiau negu pusmecio. Vienintelis kelias,nors anksciau pati tuo netikejau, paleisti ir atleisti. Kai visai atleisi, jausi, kad jis tau visvien, viskas bus gerai. O kada tai ivyks,priklauso nuo taves. Vienai anksciau, kitai veliau. Linkiu kopti i ta kalna,ir galu galeiopti .
2010/05/10 06:23:26 06:23:26
O ką jūs darėte su buvusiojo daiktais? Kaip greit viską surinkote iš spintų? Aš surinkau praėjus pusantro mėnesio po išėjimo, nes labai skaudu matyti šalia savo drabužių ir jo, lyg nieko nebūtų įvykę... O dar visokie dezodorantai, kvepalai ir kt. smulkmenos... Tik nieko jis nenori imti, sako laiko neturiu užvažiuoti... Taip ir riogso koridoriuje maišai. Ir žiauriai manęs vengia, neatsiliepia nei į skambučius, nei parašo žinutę, kai ko klausiu. Juk vaikai tai bendri, kyla visokių klausimų. Vaikams retkarčiais parašo porą žodžių, ir tai tik tada, kai jie pirmi tą padaro.
2010/05/10 06:58:15 06:58:15
Kai dar skyrybu metu exas atejo ir kai ka isplese vaikui tiesiai is ranku, viska, kas buvo like surinkau ir nuleidau laiptais jam pavymiui . Nors buciau dar pasaugojus, kol reikes. Siaip viska isinese, net daugiau, negu jam priklause. Kad tik daugiau, kad tik daugiau . Gal ir gerai, viska atsinaujinau. O likusias smukmenas sumeciau i konteineri.
Nepasilik nieko, kas gali skaudziai priminti. Pasakyk, kad pasiimtu, nes neberas. Juk negali is zmogaus tyciotis.
2010/05/10 14:47:47 14:47:47
nu jo, maniskis irgi viska issinese. paliko tik tai, kas ir taip konteineriui betinkama buvo:)bet uztat buta vaikams paliko, tai visu akyse yra didvyris. bet ir cia jis elgiasi kaip anksciau parasyta: niekada net vaikams pirmas neparaso...
pamenu situacija, kai vaikai siunte sms-sveikinima su tecio diena ir prikabino paveiksleli su gelemms, o tas nenuejo... o tai tada paskambino! o tai tada ir man eisauklejo, ir vaikus aukleto. as jums kas ne tevas?! ne tevas?!
taip ir norejos pasakyt, kad gal ir nebelabai koks tevas:) susilaikiau.
2010/05/11 07:01:06 07:01:06
Gerbtina jau vien tai, kad buta paliko. Bet kadangi jau issiskyrete, neprivalai klausytis jo aiskinimu ir pykcio protrukiu. net neklausyk ir nesinervuok, padek rageli, pasakyk grieztai, kad jo teises tave udyti jau baigesi . O vaikai nores, patys bendraus, jei nenores, cia jis pats kaltas, neranda rysio. Tavo atsakomybe jo atzvilgiu baigesi .
2010/05/11 10:01:59 10:01:59
Kažkaip keistai tada buvęs maniškis reaguoja... Išėjo kaip stovi, dabar irgi daiktų purtosi, sako, negaliu paiimti, geriau išmesk... Susipirko viską naujai, toks visas jaunatviškas laksto . Nesvarbu, kad jau smarkiai virš 40. Taip ir stovi daiktai koridoriuje, akis bado dabar ir čia... Turbūt dar savaitėlę kitą palauksiu, o paskui į kokią labdarą gal atiduot? Normalūs gi rūbai...
trikapeikis intelektualas
T
327 įrašai
2010/05/11 14:02:56 14:02:56
praeivei: juk pagaliau Dievs turėtų būti teisingas.
Dieve, kodel mane apleidai? kodel kai man sekesi buvai salia, o kaip man sunku, taves nera?!
Netiesa, as visuomet buvau salia.
Tai kodel sios dykumos smelyje tik mano paties pedsakai?
Netiesa, tai mano pedsakai, o tave laikiau rankose.
Bruno Ferrero mintis
2010/05/17 06:31:30 06:31:30
MAN DABAR LABAI SUNKU ,ISGYVENU DIDELE SEIMOS KRYZE. VYRAS NORI KAD BUTUME VISA GYVENIMA KARTU ,BET AS TAIP NEGALIU ,NES JIS YRA PATINAS KURIS MEGSTA VISAS MOTERIS NORI TURETI SEIMA .BET KARTU UZ NUGAROS DESIM .JIS NENEIGE JAM VISVIEN .AS JAM VISKA SUTEIKIAU ,DRAUGIU ATSISAKIAU ,BEGAU KAIP TAS SUNYTIS .TARNAUK TARNAUJU ,SEXSAS SUPER LOVOJ ,ESU IDIELI ATITINKU VISUS JO REIKALAVIMUS GALIMA SAKYTI ESU JO SVAJONIU MOTERIS BET JIS NEGALI PAMATO MOTERI IR ALPSTA.KAIP SUNKU ASAROS BYRA ATIDAVIAU 15 METU JAM TURIU 2 VAIKUS ,ISTRAUKIAU JI IS DUOBES PASTACIAU ANT KOJU .DABAR JIS MOKOSI GEDIMINO UNIVERSITETE IR MANE PALIEKA ,DIEVE KAIP SUNKU ISGYVENTI AS TAIP NORIU MYLETI ,BET ATSAKO NERA KODEL TOKS GYVENIMAS ,KODEL TURI GYVENTI SKAUSME ,KODEL YRA TOKIU VYRU KURIEMS NEREIKE KITU JIE MYLI VISA GYVENIMA VIENA GERBE.DABAR TOKS JAUSMAS KAD SIRDIS PERLIS
skirta graina7
S
1 įrašai
2010/05/17 16:59:44 16:59:44
galiu tik paguosti, kad pamažu viskas praeis, viskas nurims... tik vargu, ar viskas liks kaip anksčiau. nesustabdo nei 2 vaikai, nei sukurtas gyvenimas... taip jau nutinka.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume