Sena ragana:
Išmintingi žodžiai.
svetlana:
Taip, tai labai skaudu. Bet [b:3orh2s59]jūs jam keršijate, dėl to toks skubotumas susirasti kitą[/b:3orh2s59]. Tai prasta motyvacija, įskaudinsite žmogų, kurį sutiksite,nes nebegalėsite šiame gyvenimo etape jam duoti nieko išskyrus savo nuoskaudas. Ir priimti tinkamai vargu ar galėsite. Tam reikia laiko - kad viskas susistatytų į savo vietas.
pelytė: Vakar mane paliko žmogus, dėl kurio iširo mano šeima. Todėl šiandien registruojuosi čia, kad tikrai nenumirčiau. Žiaurus pojūtis. Kai žmogumi tiki, myli ir staiga suvoki, kad net jo gerai nepažįsti. Tiesiog negaliu kvėpuoti. Noriu, kad tą pojūtį ir jis išgyventų, tuomet mažiau įskaudintų žmonių būtų.
Taip, tai labai skaudu. Bet [b:3orh2s59]jūs jam keršijate, dėl to toks skubotumas susirasti kitą[/b:3orh2s59]. Tai prasta motyvacija, įskaudinsite žmogų, kurį sutiksite,nes nebegalėsite šiame gyvenimo etape jam duoti nieko išskyrus savo nuoskaudas. Ir priimti tinkamai vargu ar galėsite. Tam reikia laiko - kad viskas susistatytų į savo vietas.
Išmintingi žodžiai.
Nemanau, kad ji trokšta keršto. Tiesiog yra noras išpilti skausmą iš savęs. Juk nerėksi viduryje gatvės, kad man skauda ... išsipasakos, išsikoneveiks... svarbu, kad geriau pasijaustų ji pati.... ateityje padarys savo viduje inventorizaciją ... išmintis sudygs ... per skausmą ...