ak:
man idomu, ar tau neatrodo, kad butent "zhinojimas, ko nori" yra ishrankumas? Ir ishrankumas ta blogaja prasme, kai del susikurto kriterijaus yra atmetama zhmogaus visuma.
Mano galva yra 2 variantai. Pirmas tai zinojimas ir santykiai su tam tikru isskaiciavimu. Antras variantas - meile, kuri neklausia, nei metu, nei socialines padeties, nei is ankstiniu nusistatymu. Taigi jei zmogus neranda gyvenime meiles, renkasi partneri is isskaiciavimo, t.y. kad butu geras tevas, kad aprupintu seima ar dar betkokia priezastis, arba kaikurie renkasi kita sprendima, tiesiog lieka vieni.
Miela Adrijana, tikrai klystate del pykcio. Aisku kiekvienas meile suvokia skirtingai, as manau anaiptol cia ne meile, jei kitame zmoguje kazko ieskai, keli reikalavimus santykiu, aistros, materialines geroves. Tai tera isskaiciavimai, mastymas, visi nori taip gyventi, nieko cia naujo nera, bet atsiradus meilei i daug ka pradedama ziureti pro pirstus. Kaip gele prazysdama neklausia, ar verta? taip ir meile kartais tiesiog ateina ir neuzdavineja jokiu klausimu, ji tiesiog yra. O kol kyla ivairus reikalavimai ir nepasitenkinimas kazkuo, geriausiu atveju tai tera susizavejimas. Be to siulyciau atsargiau vartoti zodi niekada, nes kaip kazkas yra sakes, niekada - labai jau ilgas laiko tarpas. Ypac, kad zmogus, galetu kategoriskai kanors teigti, tokiam ilgam laikotarpiui, pasaulis per daug didelis, sudetingas ir kintantis, kad butu galima svaidytis tokiais laiko tarpsniais
Svečias: Buvau radus toki ideala.Su juo ir romantika ir laukine aistra ir intelektas aukstas ir pakalbet visada buvo apie ka... man idealus tikrai... bet... tuo pat metu jis turejo psichikos sutrikimu ir problemu su alkoholiu.
Kaip gali zmogus buti idealus ir tuo paciu metu vissikai netinkamas? Patys sau priestaraujate.