Janyte3: Tai kodel, Karde, vyras isejo nieko nepaaiskines. Ar tu irgi taip padarytum ir jausumeis teisus? Visi tik kartoja - reikia kalbetis, reikia kalbetis, reikia kalbetis. Su kuo, jeigu vyrai daznai pasitraukia lyg bailiai. O bijo jie asaru, gal isterikos. Net jeigu tai paskutinis pokalbis ir paskutine drauges isterija - jie net ta bijo atlaikyti!! Lengva sakyti, - jis nebuvo taves vertas ir pan. Neguodzia tai, jei myli is tikruju. Tik laikas gydo, o kai pagalvoji, kiek jo reikes isgyventi, kol palengves - tampa dar sunkiau. Zinoma, atsiras ir kitas zmogus, bet ir tai sia akimirka neguodzia - jam isileisti reikia pasveikti nuo pirmojo. Visi viska supranta, dauguma ta isgyvene, o visvien zaloja vieni kitus. Bent neskaudinkime vieni kitu jeigu jau nemylime. Taip ir gyvenu:)
Bijo atlaikyti isterijas vyrai? O kam is viso isterikuot?
Nu ka tu cia man pasakoji kokia ji vargse Nors esu vyras (ir kaip nekeista) buvau paliktas ir paciam teko panasi situacija kaip aprasytoji - isejo be paaiskinimu ir ilgu ceremoniju. Ir dabar galiu drasiai sakyt, kad taip daug geriau negu ilgos cermonijos. Butu prasideje isterijos is mano puses, ilgi ir nuobodus aiskinimaisi kodel, kas ir kaip. Su laiku ateina ir supratimas kodel isejo, galvot apie tai uztenka, kad suprastum ka blogai darei ir kas netiko/nepatiko zmogui, jokiu pasiaiskinimu nereikia. Jeigu zmogus susikrove lagaminus ir dingo is tavo gyvenimo - tai tikrai ne siaip pasvarstymas kaip geriau butu, gal cia pailsim vienas nuo kito ir pan. Paskutinis sprendimas, kuri reikejo priimt. Zmogus suprato, kad moters ta diiiidele meile sukure ir meiles iliuzija is jo puses. Ka jam daryt? Sintetine meile ir pacia labiau skaudintu, tad vienaip ar kitaip (su pasiaiskinimais ar be) viskas butu baigesi. Ar geriausias sprendimas iseit nieko nepaaiskinus? Ne. Bet nuo to niekas nesikeicia. Tu gali isterikuot, sriubaut, stovet ant galvos,kad jis tave pastebetu, bet viskas baigesi ir niekas nepalengvins mylinciam zmogui issiskyrimo.