Niekas čia nieko neauklėja-anot Samantos, žmogaus neįmanoma išauklėti-reikia susirasti tokį, kuris tinka. Apie save aš nekalbėsiu-pasakysiu tik vieną dalyką-manęs pažintys nedomina, forume lankausi, kai turiu laiko, o jo turiu pakankamai, nes toks darbas. Lietuvoje negyvenu senai, buvau grįžus pertraukai porai metų, todėl ir sakau, ką mačiau Lietuvoj-vyrų požiūris į moteris Lt yra tragiškas, moterys yra nuvertintos, vyresnės išvis nurašytos arba išnaudojamos alfonsų. vyrai yra lodoriai, tinginiai,praradę bet kokį padorumą ir vyriškumą. Susidaryti tokią nuomonę galima paskaičius tokias temas kaip kas moka už kavą ir pan.
Dabar- apie poreikius-kiekvienam savo: yra moterys kurias domina impotentai ir svajokliai-manęs-ne. Man reikia tikro vyro. Aistringo. Uždirbančio, mąstančio, mylinčio. Ir tokio, kad vaišintų kava ir pirktų gėles ir bilietus į koncertus ar kiną. Ir-tokį vyrą turiu. galite būti ramūs visi-man jūsų nė vieno nereikia
Svečias: samanta:
Aš paskelbčiau Mango SVEIKO PROTO BALSU - nes ji garsiai ir aiškiai, be abejo ir griežtai pasako tai, ką kitos vynioja į vatą, daug teisybės pasako apie LT vyrus. Nes tikrai turi su kuo palyginti.
O as nepavadinciau sveiko proto balsu. Paprasta matematika. Sveikam protui esant, senai cia nesedetu.
Tai, kad zodziu i vata nevynioja tai yra puiku, bet kai ji tai pateikia akis draskant, galiu drasiai teigti, kad tai nepatiks nei vienam pasaulio super herojui. Na asmeniskai nepazystu nei vieno vyro kuriam patiktu ji auklejanti moteris. Be viso to darant per sumenkinimo prizme.
Siaip. Kai kalbama apie Mango, as visuomet prisimenu, "ai cia ta kuriai reikalingas ispudingu ismatavimu b..b..s"+ pasirupinti ja ir jos seima.
Nepazystu as Mango, bet stai tokia nuomone apie ja. Atsiprasau jei izeidziau.
Taip ir as taip manau, kad visai nereikia buti svetur, kad zinoti apie LT vyrus. Ne viskas auksas, kas juo ziba ir realybe siame kontekste prasilenkia su fantazijom. Bet lyginti desimt pazystamu, "dvi savaites" uzsienieciu, su vienu tautieciu nelogiska. "Dar ir kokiu sudziu pasitaiko". Mielosios nuvilsiu, tai moters patirtis pasakota man. Ji svetur penkiolika metu.
Kalbant globaliai, kvepia tai isankstiniu nusistatymu tiek apie vyrus, tiek ir apie vaikus