Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → SKYRYBU SKAUSMAS--padekit !!!!

SKYRYBU SKAUSMAS--padekit !!!!

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/07 07:17:26 07:17:26

Emporija:
Taip, teisybe. Laikas isties praleistas puikiai Ir naudinga patirtis, leidzianti geriau pazinti ivairius zmones ir praplecianti akirati. Bet as nesutverta vienumai. Horizonte jau naujas zmogus atsirado

trumpai-svelniai kalbant, kaip bibliotekos knyga.

Emporija

E

849 įrašai

2010/04/07 07:35:36 07:35:36

Svečias:
Emporija:
Taip, teisybe. Laikas isties praleistas puikiai Ir naudinga patirtis, leidzianti geriau pazinti ivairius zmones ir praplecianti akirati. Bet as nesutverta vienumai. Horizonte jau naujas zmogus atsirado

trumpai-svelniai kalbant, kaip bibliotekos knyga.

Anaiptol. Nieko panasaus, deja, ka tu isivaizduoji. Esu laisva, nepriklausoma ir niekam neisipareigojusi moteris. Tad galiu tureti draugu ir susitikineti su kuo man patinka ir niekam del to neprivalau atsiskaityt.

dabarvienisa

D

6 įrašai

2010/04/07 16:33:42 16:33:42

arba viskas susitvarkys savaime arba teks susitaikyti su tuo kad likai viena man ir buvo taip nutike pries metus laiko mane paliko..lb smagu kad dabar apie ji negalvoju

Svečias

S

689 įrašai

2010/04/07 17:01:05 17:01:05

samanta:
Bjaurusis svečias:
O kur jūs dingsite??? Bėgate nuo naujai surasto vyro ar nuo gyvenimo? Ar nuo savęs pačios?
Ir kaip mes čia tada gyvensime vieni?

Gavau patrauklų darbo pasiūlymą užsieny. Negaliu praleisti tokios progos . Kodėl bėgu? - ne, važiuoju pasitikti savo likimo,sėkmės, tobulėti, susipažinti, pamatyti... Tik nesakykite, kad nežinote, kodėl kai kurie žmonės išvažiuoja iš LT??
Vieni jūs čia liksite....Na neliūdėkite, gal dar aplankysiu jus .

O kaip gi jūsų surastas čia vyras? Paliksite jį? Ar kartu vešitės? Nespaikus kokia Emporija gali nukosėti

Samanta

S

1028 įrašai

2010/04/07 18:32:14 18:32:14

svečias:
O kaip gi jūsų surastas čia vyras? Paliksite jį? Ar kartu vešitės? Nespaikus kokia Emporija gali nukosėti

Na, jis ne mažiukas, liks čia kol kas, o vėliau bus matyt. Nemanau, kad jį palieku. Galima šalia žmogaus išbūti visą gyvenimą ir būti nutolusiam. Sakoma, kad baisiausia vienatvė yra dviese... O galima per atstumą buti drauge. Emporija mano bičiulė, ji to nepadarys .

Emporija

E

849 įrašai

2010/04/08 05:36:21 05:36:21

O kaip gi jūsų surastas čia vyras? Paliksite jį? Ar kartu vešitės? Nespaikus kokia Emporija gali nukosėti [/quote]
Prastai tau su humoro jausmu Verciau jau ji pasilaikytum sau.

Frida

F

10 įrašai

2010/04/29 10:15:01 10:15:01

Solvija: Labai banalus pasakymas, bet padeda tik laikas...ar sportuosi, ar ne, ar guosies draugėm,ar kentėsi viena, laiko nepaskubinsi...
Kai mane paliko draugas pusę metų buvau nelabai šio pasaulio gyventojas. Atrodo, viską dariau mechaniškai, laukdavau vakaro, kai galėsiu eiti miegoti, nes tik miegodama jaučiausi geriau...Verkdavau, kai niekas nematydavo labai dažnai...Dar netikėjau ilgai, kad viskas baigta, pykau, neapkenčiau ir....mylėjau vistiek.
Tik po pusės metų pradėjau atsigauti...
Dabar kartais juokinga pačiai iš savęs...Tik praėjus tai jausmų audrai suvokiau, kiek buvo ženklų, kad jis manęs iš tikrųjų nemyli.Tada aš jų nemačiau. Dabar žinau, kad susitikus, nebūtų nieko, jokių jausmų...Pamažu pasitraukė meilė, ilgesys, pyktis taip pat...Jis tapo tiesiog buvusiu gyvenimo etapu ir tiek.
O laikas, kurio reikia "išėjimui iš santykių" kiekvienam skirtingas, bet jo niekaip nepaskubinsi...

Kaip velniškai aš pritariu Solvijai. Grynai toks ir yra išsiskyrimo laikotarpis, visiškai identiškai buvo ir pas mane, kiekvienas žodis atitinka!

nenusimink

N

3 įrašai

2010/05/03 06:57:10 06:57:10

Tokiom situacijom svarbiausia atsisesti, ir ramiai pagalvoti: "ar man reikia tokio vyro, kuris sitaip elgiasi? Ar noriu savo gyvenima praleisti su zmogumi, kuris iskilus konfliktui bet kada gali apsigrezti ir iseiti?". Kai saziningai sau atsakai i tokius klausimus, nelieka to streso, nerimo ir t.t. Gerbk save.

ieva

I

96405 įrašai

2010/05/04 07:20:38 07:20:38

nenusimink: Tokiom situacijom svarbiausia atsisesti, ir ramiai pagalvoti: "ar man reikia tokio vyro, kuris sitaip elgiasi? Ar noriu savo gyvenima praleisti su zmogumi, kuris iskilus konfliktui bet kada gali apsigrezti ir iseiti?". Kai saziningai sau atsakai i tokius klausimus, nelieka to streso, nerimo ir t.t. Gerbk save.

Man tai atsitiesti padeda tik pasinerimas i nesustojancias pramogas, kokteiliai kiekviena vakara ir naujos pazintys. Svarbu paragauti kito vyro demesio, kad pamirstum senaji.

Praeivė

P

63 įrašai

2010/05/07 12:27:23 12:27:23

Aš tai kasdien vis kitokia... Tai verkiu ištisai, tai optimizmo kupina, tai smegenys pulsuoja prisiminimais... Vyras nieko nepaaiškinęs išėjo pas jauną... Nebūtų taip sunku, jei tas 17 metų vedybinio gyvenimo būtų nevykęs... Smegeninę visą perkračiau, kur gi tas blogumas buvo, kas negerai? Gaila, kad tik man tas rūpi. Jis gyvena sau be rūpesčių, o man - 2 vaikai ir rūpestis, kaip pragyventi, nes likau be darbo... Situacija žiauri, bet žinau, kad tik aš pati iš jos išroposiu! Mane draugės guodžia, kad po pusmečio aš viską pamiršiu, bet žinau, kad tai neįmanoma... Tik surambėsiu nebent...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume