Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Vyrų ūgis

Binary

B

784 įrašai

2009/03/15 20:18:33 20:18:33

matas44: O kas cia neaiskaus del masinu: jei darbas netoli, masina vaziuoti zymiai pigiau negu autobusu. O kasdiena pesciom 3km vaikscioti paprasciausiai uzknisa, ypatingai kai lietuvoje dazniausiai lyja, sninga, arba salta. Del to nera salygu atsirasti tokiam iprociui.

Na aš manyčiau, kad nėra noro tokiom įpročiui susiformuoti
Vasarą ganėtinai dažnai nei lyja, nei sninga, nei šalta būna, o įprotis šiaip susiformuoja ganėtinai greit ypač jei tame yra matoma kažkokia nauda
P.S. Na, o ką apie tokius galvoti kurie sėda į mašiną, važiuoja iki parduotuvės(atstumas - 500 metrų) nusiperka dalykų kurie bendrai sveria kokius pusę kilogramo ar daugiausiai kilogramą ir pasidėję į mašiną važiuoja atgal(tuos pačius 500 metrus).

matas44

M

174 įrašai

2009/03/15 21:20:17 21:20:17

Na tai as ir pripazistu, kad nera.. tiesiog nieko neprarandi ir nekeisdamas savo iprociu kam tada juos keisti? Vasara buna daznai karsta, ir nuejes 3km i darba as vistiek truputi suprakaituoju.. o duso nera.. Todel prakaituoti as labiau megstu sportuodamas

Del 500m i parduotuve ir as taip darydavau.. kaip jau sakiau - iprotis - kurio atsisakius tavo gyvenime niekas nepasikeicia, tai kam atsisakyti?

Binary:
matas44: O kas cia neaiskaus del masinu: jei darbas netoli, masina vaziuoti zymiai pigiau negu autobusu. O kasdiena pesciom 3km vaikscioti paprasciausiai uzknisa, ypatingai kai lietuvoje dazniausiai lyja, sninga, arba salta. Del to nera salygu atsirasti tokiam iprociui.

Na aš manyčiau, kad nėra noro tokiom įpročiui susiformuoti
Vasarą ganėtinai dažnai nei lyja, nei sninga, nei šalta būna, o įprotis šiaip susiformuoja ganėtinai greit ypač jei tame yra matoma kažkokia nauda
P.S. Na, o ką apie tokius galvoti kurie sėda į mašiną, važiuoja iki parduotuvės(atstumas - 500 metrų) nusiperka dalykų kurie bendrai sveria kokius pusę kilogramo ar daugiausiai kilogramą ir pasidėję į mašiną važiuoja atgal(tuos pačius 500 metrus).

Binary

B

784 įrašai

2009/03/15 21:36:44 21:36:44

matas44:
Del 500m i parduotuve ir as taip darydavau.. kaip jau sakiau - iprotis - kurio atsisakius tavo gyvenime niekas nepasikeicia, tai kam atsisakyti?

Šis bei tas pasikeičia sutaupai kuro ir kitų automobilio sąnaudų(gerai jei mašina praktiškai nevalgo tų resursų, o jei vien mašinos užvedimas "suvalgo" kokią pusę litro benzino?), pajudini kaulus bent kiek(nors jei sportuoji tai bent jau tiek gerai - kiti taip daro ir jų sportas baigiasi prie stačiakampio formos dėžutę rodančią spalvotus vaizdus iš oro).
Iš kitos pusės - jei niekas nepasikeičia - tai kam daryti?
P.S. Nuo ūgio nuklydome prie mašinų

mie

M

161 įrašai

2009/03/15 21:39:37 21:39:37

Binary: Na mano ūgis tai ganėtinai nemažas - ~200cm(gal kiek mažiau - kokie 197-198cm).
.

Kol rasiau, kaip neregistruota dalyve, galvojau, kad tu moteris...

Binary

B

784 įrašai

2009/03/15 21:44:35 21:44:35

mie:
Binary: Na mano ūgis tai ganėtinai nemažas - ~200cm(gal kiek mažiau - kokie 197-198cm).
.

Kol rasiau, kaip neregistruota dalyve, galvojau, kad tu moteris...

būna būna - jau esu gan pripratęs prie tokių dalykų.
Nors pats nickname tai yra pakankamai vyriškas

matas44

M

174 įrašai

2009/03/15 22:17:00 22:17:00

Masina uzvedimui puse ltr nevalgo, net 100g nevalgo Masinos kitos sanaudos del 500m is viso praktiskai neisitakoja, ant benzino vaiksciodamas 500m sutaupyciau kapeikas.. Sportuoju as miskelyje prie namu, tai uztenka
Taip, ugis nesvarbus taip iseina:) Tiesiog su tuo vaiksciojimu vietoj vazinejimo, jau buvau susidures ir jokios apciuopiamos naudos nepajutau.. taigi nusprendziau pasidalinti patirtimi. Kol kas nauda matau vazineti dviraciu i darba didesnius atstumus, pvz 10km, bet lietuvoje tam nera infrastrukturos, be to dviratininkas gatveje nera gerbiamas, turi saugotis ne tik masinu bet ir pesciuju.. O kai troleibusai pravaziuoja per metra, nelaiko man nervai. Bet dvirati imciau jei butu galimybes kaip uzsienyje.

Binary:
matas44:

Šis bei tas pasikeičia sutaupai kuro ir kitų automobilio sąnaudų(gerai jei mašina praktiškai nevalgo tų resursų, o jei vien mašinos užvedimas "suvalgo" kokią pusę litro benzino?), pajudini kaulus bent kiek(nors jei sportuoji tai bent jau tiek gerai - kiti taip daro ir jų sportas baigiasi prie stačiakampio formos dėžutę rodančią spalvotus vaizdus iš oro).
Iš kitos pusės - jei niekas nepasikeičia - tai kam daryti?
P.S. Nuo ūgio nuklydome prie mašinų

kora

K

2495 įrašai

2009/03/16 13:20:17 13:20:17

Kazkaip nukrypo vyrai visiskai nuo temos

Aisku, jiems aktualiau butu kalbeti garaze apie masinas, o ne apie savo ugi

Del ugio, manau, kaip ir del metu skirtumo poroj. Tai turetu buti plius-minus 10cm, ivertinus avalynes kulniukus

Zygfrid1295609168_db

Z

2032 įrašai

2009/03/16 22:17:39 22:17:39

ja tancuju tanes na cypockax, kak vse malciki moego rosta

ailyn

A

2 įrašai

2009/04/03 16:04:52 16:04:52

Oi, manasis draugas, tai dviejų metrų ūgio! ir sveria nemažai, apie 130kg.
Džiaugiuosi, kad tokį turiu. Jaučiuosi saugiai ir šiaip smagiai, einant gatve.. niekaip savęs neįsivaizduoju su vaikinu, kurios ūgis būtų panašus į mano (169cm.)

Turėjau vieną draugą, kurio ūgis buvo apie 175-180cm. Normalus tas ūgis, bet va liesas toks buvo, tai nežinau, kompleksavo jis dėl to. Ir aš, nesijausdavau saugi, su juo. O dar tokiame rajone gyvenome, kad oi oi oi.. :S

xx

X

6 įrašai

2009/05/03 10:39:48 10:39:48

mano ugis 181. Buciau nusisoves jei nepastebetu draugas ir neatimtu ginklo, del ugio kompleksavau labiau uz viska. Gyvenau ilgai kitoje salyje ir supratau kad niekur i ugi taip nekreipia demesio kaip bananu respublikoj. Lietuvoj paprasciausiai islike seni kvaili strereotipai del ugio, pimpalo dydzio , svorio ir t.t. ir nieko nuostabaus kad labiausiai nelaimingi Europoje butent - Lietuviai. O yra tikrai daug tikraja prasme nelaimingu europos saliu. Ir meskit galu gale is galvos ta nesamone, jei vyras aukstas tai jis jus apgins! pazystu 160+ nemazai zmoniu ir jie ne kacialnikai o paprasti pasportuojantys zmones, tai jusu dvimetrinius irklus is vieno smugio nukirstu. Jei jau taip norit gero "gynejo" neziurekit i ugi bet ziurekit i smugi!

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume