Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → SKYRYBU SKAUSMAS--padekit !!!!

SKYRYBU SKAUSMAS--padekit !!!!

A_

A

12 įrašai

2010/05/18 13:52:28 13:52:28

Graina7, tik laikas gydytojas. Dabar turi iskenteti, kitaip nebus. Teisingai psichologu aprasomos isiskyrimo isgyvenimo fazes. Viska taip ir praeini. Patikek, ateina laikotarpis, kai viduj tampa giedra, ramu . Gali jau gyventi is naujo:) .

ES

E

1 įrašai

2010/06/11 07:52:25 07:52:25

Dziaugtis reikia, kad isiskyrete, kol seimos nesukurete, reiskia ne tas zmogus buvo! Neverta asaroti, zinau, skaudu, bet juk nera to blogo, kas i gera neisietu, patikek, cia is asmeninio patyrimo

nesakysiu kas

N

4 įrašai

2010/06/11 14:04:39 14:04:39

Svečias: nu jo, maniskis irgi viska issinese. paliko tik tai, kas ir taip konteineriui betinkama buvo:)bet uztat buta vaikams paliko, tai visu akyse yra didvyris. bet ir cia jis elgiasi kaip anksciau parasyta: niekada net vaikams pirmas neparaso...
pamenu situacija, kai vaikai siunte sms-sveikinima su tecio diena ir prikabino paveiksleli su gelemms, o tas nenuejo... o tai tada paskambino! o tai tada ir man eisauklejo, ir vaikus aukleto. as jums kas ne tevas?! ne tevas?!
taip ir norejos pasakyt, kad gal ir nebelabai koks tevas:) susilaikiau.

klausyk moterėle tu net nenutuoki kiek metų reik dirbt kad butą nupirktum ne tas butas tai gatvėj tikriausia būtum ir dar šaipaisi čia gerai padarė kad tokia metė matyt atsibodo kad jį melži.

švelnuška

Š

26 įrašai

2010/06/23 11:52:25 11:52:25

Eik į pasimatymus, atsigausi, nestovės ir nebūk užsidariusi, čia tau patarimas. Linksminkis su draugėmis, eik i klubus, esi dar jauna, viskas prieš akis. Sėkmės !

555

5

27 įrašai

2010/06/25 15:32:50 15:32:50

Neskubink ivykiu.Gal dar viskas susitvarkys.Ateis tavo mylimasis.O jei neateis-reiks paliudeti.Bet-taip buvo lemta.Jei negali nieko pakeisti,nesigrausk.Laikas pakeis...

Diore

D

70 įrašai

2010/06/25 19:32:46 19:32:46

praeive: Aš tai kasdien vis kitokia... Tai verkiu ištisai, tai optimizmo kupina, tai smegenys pulsuoja prisiminimais... Vyras nieko nepaaiškinęs išėjo pas jauną... Nebūtų taip sunku, jei tas 17 metų vedybinio gyvenimo būtų nevykęs... Smegeninę visą perkračiau, kur gi tas blogumas buvo, kas negerai? Gaila, kad tik man tas rūpi. Jis gyvena sau be rūpesčių, o man - 2 vaikai ir rūpestis, kaip pragyventi, nes likau be darbo... Situacija žiauri, bet žinau, kad tik aš pati iš jos išroposiu! Mane draugės guodžia, kad po pusmečio aš viską pamiršiu, bet žinau, kad tai neįmanoma... Tik surambėsiu nebent...

O tu suvok, kad jis nevertas tavo asaru ir tavo kanciu. As irgi verkiau, ka mane paliko. Nustojau ir valgyti, ir miegoti. Per savaite 6 kg nukrito. Tai vienintelis privalumas. Dabar ta svori stengiuos palaikyti nuolat. Pagaliau esu mylinti, mylima ir laiminga! Busi ir tu, pamatysi. Viskas susitvarkys.

x,x,x

X

476 įrašai

2010/06/25 21:46:28 21:46:28

jo susitvarkys tik ne taip greitai oi kiek daug dar šešupe vandens turės nubėgt nes paziurėjus i kiekviena vyrą matysit potencialų nuotykiu ieskotoją.kol laikas zaizdų neužgydys,nepykit mėgstu sakyt tiesą.

malvina 0120

M

11 įrašai

2010/06/28 07:19:19 07:19:19

Brangioji, nesitikėk, kad per 1-2 dienas praeis skausmas dėl išsiskyrimo. Jei mylėjai, gali tekti pasikankinti ir metus ar dar ilgiau, čia jau priklauso nuo žmogaus. Aišku geariausias vaistas, tai nauji santykiai - tik nepulk i juos stačia galva. Bus sunku - bet kiekvienam duota tiek - kiek jis gali pakelti... Sėkmės

Mona

M

110 įrašai

2010/06/28 16:24:15 16:24:15

O aš sakyčiau - pulk į tuos naujus santykius, pažintis, ir kuo greičiau pulk ir nesėdėk apsikabinusi buvusiojo nuotraukos. Tik širdį laikyk uždarytą, įjunk protą. Pamatysi, kad šitaip greitai atgausi pasitikėjimą savimi, pajusi, kad esi geidžiama, kad su tavimi yra norinčių bendrauti, mylėtis. Ir nebūk "davatka", kuriai svarbu ką žmonės pagalvos. Jeigu nuo to lengviau - būk pasileidusi ir pamatysi, kad nelabai koks auksas tas buvusysis ir buvo. Oi, jaučiu tuoj puls mane dorovingoji DP pusė, bet siūlau patikrintą vaistą.

Praeivė

P

63 įrašai

2010/07/07 08:15:29 08:15:29

vėl aš čia... sielvartas toks stiprus, kad norisi kaukti... Patariate ieškoti naujų santykių. As aplamai su žmonėmis nebegaliu bendrauti, kokie dar santykiai... Negalvojau, kad būsiu tokia durna ir mylėsiu mane ir vaikus išdavusį vyrą, deja... Kaip išrauti iš širdies? Vakar buvom susitikę, jis paprašė skirybų. Mat jo jaunoji mylimoji (17m. jaunesne) jį spiria... Nenoriu skirybų, bent kol kas, dar labai opi žaizda. Dabar ir is materialines puses žiūriu, mat gyvenu su vaikais pas jo tėvus. O kaip tada? Po tiltu? Juk man jau 40... Be darbo... Jis man irgi nieko duoti negali, mat norai jaunos poreles begaliniai: gero buto nuoma, įvairūs pasivazinejimai, barai ir t.t. Jei ir skirsimes, jis nieko neturi, nebus ką padalinti. Pamete menesiui 500lt... Nors dievagojosi, kad rems visapusiškai. Tikejausi, gal atsikvošės, praeis vidutinio amžiaus krizė... Bet ta mergina ne pėsčia, nes augo vaikų namuose, tai kabinasi į gyvenimą dantimis ir nagais... Suprantu, jai vienintelis šansas išgyventi, taigi, moralės nereikia nė ieškoti... Ačiū už palaikymą ir patarimus, aš gal šimtą kartų juos perskaičiau...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume