Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiVaikai → Ar vaikas problema ieškant vyro?

Ar vaikas problema ieškant vyro?

Diore

D

70 įrašai

2010/04/13 09:31:22 09:31:22

Mes visai nesiekiame jus paminti po padu, vyrai. Tiesiog noretusi pagarbiu, draugisku santykiu ir buti lygiaverciais partneriais, bet kazkodel nesusikalbame, pykstame vieni ant kitu ir liekame vieni...

xxx

X

308 įrašai

2010/04/13 12:02:11 12:02:11

taigi reikia toleransijos kito nuomoniai dar pasakiau kad as elektrikas tai save isaukstino o mane durnium apsaukė be jokio pagrindo net neisigilinus kaip tai sudetinga profesija ir kek daug ziniu reik zinot todel ir busit vienos kol būsit tokios kaip ta poniutė.,nors aisku man jos nuomonė dzin.

Lazdynai

L

922 įrašai

2010/04/13 12:10:50 12:10:50

Man tas dzin, man anas dzin... tai gal tikiesi kad rasi tokia grazia ir protinga, kuri isgirdusi apie tavo profesija (kokia ji bebutu) puls ant keliu ir pamaldziai sudejusi rankeles prasnibzdes - "Tu mano princas, tu mano vienintelis"...

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/13 20:27:31 20:27:31

Lazdynai: Man tas dzin, man anas dzin... tai gal tikiesi kad rasi tokia grazia ir protinga, kuri isgirdusi apie tavo profesija (kokia ji bebutu) puls ant keliu ir pamaldziai sudejusi rankeles prasnibzdes - "Tu mano princas, tu mano vienintelis"...

Piktas ir konfliktingas zmogus esi, Lazdynai... Neturi tokie laimes gyvenime. Nebent laikino dziaugsmo gauna, kai laimi koki ginca arba kam nors igelia.

Mangofruit

M

1982 įrašai

2010/04/13 21:57:13 21:57:13

Čia visi tokie geručiai susirinko ir visi laimės gyvenime turintys.

Pavasaris už lango-ne prie kompo dieną naktį sėdėkit, ieškodami prie ko prisiknisti ir kam paaiškinti, kas laimės turės o kas neturės, o po velniais, porą sau susiraskit..

Svečias:
Lazdynai: Man tas dzin, man anas dzin... tai gal tikiesi kad rasi tokia grazia ir protinga, kuri isgirdusi apie tavo profesija (kokia ji bebutu) puls ant keliu ir pamaldziai sudejusi rankeles prasnibzdes - "Tu mano princas, tu mano vienintelis"...

Piktas ir konfliktingas zmogus esi, Lazdynai... Neturi tokie laimes gyvenime. Nebent laikino dziaugsmo gauna, kai laimi koki ginca arba kam nors igelia.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/04/13 22:16:37 22:16:37

Šiaip neatmetu galimybės kad galima taip pasakyti kad ir elektrikui, jei sužavėtų jis dvasiškai ir savo gebėjimais...Kaip sake amžinatilsį Kernagis: tu buk nors ir kiemsargis, bet - geriausias...
Visai rimtai.

Lazdynai

L

922 įrašai

2010/04/14 19:28:11 19:28:11

O man labiausiai patinka vyrai advokatai. Zinote kodel, ogi todel:

• Адвокат, сколько стоят ваши услуги?
    -Два ответа на два вопроса - 100$. Какой у вас второй вопрос?

xxx

X

308 įrašai

2010/04/20 16:21:41 16:21:41

man nereikia nei grazios nei labai protingosir is viso apsieisiu kaip apsieinu dabar,ir nereikia man jūsų taip,o yra kaip yra uzsikniskit visada isvartot teisinga minti perverciat atbulai norit pyktis pykitės as dar zibalo tada papilsiu

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/20 17:27:38 17:27:38

samanta:
Mangofruit: Tai su šeimos kodeksu ir gulėk lovoj
xxx: šeimos kodekse parašyta kitaip,negalvok kad sedesi vyrui ant sprando.

Pritariu, bravo, Mango. Superiniai tavo komentarai, ir jie tikrai KAŽKAM stringa gerklėje

Samanta,Mangofruit esi saunuoles Bravo Isties Mango komentarai superiniai.Taip ir reikia,nepasiduokime visokiems durneliams

xxx

X

308 įrašai

2010/04/20 17:56:30 17:56:30

jau priėjot iki izeidinėjimų gerai as jum tada pasakysiu ka is tikro galvoju atsakant i temos klausima man visai tie vaikai nemaiso ,jokiu problemų,bet maisot jus nes visuS izeidinėjat ir vadinat durniais pacios vistos būdamos ,esat nepakancios kitų nuomonei net perskaityt ramiai nesugebat pasipūskit dar gal sprogsit.vien pagalvojus apie jus vaikai maisytų maziausiaI JUK JIE NEKALTI KAD JŲ MAMOS NESUGYUVENAMO HARAKTERIO TODĖL JŲ TĖVELIAI JAS PALIKO NES NESIDAVE UJAMI.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume