Pažintys Forum

Darnipora pazintys

isrankumas

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/05/10 19:39:02 19:39:02

ne sistina nesitrankau ...nemokate skaityti ..
man tai idomu koks zmogus yra nevykes gyvenime kad ateina i foruma ir issikrauna bandydamas kanors izeisti

menace

M

87 įrašai

2009/05/10 19:49:13 19:49:13

ADRIJANA: viena buti nenoriu ....bet visus vyrus, kuriem patinku atstumiu ...vis randu prie ko prikibt..tai per senas tai per jaunas..kvailas..viscius ..ir t.t
bet su vyru kuris manes netraukia buti irgi negaliu...ziuriu i drauges kurios gyvena seiminini gyvenima ir ne kiek nepavydziu , nes nei vienas is ju vyru man netiktu...visi per prasti atrodo..visada norejau nepaprastu dalyku...tikros meiles...laukines aistros..gyvenimo prabangoj..fizinio ir dvasinio tobulumo...
o jei randu taip sunkiai vyra, kuris man patinka santykiai nesusiklosto ir gaunasi toks uzburtas ratas..ieskau tada jo kituose..ir nerandu ..ir tuo labiau visi prasti atrodo...
pradedu mastyt , kad liksiu su metais viena is tu emancipuotu nelaimingu kaliu keicianciu vyrus kaip kojines....
gal ir merginu kuriom tas pats butu?

kartais nemanai, kad save pervertini? no offence.

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/05/10 19:50:36 19:50:36

nemanau..

menace

M

87 įrašai

2009/05/10 20:05:14 20:05:14

ADRIJANA: nemanau..

hmmm...
na ka galiu pasakyt - arba save pervertini ir ieskai kazko kas ne tau skirta arba tiesiog dar nesutikai savojo.
bet kokiu atveju sekmes susivokime!

menace

M

87 įrašai

2009/05/10 20:14:19 20:14:19

ir dar sorry - bet negalejau susilaikyt nuo veno pastebejimo. "Pomegiai: ...mada, apsipirkinejimas... Plauku spalva - auksiniai". Is pirmo ispudzio topine moteraite, kuriai terupi kaip istustint vyro pinigine grozio salonuose ir geru brand'u rubu parduotuvese, mainais uz tai duodant vyrui ispuoseleta savo grozi. Suprantu, kad dabar teigsi tokia neesanti. Kas ten zino, gal isties tokia neesi. Bet nemanai, kad trauki tuscius tokiu sablonu ieskancius vyrus?

abecele

A

76 įrašai

2009/05/10 20:20:54 20:20:54

nu taigi.. perskaicius pirma irasa, buvau tikra, kad ADRIJANAI nu kaip minimum 30 metu )) ir vat ne - 23! koks nusivylimas! pfff.. ir kaip man dabar jaustis? ir save ipaisyti i tas vargses senmerges per SITIEK metu nesuradusias savo idealo?! (matyt.. juk man jau beveik 24.. pats laikas nurasymui jei dar ne per velu) nezinau.. gal as cia ir piktokai nuskambejau, bet man atrodo nesamone tokiam amziui tokios problemos.. Kazkaip ir is mano draugiu viso labo viena kita jau istekejusios..
o del paties isrankumo.. taip, man gan daznai prikisama, kad gal as labai isranki? ))) na.. galibut tik manau mano isrankumas pasireiskia ne ten kur prikaisiotojai isivaizduoja

Violetinė

V

314 įrašai

2009/05/11 06:30:51 06:30:51

Ech, koks geras O.Lapino straipsnis delfyje apie moteris ir vyrus. Super. Šmaikštus, lengvas... Aplodismentai .
Manau, būtų į temą prie šios diskusijos.
Adrijana, nieko asmeniško, bet kam jums reikia ieškoti savęs kitame žmoguje? Geriau jau to kito žmogaus ieškoti, o savęs reikia savyje ieškoti.... . Arba jei labai norisi save pamatyti, yra veidrodis. Kol matote save kitame, tol nematote to kito ir nematysite, tiksliau matysite tik savo įsivaizdavimą apie jį.
Sėkmės žiūrėjime ir matyme

shumkis

S

14 įrašai

2009/05/11 07:22:26 07:22:26

Nemanau, kad jūs būtinai ieškote tobulo vyro. Paprasčiausiai jūs nerandate vyro, kurį mylėtumėt ir jis jus mylėtų... Jūs neesat išranki, o tiesiog jūsų širdis labai sunkiai įsimyli. Jei jau ištikrūjų myli žmogų, tai jo trūkumai kažkaip nublanksta. Jeigu ir kada nors sutiktumėt tobulą vyrą, tai nebūtinai reiškia, kad jį įsimylėsit. Neegzistuoja jokia meilės formulė, kad įsimylėsi būtinai tą žmogų, kuris arčiausiai tavo idealo.

ieva

I

96405 įrašai

2009/05/11 07:45:40 07:45:40

kiesux:

Svečias: Buvau radus toki ideala.Su juo ir romantika ir laukine aistra ir intelektas aukstas ir pakalbet visada buvo apie ka... man idealus tikrai... bet... tuo pat metu jis turejo psichikos sutrikimu ir problemu su alkoholiu.
Kaip gali zmogus buti idealus ir tuo paciu metu vissikai netinkamas? Patys sau priestaraujate.

Kas sake, kad netinkamas. Labai tinkamas, kol psichopatijos priepolis neuzeina ir kol neisgeria.

airinia

A

3 įrašai

2009/05/11 09:41:55 09:41:55

Jau tas išrankumas ! Kas darosi su vyrais, jei man 45, tai bendrauti galvoja tik 60-mečiai, ir tai jems atrodo, kad jau per sena

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume