Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → SKYRYBU SKAUSMAS--padekit !!!!

SKYRYBU SKAUSMAS--padekit !!!!

Samanta

S

1028 įrašai

2010/04/05 18:31:17 18:31:17

Emporija:
Emporija: Mane paliko vyras su kuriuo drauge praleidome 12 metu. Sielos skausmas buvo pragariskas. Taciau neilgai trukus emiau atsigauti ir suprasti, kad mums tikrai daugiau neverta buti kartu, nes tai tiesiog beprasmiskas laiko eikvojimas. Galiausia, visai netiketai, mano gyvenime atsirado naujas zmogus, su kuriuo dabar jauciuosi labai laiminga. Viskas ivyksta nebe priezasties. Ir viskam savas laikas. O skyrybu skausmas mus uzgrudina. Per tokius isgyvenimus tampame brandesni.

Ojei!... Seniai nebera to "naujo" draugo, apie kuri cia rasiau Po jo dar vienas buvo. Nebera ir to. Nieko nera. Vel viena ir laisva

K1 gi , bent gerai praleistas laikas ir patirtis, o tai irgi brangu .

Samanta

S

1028 įrašai

2010/04/05 18:34:37 18:34:37

O aš greit tapsiu "laisva" - išvažiuoju toki nuo čia. tik nelabai ko tai džiūgina mane tokia laisvė. Tikras išsiskyrimo skausmas apniko - ir nelabai sau galiu padėti..kol kas.

nesakysiu kas

N

4 įrašai

2010/04/05 20:42:46 20:42:46

Svečias:
Emporija:
Emporija: Mane paliko vyras su kuriuo drauge praleidome 12 metu. Sielos skausmas buvo pragariskas. Taciau neilgai trukus emiau atsigauti ir suprasti, kad mums tikrai daugiau neverta buti kartu, nes tai tiesiog beprasmiskas laiko eikvojimas. Galiausia, visai netiketai, mano gyvenime atsirado naujas zmogus, su kuriuo dabar jauciuosi labai laiminga. Viskas ivyksta nebe priezasties. Ir viskam savas laikas. O skyrybu skausmas mus uzgrudina. Per tokius isgyvenimus tampame brandesni.

Ojei!... Seniai nebera to "naujo" draugo, apie kuri cia rasiau Po jo dar vienas buvo. Nebera ir to. Nieko nera. Vel viena ir laisva

Oho, Emporija, tu vėl laisva? Neįtikėtina, bet, matyt, taip ir yra. Baigėsi pas buvusią meilę babkės, ania? Parašyk man, įdarbinsiu tarnaite ir vėl tau bus viskas gerai - būsi nelaisva.

BRAVO PATS TIKSLIAUSIAS POSTAS VISAM FORUME,O TAI TA EMPORIJA MAN ITARTINA IRGI.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/04/05 21:00:40 21:00:40

nesakysiu kas: BRAVO PATS TIKSLIAUSIAS POSTAS VISAM FORUME,O TAI TA EMPORIJA MAN ITARTINA IRGI.

Bravo, mes čia renkamės tam, kad pašiepti vienam kitą, pasidžiaugti dėl kito nesekmės ar vienatvės...Atpažįstu lietuvius: smagu kai dega kaimynų namas...Ne vien šitas postas, bet yra daug kitų, kur tai atsispindi...
Kaip gerai, kad greit jau busiu toli nuo čia...Negali būti, kad visur žmonės tokie pikti .

Liita

L

87 įrašai

2010/04/06 12:53:35 12:53:35

O aš manau, kad niekas šiame gyvenime nevyksta šiaipsau.Paliko - įžiūrėkite privalumus. Pradžioj kvaila bus tokia mintis, bet vėliau... Pagalvokite, ar verta dėl to kankintis....
Mane vyras "paliko" po 28 m. bendro gyvenimo. Nieko baisaus. Atverė akis. kad pamatyčiau kitokį gyvenimą. Atgal negrįžčiau.

Bjaurusis svečias

B

2 įrašai

2010/04/06 13:02:12 13:02:12

samanta:
nesakysiu kas: BRAVO PATS TIKSLIAUSIAS POSTAS VISAM FORUME,O TAI TA EMPORIJA MAN ITARTINA IRGI.

Bravo, mes čia renkamės tam, kad pašiepti vienam kitą, pasidžiaugti dėl kito nesekmės ar vienatvės...Atpažįstu lietuvius: smagu kai dega kaimynų namas...Ne vien šitas postas, bet yra daug kitų, kur tai atsispindi...
Kaip gerai, kad greit jau busiu toli nuo čia...Negali būti, kad visur žmonės tokie pikti .

O kur jūs dingsite??? Bėgate nuo naujai surasto vyro ar nuo gyvenimo? Ar nuo savęs pačios?
Ir kaip mes čia tada gyvensime vieni?

xxx

X

308 įrašai

2010/04/06 19:57:44 19:57:44

ania as ir varau iš čia gal kokia geguzę bo cia jau nėrkas veikt liudnoka.paliko nieko padėt negaliu taip jau būna bet zodziu paguost visada prasom dar rasi sau ka norėsi jauna esi ,o as senukas tai maunu is cia kol lopeta pakeliuy nors babkių uzsidirbsiu.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/04/07 06:00:19 06:00:19

Bjaurusis svečias:
O kur jūs dingsite??? Bėgate nuo naujai surasto vyro ar nuo gyvenimo? Ar nuo savęs pačios?
Ir kaip mes čia tada gyvensime vieni?

Gavau patrauklų darbo pasiūlymą užsieny. Negaliu praleisti tokios progos . Kodėl bėgu? - ne, važiuoju pasitikti savo likimo,sėkmės, tobulėti, susipažinti, pamatyti... Tik nesakykite, kad nežinote, kodėl kai kurie žmonės išvažiuoja iš LT??
Vieni jūs čia liksite....Na neliūdėkite, gal dar aplankysiu jus .

Emporija

E

849 įrašai

2010/04/07 06:14:27 06:14:27

Svečias:
Emporija:

Oho, Emporija, tu vėl laisva? Neįtikėtina, bet, matyt, taip ir yra. Baigėsi pas buvusią meilę babkės, ania? Parašyk man, įdarbinsiu tarnaite ir vėl tau bus viskas gerai - būsi nelaisva.

Mano drauguziai tokie, kurie babkiu niekada nestokoja, "darbdavy" Tai vyrai, kurie zino kaip reikia uzdirbti gerus pinigus ir puikiai gebantys tai padaryti

Emporija

E

849 įrašai

2010/04/07 06:20:13 06:20:13

samanta:
Emporija:

K1 gi , bent gerai praleistas laikas ir patirtis, o tai irgi brangu .

Taip, teisybe. Laikas isties praleistas puikiai Ir naudinga patirtis, leidzianti geriau pazinti ivairius zmones ir praplecianti akirati. Bet as nesutverta vienumai. Horizonte jau naujas zmogus atsirado

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume