menace: ADRIJANA: menace man idomu kaip tu matai mano anketa ? gi padariau kad nerodytu
ne nesu tipine blondine i grozio salonus isvis nevaikstau ..viska sugebu pasidaryt pati o mada yra tai kieno sultyse verdu nuo vaikystes tai tiesiog negali nesidomet
abecele o kaip tu galvoji man seksis ieskot vyro kai man bus 28? labai sunku bus..todel ir pergyvenu
kaip matau? tiesiai pro aplinkui kai noriu tai matau.
"viska sugebu pasidaryt pati" - pedikiuras, manikiuras, odos valymas, soliariumas ir t.t. zodziu pilnas komplektas. klystu? ne? tada toliau tesiu savo hipoteze - trauki vyrus, kurie vertina tave pagal isvaizda. nes ja pamato pirmiausiai. is vidaus jie nieko nesitiki, jiems tereikia grazaus zaisliuko salia. po kurio laiko ivyksta konfliktas, kai tu tikiesi is ju kazko daugiau, o jie is taves nesitiki nieko.
Ir dar ka gyvenime pastebejau - grozis ir tustybe eina greta. Kazkokio dvasingumo prie grozio niekas nepageidauja ir jo vyram (o daznai ir moterim) visiskai nereikia.
ka patarciau? vadovaukis savo taisyklemis, o ne "tas pasake, tas padare, tas dabar populiaru, darysiu ir as taip". mada diktuoja mados elitas. kaip jie pasako, taip soka visas pasaulis. ir vsi dziaugiasi, kad jie vieni kitus megdzioja ir soka pagal elito dudele. leliu teatras, tai baisu. aplinka skatina mus elgtis vienaip ar kitaip ir mes dziaugiames jai paklusdami ir prisiplakdami prie pilkos mases (o ji mums atrodo kaip issvajota, tobula norma). ismok matyti sirdimi, klausytis tylos, mastyti savo protu, saugok savo tvirta esybe ir stenkis izvelgti giliau nei matoma plika akimi. taip surasi ko tau truksta - kita asmenybe su privalumais ir mielais trukumais, kuri supras tave, gales buti su tavimi atvira ir jai galesi visiskai atsiverti. ne tobula antra puse, bet tokia, su kuria tau bus tiesiog gera. prieskoniu gyvenime reikia. jie butini. jie suteikia musu gyvenimui ivairoves ir pagyvina ji, o tuo paciu praturtina ir mus pacius. ir visa ko raktas yra nuosirdus bendravimas ir pasitikejimas.
sekmes!
as manau kad susitvarkyti ir priziureti save moteriai yra butyna..
o kad ieskotu manyje tik isvaizdos abejoju..gal kai buvau jaunesne taip ir buvo, bet dabar vyrui kuriam reikia tik barbes su manim visai nepakeliui..nes nesu pirma barbe ir per daug keista esu....
niekada gyvenime nieko nemegdziojau...gyvenu pagal savo normas ir taisykles...taip kaip noriu ir man atrodo teisinga...
ir pradedu suprast kad sita problema kilo nes isimylejau netinkama vyra...kai ji pamirsiu vel viskas bus gerai...pradedu svajoti po truputi apie vyra kuri noreciau sutikti, isivaizduoti koks jis turetu buti ...manau tai man pades...