Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → SKYRYBU SKAUSMAS--padekit !!!!

SKYRYBU SKAUSMAS--padekit !!!!

x,x,x

X

476 įrašai

2010/07/07 09:52:52 09:52:52

nu jo reikalas prastas tada tikrai uzjauciu nes namai jai jo tėvų tau ne kas istatymas ju pusėje bet kada gali isvaryt ,teks nuomotis jei turi užka padėtis nepavydėtina.arba pas savo tėvus turėsi gryzt .reiskiu didžiausia nuoširdžia užuojauta visokiu tų vyrų pasitaiko kaip ir moterų deja, pasaulis margas .nenusimink kaip nors gal issisuksi ir problema issispres.

Greta

G

12 įrašai

2012/02/10 18:13:49 18:13:49

labas, as taip pat isgyvenu issiskyrima, nuo pat sausio, situacija tikrai nelengva, jis taip nusprende kadangi jis pastoviai isvazineja is Lietuvos, ir mes daznai pykomes, to priezastis dazniausiai budavo ta kad mes ne kartu, nes jis isvaziuodavo minimum 1,5men bet aisku ir ilgiau vienas tarpas buvo kai jo keturis menesius nebuvo, aisku as jo laukiau, bet budavo labai sunku, ir man ir jam skaudu, aisku jis stengesi kad kazka nusipirkt turet cia kazka lietuvoj...as negaliu kartu vaziuoti su juo nes studijuoju cia Lietuvoj... na ir atejo sausis jis pradejo nekelti ragelio, neatrasineti i zinutes...atvaziuodavau ten kur jis gyveno (jo parom nebudavo) klausdavau kur jis jo giminaiciu, jie sakydavo, kad su tokiu draugu, draugais, jis grizdavo trumpam ir vel atvaziuodavo....apie sausio viduri, dar kazka parase kada as i mokslus vaziuoju ir panasiai, dar sake jei nori susitikti siandien zinai kur mane rasti... o as ta diena turejau isvaziuoti i mokslus...ir ta pacia as jo klausiau, ar mane myli kazka tokio, jis parase " jei nemyleciau tai nesirupinciau ir neklausciau", lygiai po savaites is jo sms, viskas baigta as taves nebemyliu, pamirsk mane", ir ta pacia savaite, jo draugas man parase kad jis jau turi kita, tiksliau jis su ja atvaziavo i svecius...ir nuo sausio vidurio kad jis nakvoja pas ta pana...tai neaisku ar jis jau ta pana anksciau jau turejo ar dabar tik per sausi susirado.....bet aisku ne tame esme, esme tame kad jis jau su kita, ir jis zino kad as zinau...kaip jus manote ar dar verta jo laukti? tureti vilciu kad mes susitaikysim? mes isdraugavome 1,8 menesius....anksciau nepastebejau jokiu pozymiu kad jis turi kita, nes sakydavo kad mane myli, as ji tebemyliu, ir man labai skaudu....

SVEČIASr

S

19 įrašai

2012/02/10 18:23:33 18:23:33

greta: labas, as taip pat isgyvenu issiskyrima, nuo pat sausio, situacija tikrai nelengva, jis taip nusprende kadangi jis pastoviai isvazineja is Lietuvos, ir mes daznai pykomes, to priezastis dazniausiai budavo ta kad mes ne kartu, nes jis isvaziuodavo minimum 1,5men bet aisku ir ilgiau vienas tarpas buvo kai jo keturis menesius nebuvo, aisku as jo laukiau, bet budavo labai sunku, ir man ir jam skaudu, aisku jis stengesi kad kazka nusipirkt turet cia kazka lietuvoj...as negaliu kartu vaziuoti su juo nes studijuoju cia Lietuvoj... na ir atejo sausis jis pradejo nekelti ragelio, neatrasineti i zinutes...atvaziuodavau ten kur jis gyveno (jo parom nebudavo) klausdavau kur jis jo giminaiciu, jie sakydavo, kad su tokiu draugu, draugais, jis grizdavo trumpam ir vel atvaziuodavo....apie sausio viduri, dar kazka parase kada as i mokslus vaziuoju ir panasiai, dar sake jei nori susitikti siandien zinai kur mane rasti... o as ta diena turejau isvaziuoti i mokslus...ir ta pacia as jo klausiau, ar mane myli kazka tokio, jis parase " jei nemyleciau tai nesirupinciau ir neklausciau", lygiai po savaites is jo sms, viskas baigta as taves nebemyliu, pamirsk mane", ir ta pacia savaite, jo draugas man parase kad jis jau turi kita, tiksliau jis su ja atvaziavo i svecius...ir nuo sausio vidurio kad jis nakvoja pas ta pana...tai neaisku ar jis jau ta pana anksciau jau turejo ar dabar tik per sausi susirado.....bet aisku ne tame esme, esme tame kad jis jau su kita, ir jis zino kad as zinau...kaip jus manote ar dar verta jo laukti? tureti vilciu kad mes susitaikysim? mes isdraugavome 1,8 menesius....anksciau nepastebejau jokiu pozymiu kad jis turi kita, nes sakydavo kad mane myli, as ji tebemyliu, ir man labai skaudu....

Pamiršk tu jį ir susirask kitą...Jis dėl tavęs tai tikrai nevirkauja, jei su draugais laksto ir juo labiau jei jau žinai,kad kitą turi. Velnio tokį,kurios tavęs nevertina,tegul susiranda lygiai tokią pačią ir tegul ji jam ragus stato.Spjauti ant veido ir nueiti.

ieva

I

96405 įrašai

2012/07/28 21:30:34 21:30:34

laba mergaites

deja jungiuosi i jusu gretas.kaip bebutu gaila turime du vaikiukus pametinukus ,metai ir menuo skirtumas.antram mano zmogiukui tik 7 menesiai.mano istorija "ispudinga" tik nesiplesiu,nes mazieji rytais anksti keliasi.trumpai apidendrinsiu ,jog kartu esame 10 metu ,is ju 5 susituoke.
tuokiausi .....net nezinau...tris menesiai iki vestuviu uztikau antra jo tlf, kuriame buvo labai karstu sms.pamenu einu prie altoriaus,roziu ziedlapias isbarstytais,kiekvienas suolas gelem papuostas,visi sypsosi...o as ,kad neturet gedos tuokiuosi....einu ir galvoju- greiciau cirkas baigtusi,pasitikejimo vistiek nebebus.atsokom vestuves ,pagyvenom sau ir susilaukem mazylio,musu sirduko:)veliau musu sirdukes:)jus matytumet kokio meilumo ir grazumo ji yra,kaip ji kvepai skaniai:)rytais kaip atsikeliam myluojames,brolis atbega ir sese myluoja,ach...kaip grazu.tirpstu vien i juos pazvelgus:)o besimyluojant si ryta uztikau vyro tlf....netycia ijungiau interneta,o ten is vakaro like saitai.oi negaliu,nu kvaile kvaile as,ejau baznycioj mocertui gaudziant....cha....bandziau tiketi dar:):):):)dirbo vyras isijuoses kai su 2,5 menesiu dukryte ligoninej gulejau.aj ajjaij net nualpo kai paklausiau koks cia per saitas,snuki apslakciau saltu vandeniu,atsibudo:) nuropojo prie dukrytes,nes sunaitelis labai issigando tai turejau raminti.
na ka,skirybos garantuotos,tik be galo be krasto gaila mano sirduku:(pati augau be tevo ir zinau kaip sirdi skauda kai kiti su teciais rogutem nuo kalniuko leidziasi.....mama juk visad uzsiemusi ....deja i savo mamos vieta stoju ir as:(
nezinau kaip bus toliau,kaip viska dalinsimes,sako finansiskai pagelbes,vaikams mokes,pats is namu iseis ir mums viskas liks,nu gerietis jis yra tik va savo ano galo nevaldo.pagalvoju sau taip ,o gal pagyventi pora meteliu kaip kartu/atsikirai ,juk siaip ar taip gyvenimas sugadintas?metai nebe tie ,o su pametinukais prapulsiu ,bet kokiu atveju viena.
sedim va dabar vienas pries kita ir diskutuojam kokia iseitis geriausia,nors tokios matyt ir nebus...............................................rasau tik tiek ,kad kaskam noriu pasakyti,pagaliau garsu prabilti apie gilius gyvenimo vingius............
ivedziau i google keleta zodziu ir pirma saita ismete sita,tad rasau...tik tiek ,kad rasyciau..........rasau asara braukiu...
saves nebegaila,anksciau buvo gaila . dabar vaikiuku labai gaila,dieve KAIP MAN JU GAILA.iseiciau vilku pakaukciau .tik va ,kad sirdis kaip akmuo,nebezinau ka jauciu..............mintys lekia ten ir ten...atrodo visko yra,visko pilna ...o iseitis viena......skirybos:((((((((((((
gal kada ...kada nors bus priesistore ar po istore:) gal ,kada kai asaros nudzius....

ieva

I

96405 įrašai

2012/07/29 06:54:51 06:54:51

Labai rekomenduociau apsilankyti pas psichologa. Abiems.

ieva

I

96405 įrašai

2012/08/01 10:43:59 10:43:59

Svečias: laba mergaites

deja jungiuosi i jusu gretas.kaip bebutu gaila turime du vaikiukus pametinukus ,metai ir menuo skirtumas.antram mano zmogiukui tik 7 menesiai.mano istorija "ispudinga" tik nesiplesiu,nes mazieji rytais anksti keliasi.trumpai apidendrinsiu ,jog kartu esame 10 metu ,is ju 5 susituoke.
tuokiausi .....net nezinau...tris menesiai iki vestuviu uztikau antra jo tlf, kuriame buvo labai karstu sms.pamenu einu prie altoriaus,roziu ziedlapias isbarstytais,kiekvienas suolas gelem papuostas,visi sypsosi...o as ,kad neturet gedos tuokiuosi....einu ir galvoju- greiciau cirkas baigtusi,pasitikejimo vistiek nebebus.atsokom vestuves ,pagyvenom sau ir susilaukem mazylio,musu sirduko:)veliau musu sirdukes:)jus matytumet kokio meilumo ir grazumo ji yra,kaip ji kvepai skaniai:)rytais kaip atsikeliam myluojames,brolis atbega ir sese myluoja,ach...kaip grazu.tirpstu vien i juos pazvelgus:)o besimyluojant si ryta uztikau vyro tlf....netycia ijungiau interneta,o ten is vakaro like saitai.oi negaliu,nu kvaile kvaile as,ejau baznycioj mocertui gaudziant....cha....bandziau tiketi dar:):):):)dirbo vyras isijuoses kai su 2,5 menesiu dukryte ligoninej gulejau.aj ajjaij net nualpo kai paklausiau koks cia per saitas,snuki apslakciau saltu vandeniu,atsibudo:) nuropojo prie dukrytes,nes sunaitelis labai issigando tai turejau raminti.
na ka,skirybos garantuotos,tik be galo be krasto gaila mano sirduku:(pati augau be tevo ir zinau kaip sirdi skauda kai kiti su teciais rogutem nuo kalniuko leidziasi.....mama juk visad uzsiemusi ....deja i savo mamos vieta stoju ir as:(
nezinau kaip bus toliau,kaip viska dalinsimes,sako finansiskai pagelbes,vaikams mokes,pats is namu iseis ir mums viskas liks,nu gerietis jis yra tik va savo ano galo nevaldo.pagalvoju sau taip ,o gal pagyventi pora meteliu kaip kartu/atsikirai ,juk siaip ar taip gyvenimas sugadintas?metai nebe tie ,o su pametinukais prapulsiu ,bet kokiu atveju viena.
sedim va dabar vienas pries kita ir diskutuojam kokia iseitis geriausia,nors tokios matyt ir nebus...............................................rasau tik tiek ,kad kaskam noriu pasakyti,pagaliau garsu prabilti apie gilius gyvenimo vingius............
ivedziau i google keleta zodziu ir pirma saita ismete sita,tad rasau...tik tiek ,kad rasyciau..........rasau asara braukiu...
saves nebegaila,anksciau buvo gaila . dabar vaikiuku labai gaila,dieve KAIP MAN JU GAILA.iseiciau vilku pakaukciau .tik va ,kad sirdis kaip akmuo,nebezinau ka jauciu..............mintys lekia ten ir ten...atrodo visko yra,visko pilna ...o iseitis viena......skirybos:((((((((((((
gal kada ...kada nors bus priesistore ar po istore:) gal ,kada kai asaros nudzius....

Taigi, cirkas sudege, bet klounai niekur nedingo. Tekejai nes geda buvo pripazinti, kad nieko gero is to nebus. Nezinau tiesa sakant, gal susitaikyk su skausmu ir su situacija. Pagaliau niekas nestovi vietoj praeis ir skausmas, kaip ir geda praejo. Svarbiausia nebeapgaudineti saves ir nelandzioti ieskant patvirtinimo to ka ir taip zinai. Isizeidusiai moteriai nereiketu priimineti skubotu sprendimu, turi pripazinti, kad ir pati kalta esi. Susirask kam galetum issipasakoti ir kas tave isklausytu gyvai, tai labai padeda.

54367id_Lorenzo1895

5

114 įrašai

2012/08/07 19:23:00 19:23:00

Nesupratau reikalavimo temos pavadinime - padekit. Ką padegti? Tą kuilį kuris paliko padegti? Ar aistrą naują uždegti? Ar čia jau piromanijos apraiškos? Kaimuose gi piromanai padega [i:2qj3eiyi]sarajčikus[/i:2qj3eiyi] iš nelaimingos [i:2qj3eiyi]meilas[/i:2qj3eiyi].

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume