Pažintys Forum

Darnipora pazintys

isrankumas

elenka

E

2079 įrašai

2009/05/25 07:37:05 07:37:05

ADRIJANA: viena buti nenoriu ....bet visus vyrus, kuriem patinku atstumiu ...vis randu prie ko prikibt..tai per senas tai per jaunas..kvailas..viscius ..ir t.t
bet su vyru kuris manes netraukia buti irgi negaliu...ziuriu i drauges kurios gyvena seiminini gyvenima ir ne kiek nepavydziu , nes nei vienas is ju vyru man netiktu...visi per prasti atrodo..visada norejau nepaprastu dalyku...tikros meiles...laukines aistros..gyvenimo prabangoj..fizinio ir dvasinio tobulumo...
o jei randu taip sunkiai vyra, kuris man patinka santykiai nesusiklosto ir gaunasi toks uzburtas ratas..ieskau tada jo kituose..ir nerandu ..ir tuo labiau visi prasti atrodo...
pradedu mastyt , kad liksiu su metais viena is tu emancipuotu nelaimingu kaliu keicianciu vyrus kaip kojines....
gal ir merginu kuriom tas pats butu?

kazkur girdeta. man tas pats. sako daug noriu. galbut. bet noriu nedaugaiu nei turiu pati. jei as nerukau, issilavinus, pakankamai protingfa, komunikabili, auksta ir tiek pat noriu is jo. ka cia jau perebor? tiesa noriu dar vieno dalykelio, kad man jis fiziskai patrauklus butu ir as jam beabejo, cia tai ir problema. vyrams gi beveik visos tinka, o man ne nesu pamisus del sekso, bet esu sveika jauna moteris ir kai isgirstu, svarstymus apie seimynini gyvenima, na gal karta i savaite, darosi baisu. suprantu dabar krize, vyrams sunku, palaikau ir guodziu, bet na kaip viena karta i savaite ir dar eaisku kaip vaiku susilaukt?/ . na nezinau, cia tik zodziai sunku paaiskint apie ka as, bet gal kas supras

ieva

I

96405 įrašai

2009/05/25 08:14:47 08:14:47

tipo vyrai dulkintis karta i savaite susituokus nori? total koshmar

ponia

P

371 įrašai

2009/05/25 10:51:48 10:51:48

sakote? o man atrodo ji iesko, bet is nevilties trankosi, kaip jus sakote su tais netinkamais. jei tai nezinojimas ko nori- tai as ja uzjauciu ir linkiu kuo greiciau rast bent minimum normalesni varianta.
vistiek tegu iesko ir susivokia. nuosirdziai to linkiu.

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/05/25 15:15:51 15:15:51

nesitrankau as su bet kuo..
bet gi ne visi susiklosto santykiai...paskutinis vaikinas tikrai buvo nuostabus..daug paneliu alpo ir alps del jo.. na bet mums tiesiog nepakeliui..kazko truko...

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/05/25 15:17:17 15:17:17

o del to karto i savaite kazkas baisaus..

Leo

L

543 įrašai

2009/05/25 16:39:17 16:39:17

ADRIJANA: o del to karto i savaite kazkas baisaus..

Draugystes pradzioje ir karto per diena truksta:))

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/05/25 16:52:49 16:52:49

nu taip tikrai

melamori

M

1 įrašai

2009/08/03 09:41:54 09:41:54

ADRIJANA: viena buti nenoriu ....bet visus vyrus, kuriem patinku atstumiu ...vis randu prie ko prikibt..tai per senas tai per jaunas..kvailas..viscius ..ir t.t
bet su vyru kuris manes netraukia buti irgi negaliu...ziuriu i drauges kurios gyvena seiminini gyvenima ir ne kiek nepavydziu , nes nei vienas is ju vyru man netiktu...visi per prasti atrodo..visada norejau nepaprastu dalyku...tikros meiles...laukines aistros..gyvenimo prabangoj..fizinio ir dvasinio tobulumo...
o jei randu taip sunkiai vyra, kuris man patinka santykiai nesusiklosto ir gaunasi toks uzburtas ratas..ieskau tada jo kituose..ir nerandu ..ir tuo labiau visi prasti atrodo...
pradedu mastyt , kad liksiu su metais viena is tu [b:3c1im03s]emancipuotu nelaimingu kaliu keicianciu vyrus kaip kojines[/b:3c1im03s]....
gal ir merginu kuriom tas pats butu?

Adrijana, tikiu, kad daug kas musu gyvenimevyksta taip, kaip patys savo mintimis "susiprogramuojame". Jeigu nenoresi tapti "viena tu kaliu", tai ir netapsi. Tiesiog nenusistatyk taip. ir dar karta perziurek savo reikalavimus vaikinui. Gal jie isties ne tai kad nepaprasti, bet tiesiog nerealus.

Vika

V

64 įrašai

2009/08/03 09:58:31 09:58:31

is tiesu tai cia kaip pastebejau gan dazna problema su tuo kartu i savaite...man 34, draugui buvo tiek pat....jam uzteko 1 kata i savaite...del to praktiskai ir issiskyrem, nes anot jo as jam miegot neleisdavau. taigi, priejau vieniteles isvados: reikia jaunesnio

ieva

I

96405 įrašai

2009/08/03 12:32:40 12:32:40

ko cia varot ant vyru? diena sunkiai dirbt ir dar nakti. apsurdas.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume