Pažintys Forum

Darnipora pazintys

isrankumas

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/05/10 13:03:51 13:03:51

na kalbedama apie ta tobuluma turiu omeny , kad jei zmogus man patinka man jis ir atrodo tobulas...jo ydos mielos...
o jei jau santykiu pradzioj to nera, tai veliau bus isvis blogai...
ugnele bendraamziai manes nedomino ir nedomina...patinka kazkur 5 metais vyresni...
o del draugystes su vyrais..jei santykiai prasidejo tik kaip draugiski vadinas is to jau nieko ir nebebus, nes kazko pritruko , kad iseitu kazkas daugiau....

kiesux

K

1086 įrašai

2009/05/10 13:57:09 13:57:09

Na man panasiau, kad autore ne israngi, o tiesiog pati nezino ko nori, ateis laikas susigules galvoj kriterijai ko istiesu nori ir tikiesi is kito zmogaus, tada ir issirinksi. Nes dabar juokingai skamba toks pasakymas kaip, kad radau jau ta pati paciausia, tobulybe, bet santykiai nesusikloste... kaip gali nesusiklostyt santykiai tada? persasi isvada, kad arba paciai toli grazu iki to ko nori, arba tiesiog pati nezinai ko nori, ir kas atrode tobula veliau pasirode ne taip jau ir tobula. O siaip isvis keistas toks pasakymas kaip isrankumas, kai nemyli zmogaus gali vadinti kaip nori tai, nuo to tas nepasikeis. O po to kaip dazniausiai ateitis parodo, tokios "isrankiosios" kai isimyli tai pats geriausias ir tobuliausias zmogus pasaulyje tampa smurtaujantis alkoholikas...

ponia

P

371 įrašai

2009/05/10 15:59:34 15:59:34

saunuole ADRIJANA! taip ir reikia! tai vadinasi MOTERISKA SAVIVERTE! kada neinama su bet kuom ir bet kur. reikia laukti TO, KURIO LAUKI. o visi kiti palaipsniui nusisijos. lix tai, kas tikra/ o jei liksi viena - tai ne tox blogas variantas kaip ribotos mastysenos zmogeliams atrodo. tai netgi laaabai puiku! o stereotipu persisotinusi visuomene tegu gyvena su nemylimais ir kankinasi.
sekmes ir VILTIES tau. PATIKEK, zinau ka sakau, nes pati turiu panasia problema.

ak1303584654_db

A

476 įrašai

2009/05/10 16:22:56 16:22:56

kiesux: Na man panasiau, kad autore ne israngi, o tiesiog pati nezino ko nori, ateis laikas susigules galvoj kriterijai ko istiesu nori ir tikiesi is kito zmogaus, tada ir issirinksi. Nes dabar juokingai skamba toks pasakymas kaip, kad radau jau ta pati paciausia, tobulybe, bet santykiai nesusikloste... kaip gali nesusiklostyt santykiai tada? persasi isvada, kad arba paciai toli grazu iki to ko nori, arba tiesiog pati nezinai ko nori, ir kas atrode tobula veliau pasirode ne taip jau ir tobula. O siaip isvis keistas toks pasakymas kaip isrankumas, kai nemyli zmogaus gali vadinti kaip nori tai, nuo to tas nepasikeis. O po to kaip dazniausiai ateitis parodo, tokios "isrankiosios" kai isimyli tai pats geriausias ir tobuliausias zmogus pasaulyje tampa smurtaujantis alkoholikas...

man idomu, ar tau neatrodo, kad butent "zhinojimas, ko nori" yra ishrankumas? Ir ishrankumas ta blogaja prasme, kai del susikurto kriterijaus yra atmetama zhmogaus visuma.

ugnelė

U

892 įrašai

2009/05/10 16:23:57 16:23:57

Gerb.Ponia, yra 2 skirtingi dalykai: eiti su bet kuo ir bet kur, kaip Jūs sakote, ir laukti tos nepaprastos meilės, tobulumo visur, laukinės aistros ir prabangaus gyvenimo. Bei tuo pačiu nenorėti būti vienai... Man regis, čia nė viena nesiūlė eiti su bet kuo ir bet kur...

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/05/10 17:19:56 17:19:56

labai dziaugiuos kad atsirado moteru kuriuos mane supranta ir masto panasiai...
o is vyru tokiose temose visada juntamas pyktis

mano buves man pasake kad as ieskau saves kitame zmogume..taip turbut ir yra....

nebutinai alhogolikus isimylim(tokie mano demesio nepatrauks), bet siaip bjaurius tipus kurie mus skaudina...tavo tame pasakyme yra tikrai tiesos..

ieva

I

96405 įrašai

2009/05/10 17:21:05 17:21:05

Buvau radus toki ideala.Su juo ir romantika ir laukine aistra ir intelektas aukstas ir pakalbet visada buvo apie ka... man idealus tikrai... bet... tuo pat metu jis turejo psichikos sutrikimu ir problemu su alkoholiu.

kiesux

K

1086 įrašai

2009/05/10 18:05:55 18:05:55

ak:
man idomu, ar tau neatrodo, kad butent "zhinojimas, ko nori" yra ishrankumas? Ir ishrankumas ta blogaja prasme, kai del susikurto kriterijaus yra atmetama zhmogaus visuma.

Mano galva yra 2 variantai. Pirmas tai zinojimas ir santykiai su tam tikru isskaiciavimu. Antras variantas - meile, kuri neklausia, nei metu, nei socialines padeties, nei is ankstiniu nusistatymu. Taigi jei zmogus neranda gyvenime meiles, renkasi partneri is isskaiciavimo, t.y. kad butu geras tevas, kad aprupintu seima ar dar betkokia priezastis, arba kaikurie renkasi kita sprendima, tiesiog lieka vieni.

Miela Adrijana, tikrai klystate del pykcio. Aisku kiekvienas meile suvokia skirtingai, as manau anaiptol cia ne meile, jei kitame zmoguje kazko ieskai, keli reikalavimus santykiu, aistros, materialines geroves. Tai tera isskaiciavimai, mastymas, visi nori taip gyventi, nieko cia naujo nera, bet atsiradus meilei i daug ka pradedama ziureti pro pirstus. Kaip gele prazysdama neklausia, ar verta? taip ir meile kartais tiesiog ateina ir neuzdavineja jokiu klausimu, ji tiesiog yra. O kol kyla ivairus reikalavimai ir nepasitenkinimas kazkuo, geriausiu atveju tai tera susizavejimas. Be to siulyciau atsargiau vartoti zodi niekada, nes kaip kazkas yra sakes, niekada - labai jau ilgas laiko tarpas. Ypac, kad zmogus, galetu kategoriskai kanors teigti, tokiam ilgam laikotarpiui, pasaulis per daug didelis, sudetingas ir kintantis, kad butu galima svaidytis tokiais laiko tarpsniais

Svečias: Buvau radus toki ideala.Su juo ir romantika ir laukine aistra ir intelektas aukstas ir pakalbet visada buvo apie ka... man idealus tikrai... bet... tuo pat metu jis turejo psichikos sutrikimu ir problemu su alkoholiu.

Kaip gali zmogus buti idealus ir tuo paciu metu vissikai netinkamas? Patys sau priestaraujate.

Sistina

S

375 įrašai

2009/05/10 18:14:13 18:14:13

"...tu emancipuotu nelaimingu [b:1zekr298]kaliu keicianciu vyrus [/b:1zekr298]kaip kojines....'
tai blogiausia kas gali nutikti moteriai.

Sistina

S

375 įrašai

2009/05/10 18:16:13 18:16:13

ponia: saunuole ADRIJANA! taip ir reikia! tai vadinasi MOTERISKA SAVIVERTE! kada neinama su bet kuom ir bet kur. [b:3vqh4uwz]reikia laukti TO, KURIO LAUKI[/b:3vqh4uwz]. o visi kiti palaipsniui nusisijos. lix tai, kas tikra/ o jei liksi viena - tai ne tox blogas variantas kaip ribotos mastysenos zmogeliams atrodo. tai netgi laaabai puiku! o stereotipu persisotinusi visuomene tegu gyvena su nemylimais ir kankinasi.
sekmes ir VILTIES tau. PATIKEK, zinau ka sakau, nes pati turiu panasia problema.

tai, kad miela Ponia is autore pasisakymo neatrodo, kad ji laukia TO, ji trankosi su visais:) kurie jai nepatinka:)

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume