Pažintys Forum

Darnipora pazintys

isrankumas

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/05/10 11:06:04 11:06:04

viena buti nenoriu ....bet visus vyrus, kuriem patinku atstumiu ...vis randu prie ko prikibt..tai per senas tai per jaunas..kvailas..viscius ..ir t.t
bet su vyru kuris manes netraukia buti irgi negaliu...ziuriu i drauges kurios gyvena seiminini gyvenima ir ne kiek nepavydziu , nes nei vienas is ju vyru man netiktu...visi per prasti atrodo..visada norejau nepaprastu dalyku...tikros meiles...laukines aistros..gyvenimo prabangoj..fizinio ir dvasinio tobulumo...
o jei randu taip sunkiai vyra, kuris man patinka santykiai nesusiklosto ir gaunasi toks uzburtas ratas..ieskau tada jo kituose..ir nerandu ..ir tuo labiau visi prasti atrodo...
pradedu mastyt , kad liksiu su metais viena is tu emancipuotu nelaimingu kaliu keicianciu vyrus kaip kojines....
gal ir merginu kuriom tas pats butu?

papartynas

P

483 įrašai

2009/05/10 11:28:32 11:28:32

Ar pati esi tokia, kokios reikia tam seksualiam, graziam multimilijonieriui?

Asta31324579346_db

A

763 įrašai

2009/05/10 11:41:24 11:41:24

ADRIJANA: viena buti nenoriu ....bet visus vyrus, kuriem patinku atstumiu ...vis randu prie ko prikibt..tai per senas tai per jaunas..kvailas..viscius ..ir t.t
bet su vyru kuris manes netraukia buti irgi negaliu...ziuriu i drauges kurios gyvena seiminini gyvenima ir ne kiek nepavydziu , nes nei vienas is ju vyru man netiktu...visi per prasti atrodo..visada norejau nepaprastu dalyku...tikros meiles...laukines aistros..gyvenimo prabangoj..fizinio ir dvasinio tobulumo...
o jei randu taip sunkiai vyra, kuris man patinka santykiai nesusiklosto ir gaunasi toks uzburtas ratas..ieskau tada jo kituose..ir nerandu ..ir tuo labiau visi prasti atrodo...
pradedu mastyt , kad liksiu su metais viena is tu emancipuotu nelaimingu kaliu keicianciu vyrus kaip kojines....

nepergyvenk, yra ir daugiau tokiu kaip tu,
tik i draugiu seimyninius gyvenimus nera ko dairytis, ne tau su tais vyrais gyventi. Del to drauges ir gyvena, nes jos kitokios.
tiesiog nesitenkini bet kuo, ir nieko cia blogo. Tiesiog toks gyvenimas. Pasakose uzaugom apie princus ir princeses su standartiniu paskutiniu sakiniu: o tada jie ilgai ir laimingai gyveno. Ir mes patikejom. O be reikalo.

ugnelė

U

892 įrašai

2009/05/10 11:48:19 11:48:19

ADRIJANA: viena buti nenoriu ....bet visus vyrus, kuriem patinku atstumiu ...vis randu prie ko prikibt..tai per senas tai per jaunas..kvailas..viscius ..ir t.t

O atleiskite, kiek Jums metų? Ir ar per visą tą laiką nebuvo nė vieno tinkamo vyro???

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/05/10 11:54:45 11:54:45

o kur sakiau kad man reikia multimilijonieriaus ?

na as kalbu daugiau apie dabartini laikotarpi ir savo nuotaikas paskutiniu metu...rasiau gi kad buvo ir santykiai nesusikloste..man 23

ugnelė

U

892 įrašai

2009/05/10 12:28:18 12:28:18

Jeigu Jums 23, tai viską galima nurašyti jaunatviškam maksimalizmui... Gal Jūs labai išvaizdi ir pan., turite krūvas gerbėjų, todėl galite sau leisti būti išrankiai. Susirūpinti reikės, kai bus 30 ir situacija bus panaši... Tada jau turėtų atsirasti sveiko proto ir objektyvaus aplinkos vertinimo. O kol kas - gyvenkite, stebėkite, mokykitės iš savo ir kitų klaidų ir kai jau bus visai blogai vienai, tada savaime protas priims kitokį sprendimą.
Sėkmės:)
P.S. Kita vertus, kažkiek išrankumo reikia turėti, reikia vertinti save (su protu) ir rinktis tai, ko pačiai trūksta...

