2009/07/21 20:23:13 20:23:13
OI, pamiršau pasakyt kas tokiais atvejais kai turi reikalų su šikniais padeda, ogi normaliai pabliauti, dar pasikeikti pvz duše ir daugiau ašarų, vanduo viską nuplauna, gaila neiškart .SMAGU KAD MUMS TA DIEVO DOVANA DUOTA PAŽLIUMBTI , TAD PIRMYN, RYTOJ BUS KITA DIENA
2009/07/22 05:11:58 05:11:58
Svečias: Rytis1970: Pikta oteris: Manau turėtum džiaugtis, kad viskas taip lengvai pasisuko.
O jūsų pažintis tęsėsi 10 mėnesių, ar daugiau?
Na, jei tu iš tikro 1970 gimimo, tai abu ne paaugliai..
Jei tu išsiskyręs ir jau moki alimentus kitiems vaikams. Ir tu jai pasakei, kad ne, tu vaikų neturėsi. Žinai, tu ir dabar sakai "gal aš dar ir būčiau persigalvojęs" Spėju, kad tavo pasakymas irgi turėjo būti kategoriškas.
O ji - ant ribos, kai jau vaikų turės arba dabar, arba nebeturės - spėju todėl ir reakcija tokia buvo.
O kas tau joje patiko?
O jie iš tikro - tai net jei ir niuansai kiek skiriasi, tačiau situacija tokia, kad abu turėjote po savo PLANĄ, pasinaudoti vienas kitu, bet tie planai tarpusavyje nederėjo. Ir iš tiesų protingai pasakei - geriau anksčiau negu per vėlai.
O kas tave joje sužavėjo?
Ji išpradžių buvo labai miela ir švelni, šilta ir kalbėjo apie didelę meilę man. Man to labai rekėjo ir tas mane papirko, nors grožiu ji tikrai nepasižymėjo. Ji jau turėjo nesantuokinę dukrą ir aš kaip atspėjai alimentus moku dviems vaikam. Deja kai ji suprato, kad nesutiksiu turėti bendro vaiko ji tapo visai kitas žmogus ir paskutinius du mėnesiu ji tiesiog mane graužė. Aš iki pat galo dar vis tikėjausi, kad ji susitaikys su ta mintimi, kad vaikų daugiau nebus, bet deja... Turim tai ką turim.
rudnosiukas
R
1260 įrašai
2009/07/22 06:59:49 06:59:49
gerbiamieji, mokykitės, gyvenimas pats geriausias mokytojas...
2009/07/22 09:32:48 09:32:48
Ji išpradžių buvo labai miela ir švelni, šilta ir kalbėjo apie didelę meilę man. Man to labai rekėjo ir tas mane papirko, nors grožiu ji tikrai nepasižymėjo. Ji jau turėjo nesantuokinę dukrą ir aš kaip atspėjai alimentus moku dviems vaikam. Deja kai ji suprato, kad nesutiksiu turėti bendro vaiko ji tapo visai kitas žmogus ir paskutinius du mėnesiu ji tiesiog mane graužė. Aš iki pat galo dar vis tikėjausi, kad ji susitaikys su ta mintimi, kad vaikų daugiau nebus, bet deja... Turim tai ką turim.[/quote]
sakyciau kad greit ji tu vaiku uzsimane.. 10 menesiu yra per mazas laiko tarpas manau tokiems sprendimams
Pikta Moteris
P
55 įrašai
2009/07/22 10:31:28 10:31:28
Nė nežinau ką pasakyti. Manau, kad noras turėti vaiką - normalu. Nežinau kaip ten tie pokalbiai tarp jūsų dėstėsi ir ar ji griežtai pareikalavo čiair dabar jai padaryti vaiką (tokiu atveju tikrai sakyčiau, kad kažkas negerai, kad per greitai ji užsimanė surišti judviejų gyvenimus).
Bet išsiaiškinote, kad jūsų norai visiškai priešingi. O vaikų klausimas - juk buvo labai svarbus. Ir jis būtų vistiek kada nors ir lygiai taip pat aštriai iškilęs.
2009/07/22 10:46:00 10:46:00
ladysmantle: papartynas: Kodel jo nepaklausei kokia skyrybu priezastis? Juk neivyko viskas per 5 min, manau turejai galimybe ir pasiaiskint kaip ir kas.
Tik jis vienas tezino kodel taip elgiasi ir nemanau, kad cia rasi atsakyma
Va čia grynai vyriškas pamokslavimas, įvyksta ir paparastai nenori aiškintis vyrukai, kam jam nervus gadintis, dar ašaros prasimuš , geriau krist į naujos pupos ..... ir bandyt viską pamiršt, o paskui ...gal ta kvaiša vėl priims
Kur cia pamokslas? Ka as cia stebuklingo ir nesuprantamo pasakiau? Cia tas vyras neateis (bent jau labai tiketina, kad apvaizdo nebus, nebent visa lietuva skaito dp foruma) ir nepaaiskins kodel taip padare, o tu gali fantazuot nieko nezinodama kiek tik paciai patinka.
Pirmiausia, visos isterijos, asaros ir kaprizu rodymas kenkia paciai. Kenkia nuo nervu ir nuotaikos gadinimosi iki negalejimo visko normaliai ir ramiai apmastyt. Antra, zinoma, kad tai nervina ir vyra! Kas cia keisto? Moterys, kai pacios nelabai susiduria su tokiais dalykais, tai joms ir nesuprantama "kaip gali isterikavimas vyrui nepatikt?". Bet nepatinka.
O tas tavo pasisakymas ("gal ta kvaiša vėl priims") is kokios operos? Kas pas ka bande grizt? Nekurk pasaku, nes apie joki grizima autore nieko nepasakojo.
2009/07/22 10:47:24 10:47:24
absurdas. Jei reikia tik vaiko, kaip šiuo atveju eini į spermos banką ten apvaisins.
Jei tik autorius "nežliumbia", man panašu į verslo planą.
Galėjo daugiau pastangų įdėti, verlo planą ,perašyti į popierių ir keliauti į ancionaline mokėjimo agentūrą. Gal ten kvaileliu rastu.
swx
Pikta Moteris
P
55 įrašai
2009/07/22 11:00:20 11:00:20
Kokie dar spermos bankai? Lietuvoje? Jūs mažiau melodramų žiūrėkite.
rudnosiukas
R
1260 įrašai
2009/07/22 11:06:11 11:06:11
Pikta moteris: Kokie dar spermos bankai? Lietuvoje? Jūs mažiau melodramų žiūrėkite.
su ausimis
na tokie...
būna, galima gatvėj ar autobuse rast...
2009/07/22 11:09:13 11:09:13
Pikta moteris: Kokie dar spermos bankai? Lietuvoje? Jūs mažiau melodramų žiūrėkite.
nesureikšmink, civilizuotai galėjo pažinties pradžioje pasakyti. Reikia tik vaiko ir viskas.
swx
PS tikrai nesidomėjau apie tuos dirbtinio apvaisinimo centrus ir jų funkcijomis.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume