2010/04/11 20:02:28 20:02:28
Lazdynai: NESUTINKU, KAD LIETUVOS MOTERYS TURI TOKIUS VYRUS KOKIU NUSIPELNO!
Dauguma sauniu moteru turi žymiai prastesnius už save, nes tu tikru Lietuvoje visoms neužtenka, tiek ju nera, kiek reikia.
O ka reiskia prastesnis? Siaip idomu ir tiek. Teko metus laiko Ukrainoj ir apie du metus Rusijoj gyvent. Kas ten buvo ir gyveno mane supras
2010/04/11 20:04:47 20:04:47
ir dar klausimas, ka reiskia sauni moteris?
2010/04/11 20:07:21 20:07:21
Manau, kad lietuviai vyrai nesugeba deramai ivertinti moteru. Dauguma yra bailiai, pernelyg gerai galvojantys apie save. Ju elgesio logiskai, sveiku protu paaiskinti neimanoma.
2010/04/12 06:13:48 06:13:48
samanta:
]Vat jei nepazadino, blogas princas. [/quote]
Nesakiau, kad blogas, anaiptol. Ir vanduo geras, ir žemė gera - 0 sumaišyk juos - ir gausis purvas. Taip ir mes su princu .[/quote]
Kazkas nutiko Samanta, tu ir vel girdi tik tai ka nori girdeti.
2010/04/12 06:25:14 06:25:14
Svečias: samanta:
]Vat jei nepazadino, blogas princas.
Nesakiau, kad blogas, anaiptol. Ir vanduo geras, ir žemė gera - 0 sumaišyk juos - ir gausis purvas. Taip ir mes su princu .[/quote]
Kazkas nutiko Samanta, tu ir vel girdi tik tai ka nori girdeti.[/quote]
Aha, matau, kad nesusikalbame. Jūs norite pasakyti: Kodėl, samanta, tu nori kad dėl tavę stengtųsi, tave žadintų, gundytų? O aš atsakau: nes man to reikia, nes esu tokia kokia esu ir ne kiekvienas geba mane sužadinti, ir negali kiekvienas to padaryti, ir neprivalo. Geras ir vyras, gera ir moteris - o jie suėjo - ir gavosi skyrybos (tai apie mano metaforą žemė-vanduo). Matote, viską aš girdžiu, tik savaip suprantu, nes tai yra mano išgyventa. Jums turbūt nesuvokiama .
2010/04/12 08:26:32 08:26:32
Tavo metafora galima lankstyti kaip sirdis geidzia. Kol maisysi tol ir bus ne savo vietoje. Liausies maisiusi, gules kas sau.
samanta: Matote, viską aš girdžiu, tik savaip suprantu, nes tai yra mano išgyventa. Jums turbūt nesuvokiama .
Matomai taip patogiau suvokti....
samanta: Geras ir vyras, gera ir moteris - o jie suėjo - ir gavosi skyrybos (tai apie mano metaforą žemė-vanduo)..
Na taip. Susidetu Gera Mergina su blogu vaikinu skirybu nebutu...
2010/04/12 09:08:19 09:08:19
Svečias: Tavo metafora galima lankstyti kaip sirdis geidzia. Kol maisysi tol ir bus ne savo vietoje. Liausies maisiusi, gules kas sau.
samanta: Matote, viską aš girdžiu, tik savaip suprantu, nes tai yra mano išgyventa. Jums turbūt nesuvokiama .
Matomai taip patogiau suvokti....
samanta: Geras ir vyras, gera ir moteris - o jie suėjo - ir gavosi skyrybos (tai apie mano metaforą žemė-vanduo)..
Na taip. Susidetu Gera Mergina su blogu vaikinu skirybu nebutu...
Atleiskite, mielas (-a) svety (-ė), aš ne visiškai suprantu jūsų noro apkaltinti žmogų, rasti jo elgesy kažkokių kliaudų. Kam jums to reikia?Juk nepažįstate nei mūsų, nei mūsų situacijų, o kalbate visiškai tuščiai. Kad forumas neužgęstų?? Na, ačiū ir už tai...
2010/04/12 10:12:09 10:12:09
Ka pateiki apie tai ir kalbam. Apkaltinti nieko nenorejau.
samanta: Svečias: Juk nepažįstate nei mūsų, nei mūsų situacijų, o kalbate visiškai tuščiai. Kad forumas neužgęstų?? Na, ačiū ir už tai...
I save pasiziurek. Prasom
2010/04/12 10:53:43 10:53:43
Svečias:
I save pasiziurek. Prasom
Kol sugebi tik prašyti, tol ir komentarai bus ne į tvorą, ne į mietą. Su trikapeikiais intelektualais, kaip čia kažkas pastebėjo, žiovulys ima /Bet forumą reikia gelbėti, sutinku, tik grįžkime į temą ar vaikas problema ieškant vyro, ar ne??? Man regis, kad ir taip ir ne - realybėje. Bet giliau paemus - išspresdžiamos visos problemos, kai susitinka 2 žmonės, reikalingi vienas kitam. Jei neina išspręsti tos problemos - žmonės nėra skirti vienas kitam.
2010/04/12 13:32:41 13:32:41
Diore: Manau, kad lietuviai vyrai nesugeba deramai ivertinti moteru. Dauguma yra bailiai, pernelyg gerai galvojantys apie save. Ju elgesio logiskai, sveiku protu paaiskinti neimanoma.
Manau kad lietuvės nors ir gražiausios Europoje nemoka deramai ivertint vyrų,pernelyg gerai galvoja apie save įsivaizduoja kad vyras tik ir turi šokinėt apie jas ir pildyt visus jų kaprizus.jų elgesio negalima paaiskint jokia logika,jei pasakai ka prieš tai išplūsta išvadina durniais ir kiaulėm o tuo tarpu visiškai nepasiziuri nei i save nei i savo elgesi ,neturi jokios tolerancijos kito nuomonei ir įsivaizduoja kad teisios jos visada o jei neteisios tai reikia vadovautis tuom kad jos vistiek teisios ,būsi nenuolankus suplėšytų i gabalus jei galėtų taigi nepasiduokime jų psihologiniam spaudimui,jos siekia kad būtume po padu ,greičiau pragaras užšals negu mes tą leisim!
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume