Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → SKYRYBU SKAUSMAS--padekit !!!!

SKYRYBU SKAUSMAS--padekit !!!!

Samantta

S

481 įrašai

2009/11/22 11:46:24 11:46:24

Jola: Mielosios, visa tai as suprantu - laikas isgydo zaizdas. Ir vienas niekada nera kaltas del to, kas nutiko.
Taciau, kai tau kasdien yra kartojama, kad myli tave, kad tu vienintele moteris jo gyvenime,kad tiek as, tiek vaikas- brangiausi jo gyvenime, seima - jam vertybe; net tai, kad tik mirtis jus isskirs... Tiki tuo, o tai kartojama ne metus, ne du..., o trylika metu... Kas baisiausia manes pavydedavo visiems, nors tam nebuvo jokio pagrindo. Pasisveikinus su kokiu vyriskiu (kuris jam nezinomas), kildavo pykcio priepolis, turedavau aiskinti kas jis toks, is kur ji pazistu, kodel su juo sveikinuosi...Net draugai negalejo patiket tuo, kaip jis pasielge. Tai kaip suprasti jo toki poelgi, kai nutaikes proga pabega is namu pas kita, slapstosi, i telefono skambucius atsakineja jo nauja isrinktoji, nes pats nesugeba pasakyti, kodel taip pasielge.
Sutinku, kad yra moteru, kurios atsidurusios ardanciuju seimas tarpe, jauciasi blogai(?). Bet tikrai ne tokia yra i mano seima isikisusi persona. Jos nekokia reputacija (parasysiu graziai), praeitis labai spalvota. Ir kas keisciausia, mano vyras negaledavo pakesti tokiu moteru. Ar tai irgi yra jo melo dalis? Is ko tyciodavosi, kas nepatikdavo - apie tai slapta svajojo??? Bet vel kyla klausimas: gyveni su zmogum tiek metu, o jis - puikus aktorius? Negi imanoma suvaidinti tai, o ir tiek metu?
Zinoma, reikia laiko, kad tai suprast; reikia veikti, negalvoti apie tai. Bet patikekit, siandien tai dar neimanoma. Kai tu atsikeli ryte, o mintys tos pacios: skyrybos, jo naujosios mergses izeidimai skamba galvoje... Deja, neturiu savo galveleje DELETE mygtuko, kad sugebeciau viska istrint. O taip noretusi.
Ir pati anksciau nebuciau supratusi, koks skausmas, kokia neviltis tave aplanko, kai esi palikta. Visa tai reikia isgyventi, ir kiekvienam skirtas savas laikas.

[b:944ij8lk]Jola[/b:944ij8lk], jūsų istorija - tai ir mano istorija (tik su skirtingom variacijom - bet scenarijus iš vyro pusės toks pat). Manau, kad vyras ir pats nežinojo, kad slapta mėgsta tokias moteris. Psichologai mano, pvz. kad vyrai, itin nekenčiantys gėjų, patys pasąmonėje gali būti linkę...Taip, puikus aktorius. Mano eks-vyras jau nuo vaikystės apsimetinėjo, melavo mamai, ir aš tai žinojau. Deja, nesureagavau tinkamai į tą signalą. Įžeidinėti tai moteriai savęs neleidau - juokiausi iš jų abiejų, panaudojau subtilų humorą ir ironiją - pamatytumėt, kaip ji siuto . Baigėsi tuo, kad vyras ją paliko ir liko su manim. Kol neatsirado kita - geresnė už aną. Tada laisva širdimi paprašiau jo išeiti - maniau taip bus geriau ir jam ir man. Jau 7 metai kaip įrodyta - mano mintys pasitvirtino . Žiūrėkite į skyrybas tik kaip į pamoką ir naują puikią galimybę kurti savo gyvenimą - šįkart laimingą. Nemanau, kad laimė įmanoma su melagiu - o kam jis ir reikalingas?

Jolanta05

J

3 įrašai

2009/11/22 20:21:46 20:21:46

Zinoma,skausmas praeis,bet tam reikia nemazai laiko...Stai jau eina antras menuo,kaip mes issiskyreme,issiskyrem pragyvene 4 metus...be barniu,pykciu...ir stai viena diena mano antroji puse pareiskia,kad isiena gyvent i isnuomuota buta.Klausiau kas atsitiko?Del ko? Turi kita? atsakymas-NE,neturiu kitos...Mes nebuvom susituoke,as nasle,jis is pirmos santuokos turi 2 vaikus,is pat pradziu bandziau su jo vaikais bendrauti,lig viskas ir gerai buvo...bet po metu vaikai pareiske,kad nenori su manim bendraut,jiem yra skaudu mane matyt,beje su Juo mes susipazinom,kai Jis jau buvo issiskyres 1.5metu(seimos neisskyriau)Mano brangiausias manes pries vaikus neapgyne...Skausmas begalinis netekus zmogaus,bet reikia gyvent,eit pirmyn...Man ligiai taip pat,paskambina,pasako,kad atvaziuos ta ir ta diena,...bet deja...Neslepsiu...sunku,labai sunku,taciau zinau,kad mano laimes zvaigzde dar suzibes,as busiu laiminga,as tuo tikiu!
Tikek ir Tu,nes tik tikejimas ir viltis daro Zmogu stipresniu Jolanta

Samantta

S

481 įrašai

2009/11/23 13:01:57 13:01:57

Jolanta05: Zinoma,skausmas praeis,bet tam reikia nemazai laiko...Stai jau eina antras menuo,kaip mes issiskyreme,issiskyrem pragyvene 4 metus...be barniu,pykciu...ir stai viena diena mano antroji puse pareiskia,kad isiena gyvent i isnuomuota buta.Klausiau kas atsitiko?Del ko? Turi kita? atsakymas-NE,neturiu kitos...Mes nebuvom susituoke,as nasle,jis is pirmos santuokos turi 2 vaikus,is pat pradziu bandziau su jo vaikais bendrauti,lig viskas ir gerai buvo...bet po metu vaikai pareiske,kad nenori su manim bendraut,jiem yra skaudu mane matyt,beje su Juo mes susipazinom,kai Jis jau buvo issiskyres 1.5metu(seimos neisskyriau)Mano brangiausias manes pries vaikus neapgyne...Skausmas begalinis netekus zmogaus,bet reikia gyvent,eit pirmyn...Man ligiai taip pat,paskambina,pasako,kad atvaziuos ta ir ta diena,...bet deja...Neslepsiu...sunku,labai sunku,taciau zinau,kad mano laimes zvaigzde dar suzibes,as busiu laiminga,as tuo tikiu!
Tikek ir Tu,nes tik tikejimas ir viltis daro Zmogu stipresniu Jolanta

Galima tik užuojautą pareikšti tam vyrui, jei jis tik dėl vaikų nuomonės paliko židinį. Šiuo atveju vaikai pasielgė egoistiškai. Be abejo, esate taip optimistiškai nusiteikusi, tai ir būsite laiminga . Leiskite pridurti: tikėjimas ir viltis ne tik daro žmogų stipresnį, bet ir materializuoja jo troškimus!

Svečias

S

689 įrašai

2009/11/23 13:10:17 13:10:17

Uzjauciu. Tikrai, ir labai nuosirdziai
Jauti pykti - ir teisingai. (as po tokio fakto maniau, kad geriau jau jis butu mires, bet po to dziaugiaus,kad nemire-vaikam tevas reikalingas gyvas+alimentai nors ir jauciuos pazeminta iki siol juos gaudama)
Isliek savo vaizduote, mintyse nudek ji -jis to vertas. sudauzyk visus stiklainius, kuriuos turi namie ( tik atmink, kad paciai ir reiks sukes sluot), sudegink visas nuotraukas, jo daiktus, drabuzius....

[b:1ow1bqcx]gaila saves[/b:1ow1bqcx] - turi teise saves gailetis. Issiverk. Raudok kiek telpa, tik jei raudosi ilgiau nei savaite - butinai kreipkis pas psichiatre, kad nebutu kuno issekimo, vedancio i mirti

Visiem ispasakok savo skyrybu skausma. Geriausia tai daryti internete, nes draugam labai greit nusibos klausytis ir ims taves salintis.

Rask kuo pasidziaugt kasdien. Priversk save tai daryti. liepk sau nors ir nenorom

ir atmink, kiekvienas toks skausmas kyla del asmenines puikybes. Kai viska gerai pora metu isanalizuosi, pati suprasi. Sekmes.

p.s paieskok issiskyrusiu zmoniu klubo ar burelio ar kaip ten vadinasi. Vilniuj tikrai yra.Butinai toki lankyk

ieva

I

96405 įrašai

2009/11/23 13:53:24 13:53:24

Na taip, kai ruosites viska dauzyti, butinai pasakykite. As automobili patrauksiu. Bukite geros mano kompiuterio nelieskite.
"Tiek visko patyrę dabar jaučiamės kaip žmonės, kartu gyvenantys jau keturiasdešimt metų. Ryšys labai stiprus ir to niekas nepakeis", - Gyčio balsas skamba tvirtai. Austėja: „Gal ir gerai, jog jis išėjo. Subrendo - grįžo. Jei nebūtų to patyręs, gal iki šios minutės sėdėtų šalia ir galvotų: kas būtų buvę, jei būčiau išėjęs? Gal būčiau laimingesnis?...""
[url:16retjin]http://www.moteris.lt/lt/naujienos/santykiai/psichologija/jis_isejo_ir_nezadejo_sugrizti/[/url:16retjin]
swx

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/04 23:49:32 23:49:32

Nuoširdus patarimas, palauk nusiramink, būk stipri,..
palauk min tris mėnesius,... neskubėk susidėti su kitu,... atsakinėk į skambučius maloniai,.. aš duodu garantija, jei pamatys, kad tu tvirta kaip granitas ir nežaidei su jo jausmais,..jis grįš
Garantuoju
bet ištverk, nueik pas psihologą, neverk prieš drauges, nes NIEKAM nepatinka vištelės,... ir atsiminik jo tėvai tapo, kaip ir tavo tu neprivalai jų klausyti, bet privalai gerbti,...
[quote][/quote]

xxx

X

308 įrašai

2010/04/05 14:25:28 14:25:28

jei žmogų myli, dėl giminių nepalieki,nepalieki net dėl tėvų ,kažin ar jis jau tave taip mylėjo kaip tu jį.laikas gydo

Emporija

E

849 įrašai

2010/04/05 15:19:24 15:19:24

Emporija: Mane paliko vyras su kuriuo drauge praleidome 12 metu. Sielos skausmas buvo pragariskas. Taciau neilgai trukus emiau atsigauti ir suprasti, kad mums tikrai daugiau neverta buti kartu, nes tai tiesiog beprasmiskas laiko eikvojimas. Galiausia, visai netiketai, mano gyvenime atsirado naujas zmogus, su kuriuo dabar jauciuosi labai laiminga. Viskas ivyksta nebe priezasties. Ir viskam savas laikas. O skyrybu skausmas mus uzgrudina. Per tokius isgyvenimus tampame brandesni.

Ojei!... Seniai nebera to "naujo" draugo, apie kuri cia rasiau Po jo dar vienas buvo. Nebera ir to. Nieko nera. Vel viena ir laisva

Pasileidusi

P

395 įrašai

2010/04/05 16:57:57 16:57:57

Emporija:
Emporija: Mane paliko vyras su kuriuo drauge praleidome 12 metu. Sielos skausmas buvo pragariskas. Taciau neilgai trukus emiau atsigauti ir suprasti, kad mums tikrai daugiau neverta buti kartu, nes tai tiesiog beprasmiskas laiko eikvojimas. Galiausia, visai netiketai, mano gyvenime atsirado naujas zmogus, su kuriuo dabar jauciuosi labai laiminga. Viskas ivyksta nebe priezasties. Ir viskam savas laikas. O skyrybu skausmas mus uzgrudina. Per tokius isgyvenimus tampame brandesni.

Ojei!... Seniai nebera to "naujo" draugo, apie kuri cia rasiau Po jo dar vienas buvo. Nebera ir to. Nieko nera. Vel viena ir laisva

Nelaisva, visiškai nelaisva nuo savęs..

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/05 17:11:50 17:11:50

Emporija:

Oho, Emporija, tu vėl laisva? Neįtikėtina, bet, matyt, taip ir yra. Baigėsi pas buvusią meilę babkės, ania? Parašyk man, įdarbinsiu tarnaite ir vėl tau bus viskas gerai - būsi nelaisva.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume