Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Vyrų ūgis

egluzele28

E

9 įrašai

2009/03/14 07:05:00 07:05:00

Esu ejusi gatve su zemesniais vyrais - ne duok Dieve, man yra ziauriai nemalonu, toks jausmas kad visi ziuri ir saiposi. Visgi, vyrams reikia isaugti iki normalaus ugio, nes panos musu aukstos,gerai sudetos, o vyrai siek tiek apsileide. Jei nuo mazens pas mama sedi ant sofos su spragesiais, ziuri tv ar sedi prie kompo - tokie zemaruriai ir uzauga. Turite, vyrai, nuo mazens sportuot, kabet ant skersinio ir UZAUGTI

kiesux

K

1086 įrašai

2009/03/14 08:32:45 08:32:45

egluzele28: Esu ejusi gatve su zemesniais vyrais - ne duok Dieve, man yra ziauriai nemalonu, toks jausmas kad visi ziuri ir saiposi. Visgi, vyrams reikia isaugti iki normalaus ugio, nes panos musu aukstos,gerai sudetos, o vyrai siek tiek apsileide. Jei nuo mazens pas mama sedi ant sofos su spragesiais, ziuri tv ar sedi prie kompo - tokie zemaruriai ir uzauga. Turite, vyrai, nuo mazens sportuot, kabet ant skersinio ir UZAUGTI

pasnekejiai kaip kokia 16 metu panele juokinga net darosi kai suauge zmones taip masto jei tu eini gatve ir tau rodosi, jog kazkas saiposi is taves tai nelabai gerai tai vienas is psichikos sutrikimo pozymiu (kai pradeda vaidentis). skersinis nei svoriai nei joks kitas sportas neistemps zmogaus... yra specialios proceduros, vaistai, kai tam tikrame amziuje galima pratempti savo ugi... bet is 160cm vistiek 190 nepadarysi taip kad manau kvailas reikalas ziureti i ugi man visiskai vienodai ar mergina aukstesne ar zmenesne

ieva

I

96405 įrašai

2009/03/14 09:46:03 09:46:03

egluzele, atsikratyk kompleksu. Panasu, kad tau aplinkiniu nuomone daro didesne itaka tau, nei tavo pacios.. arba kitaip - tu neturi nuomones, uz tave sprendzia aplinkiniai.

Jei zmogus patinka, tau turetu buti nusispjaut, kad kazkokie provincialai retkarciais nusishypso - tai tik parodo, kad zmogus zemos erudicijos ir labai mazai pasaulio mates.

Apie tavo pasisakyma "isaugti iki normalaus ugio" tai geriau susilaikysiu nuo komentaro

Mantuskinas

M

26 įrašai

2009/03/14 10:15:50 10:15:50

egluzele28, kartais geriau protingai patyleti

o atsakant i tema tai man labiau patinka kai panele kiek zemesne ir smulkesne uz mane, tada jai geriau, nes jauciasi saugi pasislepusi uz mano peciu. Ir man smagu, nes laikydamas ja apkabines tarsi saugau nuo visokio blogio nors ir esu zemas, bet uz mane smulkesniu paneliu ant svieto pilna, todel problemos nera.
Buna ir kitaip - kai panele aukstesne uz vaikina. Jei abu jauciasi patogiai vienas su kitu ir nekreipia demesio i aplinkiniu nesubrendeliska nuomone, tai viskas puiku. Svarbu, kad zmogaus vidus atitiktu jo partnerio

Zygfrid1295609168_db

Z

2032 įrašai

2009/03/14 13:51:17 13:51:17

nuzudyti-vovere:
agnigu: yra ir kitų, to ilgio ,,kompensavimo" būdų.

Cia turi galvoje, kaip Zygfrid - nusipirkti bmw, arba gal netgi dar geriau - hummer?

Joooo... Kai vazineji su BMW, tai visos mergaites ciulpia nematuodamos (nei ugio, nei b*bio) ir dziaugiasi. Vat tokia morale ant Lietuvos.
Ir tokios isvados apie "ugius"

ieva

I

96405 įrašai

2009/03/14 14:57:53 14:57:53

mano ugis 175 ir man patinka daugmaz mano ugio vaikinai! Keista buvo skaityti, kad visas traukia aukstesni, nepatogu juk stiebtis

kiesux

K

1086 įrašai

2009/03/14 16:33:11 16:33:11

Svečias: mano ugis 175 ir man patinka daugmaz mano ugio vaikinai! Keista buvo skaityti, kad visas traukia aukstesni, nepatogu juk stiebtis

Kaip jau kalbeta daug kartu, kiekvienam savo, daugeliui priimtiniausia kai vaikinas aukstesnis bent siek tiek, bet visokiu yra ir maziausia problema manau tai turetu buti aplinkiniams, jei tai tinka tiems dviem zmonem.

agnigu

A

50 įrašai

2009/03/15 08:12:50 08:12:50

Zygfrid:
nuzudyti-vovere:
agnigu: yra ir kitų, to ilgio ,,kompensavimo" būdų.

Cia turi galvoje, kaip Zygfrid - nusipirkti bmw, arba gal netgi dar geriau - hummer?

Joooo... Kai vazineji su BMW, tai visos mergaites ciulpia nematuodamos (nei ugio, nei b*bio) ir dziaugiasi. Vat tokia morale ant Lietuvos.
Ir tokios isvados apie "ugius"

cia tik dalis teksto istraukto is visiskai kita tema pasisakymo...nezinau jokio zygfrid BMW arba Hummer... man patinka solidesnes masinos, o ne mazvaikiu ar nesubrendusiu ,,dedziu" issidirbinejimai ant greicio ir ant dydzio...

Binary

B

784 įrašai

2009/03/15 18:33:38 18:33:38

Na mano ūgis tai ganėtinai nemažas - ~200cm(gal kiek mažiau - kokie 197-198cm).
Nesureikšminu aš to ūgio - yra ir privalumų, ir trūkumų dėl to nemažo ūgio Na, o dėl mašinų - tai gal nereikėtų jų sureikšminti? Vieną dieną už vairo, o kitą dieną jau už jūsų širdies monitorius, ir plaučių ventiliavimo aparatas. Mašina yra patogu ir kartais reikalinga, bet pastebėjau tendenciją, kad čia tas mašinas tiesiog labai daugelis sureikšmina. Niekaip nesuprantu tų žmonių kurie ryte sėda į mašiną(vieni, o mašinoje septynios vietos), važiuoja iki darbo iki kurio yra penkiolika minučių kojomis. Arba važiuoti mašina trunka pusę valandos, o autobusu - tiek pat, o su kokiu mikriuku - dar net ir mažiau(dėl to, kad nemažai jų gerai "nardo").

matas44

M

174 įrašai

2009/03/15 20:02:44 20:02:44

O kas cia neaiskaus del masinu: jei darbas netoli, masina vaziuoti zymiai pigiau negu autobusu. O kasdiena pesciom 3km vaikscioti paprasciausiai uzknisa, ypatingai kai lietuvoje dazniausiai lyja, sninga, arba salta. Del to nera salygu atsirasti tokiam iprociui.
Del ugio tai vistiek kazkaip geriausiai ziurisi kai vyriskoji puse yra aukstesne bent 5cm. Bet man labai nekaip atrodo kai mergina kokia 160 ir dar linkusi stambeti, o vaikinas koks 190 ir plonas kaip sliekas.. Atrodo kaip kokios pasakos personazai Na bet cia mano nuomone, svarbiausia kad zmonems gerai

mano ūgis tai ganėtinai nemažas - ~200cm(gal kiek mažiau - kokie 197-198cm).
Nesureikšminu aš to ūgio - yra ir privalumų, ir trūkumų dėl to nemažo ūgio Na, o dėl mašinų - tai gal nereikėtų jų sureikšminti? Vieną dieną už vairo, o kitą dieną jau už jūsų širdies monitorius, ir plaučių ventiliavimo aparatas. Mašina yra patogu ir kartais reikalinga, bet pastebėjau tendenciją, kad čia tas mašinas tiesiog labai daugelis sureikšmina. Niekaip nesuprantu tų žmonių kurie ryte sėda į mašiną(vieni, o mašinoje septynios vietos), važiuoja iki darbo iki kurio yra penkiolika minučių kojomis. Arba važiuoti mašina trunka pusę valandos, o autobusu - tiek pat, o su kokiu mikriuku - dar net ir mažiau(dėl to, kad nemažai jų gerai "nardo").[/quote]

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume