Pažintys Forum

Darnipora pazintys

isrankumas

elenka

E

2079 įrašai

2009/08/03 14:41:46 14:41:46

man labiau problema, tik vienas kartas per nakti , o vienqas kartas i savaite -tai baisu , bet .... pasakysiu is patirties, kad jaunesnis nereiskia istvermingesnis, as kaip tik megstu bendraamzius ar kiek vyresnius vyrus

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/08/03 18:36:52 18:36:52

sexas tau darbas ?
tai gi kaip tik atsipalaiduoji po sunkios dienos ir gali ramiai miegot..
kad tik tokie tingus vyrai mane ratu apeitu buciau dekinga

Svetė

S

256 įrašai

2009/08/03 19:45:40 19:45:40

ADRIJANA: viena buti nenoriu ....bet visus vyrus, kuriem patinku atstumiu ...vis randu prie ko prikibt..tai per senas tai per jaunas..kvailas..viscius ..ir t.t
bet su vyru kuris manes netraukia buti irgi negaliu...ziuriu i drauges kurios gyvena seiminini gyvenima ir ne kiek nepavydziu , nes nei vienas is ju vyru man netiktu...visi per prasti atrodo..visada norejau nepaprastu dalyku...tikros meiles...laukines aistros..gyvenimo prabangoj..fizinio ir dvasinio tobulumo...
o jei randu taip sunkiai vyra, kuris man patinka santykiai nesusiklosto ir gaunasi toks uzburtas ratas..ieskau tada jo kituose..ir nerandu ..ir tuo labiau visi prasti atrodo...
pradedu mastyt , kad liksiu su metais viena is tu emancipuotu nelaimingu kaliu keicianciu vyrus kaip kojines....
gal ir merginu kuriom tas pats butu?

Atsakymas labai paprastas - reikia mokėti mylėti. O mokėjimas mylėti ne kartais per naktį skaičiuojamas.

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/08/03 20:33:59 20:33:59

eik tu geras )
o kuo tada skaiciuojamas ?

elenka

E

2079 įrašai

2009/08/03 20:46:28 20:46:28

ADRIJANA: eik tu geras )
o kuo tada skaiciuojamas ?

papugomis:D

parankine

P

1 įrašai

2009/08/04 11:43:56 11:43:56

Manau, reikia isrankumo, kad neimtumei bet ko. Bet svarbu, kad isrankumo kriterijai butu lankstus ir nespaustu zmogaus i remus. Tiek besirenkanciojo, tiek bandanciojo atitikti reikalavimus.

matas44

M

174 įrašai

2009/08/06 20:02:41 20:02:41

Ir jus randant tokiu vyru kuriems per 30m, kuriems reikia kiekviena diena/nakti ir dar po tarkim tris kartus, ir kurie po tarkim 2 menesiu tokiu santykiu i jus vis dar ziuri daugiau kaip i padanga?
Ir tokie vyrai prie viso to dar yra saunus vyrai gyvenime, daug uzdirba ir tt?? Taigi monstru reikia buti.. Vien per nakti 3 kartai uzima ne maziau kaip 2 valandas geriausiu atveju, o jei myliesi ne tik dulkiniesi tai ir 4 valandu prireikia. Jjei dirbi koki atsakingesni darba, dar kuo nors uzsiimi laisvalaikiu, ir tuos 2 menesius eini i darba issimiegojes po kokias 4 valandas.. Tai ar cia normalus gyvenimas ir kiek jis gali testis? Nu kazinau.. man rodos svaigstat jus... Cia tokiais reikalais gali uzsiimti niekam neisipareigoje studentai, kuriems seksas yra naujas potyris, o ne zmogus virs 30... Tas pats ir su moterim.. ka reikia veikti gyvenime kad per nakti 4 valandas skirti kokybiskam seksui ir dar kiekviena nakti? Tai nebent jus namie sedit.. arba neturit to sekso, tik svajojat..
Be to, jei vyrui tiek is tikruju reikia sekso, reikia buti visiskai be fantazijos kad sitiek laiko zulinti viena moteri.

elenka: man labiau problema, tik vienas kartas per nakti , o vienqas kartas i savaite -tai baisu , bet .... pasakysiu is patirties, kad jaunesnis nereiskia istvermingesnis, as kaip tik megstu bendraamzius ar kiek vyresnius vyrus

elenka

E

2079 įrašai

2009/08/06 20:53:03 20:53:03

matas44: Ir jus randant tokiu vyru kuriems per 30m, kuriems reikia kiekviena diena/nakti ir dar po tarkim tris kartus, ir kurie po tarkim 2 menesiu tokiu santykiu i jus vis dar ziuri daugiau kaip i padanga?
Ir tokie vyrai prie viso to dar yra saunus vyrai gyvenime, daug uzdirba ir tt?? Taigi monstru reikia buti.. Vien per nakti 3 kartai uzima ne maziau kaip 2 valandas geriausiu atveju, o jei myliesi ne tik dulkiniesi tai ir 4 valandu prireikia. Jjei dirbi koki atsakingesni darba, dar kuo nors uzsiimi laisvalaikiu, ir tuos 2 menesius eini i darba issimiegojes po kokias 4 valandas.. Tai ar cia normalus gyvenimas ir kiek jis gali testis? Nu kazinau.. man rodos svaigstat jus... Cia tokiais reikalais gali uzsiimti niekam neisipareigoje studentai, kuriems seksas yra naujas potyris, o ne zmogus virs 30... Tas pats ir su moterim.. ka reikia veikti gyvenime kad per nakti 4 valandas skirti kokybiskam seksui ir dar kiekviena nakti? Tai nebent jus namie sedit.. arba neturit to sekso, tik svajojat..
Be to, jei vyrui tiek is tikruju reikia sekso, reikia buti visiskai be fantazijos kad sitiek laiko zulinti viena moteri.

elenka: man labiau problema, tik vienas kartas per nakti , o vienqas kartas i savaite -tai baisu , bet .... pasakysiu is patirties, kad jaunesnis nereiskia istvermingesnis, as kaip tik megstu bendraamzius ar kiek vyresnius vyrus

na as turejau saunius meiluzius, beveik visus, ka bepridursi. ir siaip i padanga nesi panasi, kol kas bent. o dirbt , jus teisus,buvo labai sunku
nuolatinis nuovargis, ilsetis gakejau tik darbe turiu omenyje fiziskai, o darbas atsakingas

Asta31324579346_db

A

763 įrašai

2009/08/07 06:31:45 06:31:45

elenka:
matas44: Ir jus randant tokiu vyru kuriems per 30m, kuriems reikia kiekviena diena/nakti ir dar po tarkim tris kartus, ir kurie po tarkim 2 menesiu tokiu santykiu i jus vis dar ziuri daugiau kaip i padanga?

na as turejau saunius meiluzius, beveik visus, ka bepridursi. ir siaip i padanga nesi panasi, kol kas bent. o dirbt , jus teisus,buvo labai sunku
nuolatinis nuovargis, ilsetis gakejau tik darbe turiu omenyje fiziskai, o darbas atsakingas

Jei nepaslaptis - kiek laiko tie meiluziai egzistavo? kiekvienas po menesi, po du?
p.s. klausiu is smalsumo, informacijos delei, visai nenoredama kazko kazkaip kazkaip sumenkint

Vika

V

64 įrašai

2009/08/07 09:21:51 09:21:51

suprantu, kam virs 40 tai tikriausiai ir 1 k. per menesi per daug

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume