O kas cia neaiskaus del masinu: jei darbas netoli, masina vaziuoti zymiai pigiau negu autobusu. O kasdiena pesciom 3km vaikscioti paprasciausiai uzknisa, ypatingai kai lietuvoje dazniausiai lyja, sninga, arba salta. Del to nera salygu atsirasti tokiam iprociui.
Del ugio tai vistiek kazkaip geriausiai ziurisi kai vyriskoji puse yra aukstesne bent 5cm. Bet man labai nekaip atrodo kai mergina kokia 160 ir dar linkusi stambeti, o vaikinas koks 190 ir plonas kaip sliekas.. Atrodo kaip kokios pasakos personazai Na bet cia mano nuomone, svarbiausia kad zmonems gerai
mano ūgis tai ganėtinai nemažas - ~200cm(gal kiek mažiau - kokie 197-198cm).
Nesureikšminu aš to ūgio - yra ir privalumų, ir trūkumų dėl to nemažo ūgio Na, o dėl mašinų - tai gal nereikėtų jų sureikšminti? Vieną dieną už vairo, o kitą dieną jau už jūsų širdies monitorius, ir plaučių ventiliavimo aparatas. Mašina yra patogu ir kartais reikalinga, bet pastebėjau tendenciją, kad čia tas mašinas tiesiog labai daugelis sureikšmina. Niekaip nesuprantu tų žmonių kurie ryte sėda į mašiną(vieni, o mašinoje septynios vietos), važiuoja iki darbo iki kurio yra penkiolika minučių kojomis. Arba važiuoti mašina trunka pusę valandos, o autobusu - tiek pat, o su kokiu mikriuku - dar net ir mažiau(dėl to, kad nemažai jų gerai "nardo").[/quote]