Asta31324579346_db

A

763 įrašai

2009/05/10 12:37:02 12:37:02

ugnelė: Jeigu Jums 23, tai viską galima nurašyti jaunatviškam maksimalizmui... Gal Jūs labai išvaizdi ir pan., turite krūvas gerbėjų, todėl galite sau leisti būti išrankiai. Susirūpinti reikės, kai bus 30 ir situacija bus panaši... Tada jau turėtų atsirasti sveiko proto ir objektyvaus aplinkos vertinimo. O kol kas - gyvenkite, stebėkite, mokykitės iš savo ir kitų klaidų ir kai jau bus visai blogai vienai, tada savaime protas priims kitokį sprendimą.
Sėkmės:)
P.S. Kita vertus, kažkiek išrankumo reikia turėti, reikia vertinti save (su protu) ir rinktis tai, ko pačiai trūksta...

Ugnele, man 33, ir mano situacija panasi. Sveiko proto, objektyvaus vertinimo ir pagarbos sau bei kitiems turiu pakankamai, kad nesileisciau lydima i santuoku rumus pirmojo, kuris man tai pasiulys. Pakankamai gerbiu savo ir kitu laika, kad po keletos metu eiciau ten pat tik su istuokos prasymu. Kol nerasiu tokio zmogaus, del kurio padarysiu viska kad likti kartu, tol tuose rumuose as nesirodysiu.
Is visiskai negasdina mintis, kad tokio zmogaus nerasiu. Reiskias taip yra lemta.

papartynas

P

483 įrašai

2009/05/10 12:38:18 12:38:18

Nesi tu tokia protinga, o kiti tokie kvaili kaip tau atrodo. Manai, kad tavo drauges istekejusios nelaimingos? Niekas neteka/neveda tikedamiesi kartu isbut 5 metus. Buvo ju gyvenime laukines aistros, romantisku vakarieniu ir visokio kitokio gerio. Tai NEGALI testis visa laika, net nesvajok apie tai. Tuomet nesuvoktum tu geru akimirku svarbumo ir ypatingumo. Tai kas daznai vyksta tampa tiesiog norma. Neturi su kuo daugiau palygint. Minejai, kad nori prabangoj gyvent. Pati tai susikurk, viskas tau dar tik prasideda. Tuomet tavo vyrui nekils abejoniu, nes tau pinigu is jo nereikes. Bendrauk su vyrais pirmiausia kaip su draugais. Kaip tu gali nepazinus asmenybes is karto jame kazkokio blogio ieskot ? Jeigu pirmi 5 knygos puslapiai neidomus - skubi mest knyga i sona ? Like 500 puslapiu gali buti gerokai idomesni, nei galetum noret. Nei vienas is tu zmoniu, kuriuos tu gali pasirinkt nebus juk kazkuo nenormalus. Prie kiekvienos kartais islendancios blogos savybes gali prisitaikyt arba viska pasukt savo naudai. Nepamirsk, kad tu irgi ne auksine. Santykiai tai darbas, is dangaus tau niekas nenukris

ugnelė

U

892 įrašai

2009/05/10 12:47:50 12:47:50

Nesakau, kad su pirmu sutiktu reikia eiti į santuokų rūmus. Bet nebūna taip, kad eitų viskas kartu: fizinis ir dvasinis tobulumas, gyvenimas prabangoje, laukinė aistra ir t.t. Na nebūna taip..., bent aš tuo netikiu. Gali būti jaunystėje ta aistra ir, tarkim, fizinis tobulumas, bet iš kur ta prabanga tokiam amžiuje??? Geriausiu atveju - tai bus protingas ambicingas jaunuolis, kuris ateityje, jeigu pavyks, Jums sukurs tą prabangą. O jei norite jos šiandien, rinkitės pagyvenusį turtingą poną... Bet tada su fiziniu tobulumu prasčiau...

Asta31324579346_db

A

763 įrašai

2009/05/10 12:54:47 12:54:47

O tobulumo is vis nera, tai tik iliuzija.
O zmogus privalo tave traukti ir fiziskai ir dvasiskai, kitaip nieko neiseis. Ir planuojant tolimesni gyvenima su zmogumi vadovautis reikia ne tik protu, bet ir jausmais.
Ir laukines aistros cia visai ne prie ko, jos gali buti bet kuriame amziuje, gaila, bet tik labai ribota laika

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume