Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → Vyrai, kurie mus palieka!!!

Vyrai, kurie mus palieka!!!

kora

K

2495 įrašai

2009/06/21 19:50:20 19:50:20

Nudegusi: Sveiki...!!!! Padekit kas galit... nebegaliu...noriu mirt...gyvenau su zmogum kuri begalo mylejau...ir maniau kad jis myli (pusantru metu gyvenom kartu) ir sti jis sako noriu skirtis...susirenka daiktus ir isvyksta...lieku viena ant ledo be jokiu paaiskinimu o taip ji myliu kad negaliu...net nezinau kur detis ka daryt!!! PADEKIT kas...kaip man sunku...nebegaaliu...visur ieskau uzuovejos bet nerandu..

Neinksk Uzsidek treningus ir i "fronta" po 5 km pradziai kroso gamtoje, o veliau ziuresim, parasysi.

Romuta

R

497 įrašai

2009/06/22 05:38:30 05:38:30

Paliko, na ir kas išsiverk, nueik į kirpyklą pasikeisk šukuoseną, nusišypsok sau veidrodyje ir gyvenk toliau. Lai jam būna blogiau, kad išėjo.

Skarlet

S

6 įrašai

2009/06/22 07:03:44 07:03:44

Reikia daug drąsos mylėti

Pamesta Fleita gailiai verkė, kad jau seniai niekas ja negroja. Pro šalį eidamas asilas stipriai į ją pūstelėjo, ir pasigirdo toks švelnus garsas, kokio per visą gyvenimą nebuvo girdėję nei Asilas, nei Fleita.

Nesuprasdami, kas pasidarė,- mat buvo ne itin didelio proto, nors proto galia abu tikėjo,- kuo skubiausiai išsiskyrė, gėdydamiesi paties gražiausio dalyko, nutikusio per jų liūdną gyvenimą.

(Bruno Ferrero)

Reikia daug drąsos mylėti. Ne mažiau drąsos reikia ir leistis būti mylimam.

Daug yra pamestų fleitų ir asilų. Daug žmonių gyvena taip, tarsi išgyventų savo gyvenimo repeticiją, o tikrasis gyvenimas jiems jau prieš akis. Bet tokį gyvenimą, koks dabar yra, gyvename tik vieną vienintelį kartą. Kodėl nesileisti būti mylimiems, kodėl patiems nemylėti? Žmonės bijo mylėti, nes juos gąsdina meilės pavojai. Meilė yra rizika. Būti nesuprastam, kartais būnant dviese jaustis vienišam, negalėti prisitaikyti prie kito arba stengtis jį pritaikyti prie savęs, netgi būti apgautam ir paliktam. Meilė yra rizika viską atiduoti, pačiam nieko negaunant atgal, o kartais be nieko ir likti. Ryždamiesi mylėti, privalome įvertinti, ar esame tam pasiruošę, o nusprendę, kad taip, eiti pasirinktu keliu ir neabejoti.

Vienas neseniai susituokęs vyras, paklaustas, ar pasikeitė jo gyvenimas po vedybų, prisipažino: “mano galvoje atsirado nuolatinis zyzimas, kai aš norėjau tylos. Mano viena ausis girdėdavo muziką, kai kita mėgaudavosi ryto ramybe. Mano pusė galvos galvojo apie grožio salonus ir ką paruošti pietų, kai kita bandė susikaupti prieš svarbų susitikimą. Mano viena ranka ėmė ne tuos daiktus, kuriuos aš norėjau imti, o padėdavo ten, kur aš jų niekaip negalėjau rasti. Mano viena koja ėjo ten, kur aš nenorėjau eiti. Ji norėjo eiti šokti, kuomet kita mano koja grįžusi po darbo norėdavo ramiai ilsėtis. Jaučiausi sutrikęs, nebuvau tikras, ar tai vis dar mano gyvenimas? Pagaliau supratau, kad tai yra mano naujasis gyvenimas. Nuo šiol aš turiu ANTRĄJĄ SAVO PUSĘ, kurią turiu derinti su PIRMĄJA SAVO PUSE. Dabar niekada negyvensiu taip, kaip iki tol, kol jos neturėjau.“

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/06/22 07:53:43 07:53:43

neapeina ..turiu nuvilt..dazniausiai galiu rinktis is keliu

mortaa

M

7 įrašai

2009/06/22 16:03:43 16:03:43

Prisimink, kiek pastangų įdėjai, kad būtų geriau.. O jis ką? Jis nenorėjo keistis dėl tavęs. Ir tai įnešė tiek daug skausmo į tavo gyvenimą... Išėjo, tai ir gerai, nereikės tau jo mesti. Juk negalėtum su juo gyventi.

paskui ateis ir tos visos gyvenimo išmintys ir supratimas ir gal kiek protingesni ims atrodyti čia esantys pasisakymai. paskui. kai bus tam laikas.
o dabar nusiramink - kitaip ir būti negalėjo.

rali

R

20 įrašai

2009/06/22 16:06:18 16:06:18

vieni palieka -kiti ateina

mylet save reikia ir viskas bus gerai....
spjauk i ji - jei isejo, vadinasi nevertas taves.....

Auksinis Kardas

A

50 įrašai

2009/06/22 16:23:21 16:23:21

Butina kita zmogu sumenkint, kad kazkokia moteryte geriau pasijustu? Ar jus ji bent jau pazistat ta vyra? Zinot kas tuose santykiuose stengesi, o kas ne? Cia jau toookios ekspertes.. Is vis uzsidarykit namuose ir megzkit visa para, vienaip ar kitaip visi vyrai kiaules, ka ?
"spjauk i ji - jei isejo, vadinasi nevertas taves..... "
"Prisimink, kiek pastangų įdėjai, kad būtų geriau.. O jis ką?"
Juokinga, moteriskaites, tikrai juokinga

mortaa

M

7 įrašai

2009/06/22 16:26:38 16:26:38

Auksinis Kardas: Butina kita zmogu sumenkint, kad kazkokia moteryte geriau pasijustu? Ar jus ji bent jau pazistat ta vyra? Zinot kas tuose santykiuose stengesi, o kas ne? Cia jau toookios ekspertes.. Is vis uzsidarykit namuose ir megzkit visa para, vienaip ar kitaip visi vyrai kiaules, ka ?
"spjauk i ji - jei isejo, vadinasi nevertas taves..... "
"Prisimink, kiek pastangų įdėjai, kad būtų geriau.. O jis ką?"
Juokinga, moteriskaites, tikrai juokinga

Kaip sakydavo mano močiutė - kvailas nesupras, protingas nieko nesakys.

Indulis

I

21 įrašai

2009/06/22 16:32:03 16:32:03

Vyras labai saziningai pasielge,nemylejo jusu , isejo, atlaisvino vieta kitam, kitam kuris myles, jis nepadare jusu nelaiminga, atvirksciai ,jis suteike sansa jums tokia buti

Jusu vietoje as jam tik padekociau, ir palinkeciau jam sekmes, ..
O jusu skausmas , gal but tai baime likt vienai, ir panasiai, bet myleti , jus nemylincio zmogaus tiesiog neturite uz ka.
tad linkiu jums didingos meiles, su fanfaromis, kai sustoja laikrodziai, kai pasaulis priklauso tik jums, kai jus tampate princese, o partneris jusu karaliumi, linkiu jums is visos sirdies vel tyrai isimyleti ir pamirsti viska kas buvo blogo,.

ieva

I

96405 įrašai

2009/06/22 16:32:38 16:32:38

Mortaa: Kaip sakydavo mano močiutė - kvailas nesupras, protingas nieko nesakys.

Tai kadangi nesupranti, tai esi kvaila. Va todel ir reikejo klausyt mociutes!

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume