Jo.. vyru ugis,, aktualu:) gal aukstaugiu ar bent jau nuo 188 cm kaunieciu rasta ?

inteligente
2009/02/26 18:52:30 18:52:30
Jo.. vyru ugis,, aktualu:) gal aukstaugiu ar bent jau nuo 188 cm kaunieciu rasta ?
kora
2009/02/27 16:05:38 16:05:38
Sutinku, kad vyru ugis nera pirmareiksmis, manau, smegenu kaip ir moteriai reiketu siek tiek daugiau, negu tupucio. Kur smegenys, ten ir pinigai, gal ne tiek jau dideli, taciau... Jei turi prota, pinigu, ivaldes savo kuna, kad reikiamu momentu nepavestu, tai kelias rozem klotas... Kaip paprasta...
P.S. Kad "gauti", gal uztektu ir tiek, kiek Zygridas paminejo, bet juk ieskot tos vieninteles ir nepakartojamos, o ja surade, turetumet ir islaikyti, nes pabegti gali
Pamella
2009/03/02 10:38:01 10:38:01
man labai svarbu vyro ugis,gal pirmiausia todel,kad as pati auksta...Pirmiausia atkreipiu demesi i ugi ir placius pecius,o poto i visa kita...bet pati kaip magnetas,"traukiu" panasaus kaip as pati ugio vyrus...
ieva
2009/03/11 18:15:03 18:15:03
Esu vyras, mano ugis ~179-180cm. Esu turejes ir aukstesniu partneriu ir zemesniu ir beveik vienodo ugio. Nezinau, kaip kitiems, bet as jokiu kompleksu del savo ugio neturejau. Nors kai teko tureti aukstesne moteri, tai gatveje tekdavo pastebeti butent is vyru pasaipius zvilgsnius - tik tas juokinga, turint galvoje, kad su ilgakoje grazuole apsikabines einu as, o ne jie... Kita vertus, daugiausia partneriu turejau savo ugio arba nedaug zemesniu (iki 5cm).
O siaip, jei palyginti moteris pagal ugi, tai mazesnes dazniausiai geresnes lovoje ir glamonese buna, judresnes, nori daugiau visko, o didesnes labiau megsta guleti kaip malkos, kad uz jas viska padarytum. Labai panasiai girdejau ir merginas apie vyrus snekant, kad su slangais lovoje nieko gero. Fiziologiskai tai logiska, nes didesniu zmoniu lankstumas dazniausiai buna gerokai mazesnis. Tiesa, persisportavusiu lankstumas irgi buna gerokai mazesnis uz vidutini.
Kas liecia pimpio dydi - sporto klubo dushuose gi ir vyrai apsiziurime. Ir ka... dazniausiai jei vyras stambus, tai pimpio (kaip jau kazkas rase) reik ieskoti su padidinamuoju stiklu. Ne visada, aisku, bet dazniau kazkodel pas zemesnius buna didesnis ir tikrai ne todel, kad pagal proporcijas tik taip atrodo. Gal todel, kad kai Dievas dalino pimpio dydi ir ugi, vieni stojo i viena eile, kiti - i kita...
Dar kas liecia aukstesne pana - man asmeniskai jei moteris panasaus i mano ugi uzsideda aukstakulnius ir buna uz mane 2-3cm aukstesne, netgi savotiskai patinka - toks ekstrymas siek tiek Tik baisu, kad tokia mergina pati nekompleksuotu delto, kad aukstesne tokiais momentais
Del sudejimo - pats esu gana lieknas, bet sportuoju. Man asmeniskai juokingas moteru poziuris, kai moteris kaip "vyriskesni" vyra parodo i lasiniuota drimba vs. liekna, bet treniruota kuna, kai tas treniruotas is vieno smugio isjungtu ta drimba ir dar pries tai spetu apibegti tris kartus aplink, kol lasiniuotis spetu sureaguoti. Tai tas "saugumo" jausmas labai jau pirmyksciam lygyje, mielosios
O jei kas netikit, pasiziurekit, pvz, kokio sudejimo yra karate, jkd, wt ir pan. sporto atstovai - visi smulkus, bet be problemu sekmingai rungiasi su gerokai stambesniais profesionaliais boksininkais ir pan.
Zodziu, cia tas instinktas, kad kiekviena nori buti padaryta galingo vyro, bet ne kiekvienai iseina suvokti, kad galingas tai nebutinai tas, kur didelis ir nejudrus, o gal kaip tik mazas, vikrus, stiprus
ieva
2009/03/11 23:25:01 23:25:01
Tai jus ten duse su staciais maudotes?
ieva
2009/03/12 00:06:09 00:06:09
Tai aisku, ir dar per zandus (uzpakalio ir veido, o kai kur ir atskirti sunku) vienas kitam pavanojam.. O ka?
p.s. o tai jus ta dydi kaip matuojat, su liniuote ir slankmaciu, kol gerb. Povilioniene laiko zvake rankoj?
agnigu
2009/03/12 17:38:31 17:38:31
Manau, kad vyras turi būti protingas ir gerbti moteris. O jeigu jis būna mažesnis už moterį, tai jeigu jiems yra gerai, tai kodėl kitiems tai turi būti blogai? Mažiau aplinkiniai ,,sirgtu svetimomis ligomis" ir daugiau rūpintus šalia esančiais. O apie ,,dydi", čia galima irgi daug pasvarstyti... tereikia literatūros pasiskaityti, ir jeigu tas ,,ilgis" kažkam per trumpas, tai galima pasiilginti tam tikromis sex pozomis, o be to, yra ir kitų, to ilgio ,,kompensavimo" būdų.
Pigmaleonas
2009/03/12 17:41:24 17:41:24
Moterims svarbiausia ūgis ir smūgis, kad babkių būtų daugiau.
agnigu
2009/03/12 18:02:53 18:02:53
rinkis kitokias moteris... bet va tokiu, Juk jums nesinori... tai ir ,,varkit"...
nuzudyti-vovere
2009/03/14 00:45:29 00:45:29
Cia turi galvoje, kaip Zygfrid - nusipirkti bmw, arba gal netgi dar geriau - hummer?
Iliustracija pridedama...
[img:xgmewdjn]http://www.scaryideas.com/pictures/4714.jpg[/img:xgmewdjn]