Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiVaikai → Ar vaikas problema ieškant vyro?

Ar vaikas problema ieškant vyro?

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/09 11:04:58 11:04:58

ir man idomu su kuo ji turi palygint jeigu jai ju daug turėjo ir nuo jos pabega tai gal save turėtų jiek pakeisty o be to ,pacituosiu viena
autoriu,,niekada nelygink nes visada atsiras už tave prastesniu ir visados atsiras geresniu ,nes pasaulis margas.be to verkiau kad neturiu batų kol nepamaciau -mogų kuris neturi koju.taigi gali verkt kad neturi moters kol nepamatai mango arba emporijos.

Mangofruit

M

1982 įrašai

2010/04/09 18:38:58 18:38:58

Niekas čia nieko neauklėja-anot Samantos, žmogaus neįmanoma išauklėti-reikia susirasti tokį, kuris tinka. Apie save aš nekalbėsiu-pasakysiu tik vieną dalyką-manęs pažintys nedomina, forume lankausi, kai turiu laiko, o jo turiu pakankamai, nes toks darbas. Lietuvoje negyvenu senai, buvau grįžus pertraukai porai metų, todėl ir sakau, ką mačiau Lietuvoj-vyrų požiūris į moteris Lt yra tragiškas, moterys yra nuvertintos, vyresnės išvis nurašytos arba išnaudojamos alfonsų. vyrai yra lodoriai, tinginiai,praradę bet kokį padorumą ir vyriškumą. Susidaryti tokią nuomonę galima paskaičius tokias temas kaip kas moka už kavą ir pan.
Dabar- apie poreikius-kiekvienam savo: yra moterys kurias domina impotentai ir svajokliai-manęs-ne. Man reikia tikro vyro. Aistringo. Uždirbančio, mąstančio, mylinčio. Ir tokio, kad vaišintų kava ir pirktų gėles ir bilietus į koncertus ar kiną. Ir-tokį vyrą turiu. galite būti ramūs visi-man jūsų nė vieno nereikia

Svečias:
samanta:
Aš paskelbčiau Mango SVEIKO PROTO BALSU - nes ji garsiai ir aiškiai, be abejo ir griežtai pasako tai, ką kitos vynioja į vatą, daug teisybės pasako apie LT vyrus. Nes tikrai turi su kuo palyginti.

O as nepavadinciau sveiko proto balsu. Paprasta matematika. Sveikam protui esant, senai cia nesedetu.
Tai, kad zodziu i vata nevynioja tai yra puiku, bet kai ji tai pateikia akis draskant, galiu drasiai teigti, kad tai nepatiks nei vienam pasaulio super herojui. Na asmeniskai nepazystu nei vieno vyro kuriam patiktu ji auklejanti moteris. Be viso to darant per sumenkinimo prizme.
Siaip. Kai kalbama apie Mango, as visuomet prisimenu, "ai cia ta kuriai reikalingas ispudingu ismatavimu b..b..s"+ pasirupinti ja ir jos seima.
Nepazystu as Mango, bet stai tokia nuomone apie ja. Atsiprasau jei izeidziau.

Taip ir as taip manau, kad visai nereikia buti svetur, kad zinoti apie LT vyrus. Ne viskas auksas, kas juo ziba ir realybe siame kontekste prasilenkia su fantazijom. Bet lyginti desimt pazystamu, "dvi savaites" uzsienieciu, su vienu tautieciu nelogiska. "Dar ir kokiu sudziu pasitaiko". Mielosios nuvilsiu, tai moters patirtis pasakota man. Ji svetur penkiolika metu.

Kalbant globaliai, kvepia tai isankstiniu nusistatymu tiek apie vyrus, tiek ir apie vaikus

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/09 19:01:03 19:01:03

mangofruit manai mums taves reikia? nesdinkis is lietuvisko forumo pas savo uzsieniecius kuriuos melzi...

Mangofruit

M

1982 įrašai

2010/04/09 19:08:47 19:08:47

kalbėk už save pasirodo, kas klipatas dar ir didybės manija...Ir dar-man nereikia nieko melžti-turiu darbą ir pati save išlaikau

Svečias: mangofruit manai mums taves reikia nesdinkis is lietuvisko forumo pas savo uzsieniecius kuriuos melzi ir jie to nesupranta nes jų daikciukus ant nugaros tau sudėjus būtum panasi į ezį

Apsispakajinkit!

A

1 įrašai

2010/04/09 20:49:47 20:49:47

Lietuvaičiai, atsikvošėkit, ką čia kalbate? Baikite žeminti vieni kitus ir tyčiotis vieni iš kitų, kai mūsų tik 3 milijonai. Išprotėjote ar ką? Mangofruktas daug kur teisi, o vyrai privalo savo vaikus išlaikyti ir nemėtyti kur papuola. Tai nėra juokai ir ne seksiukas, o rimtas gyvenimas su didele atsakomybe.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/04/09 21:47:21 21:47:21

[/quote]]Vat jei nepazadino, blogas princas. [/quote]
Nesakiau, kad blogas, anaiptol. Ir vanduo geras, ir žemė gera - 0 sumaišyk juos - ir gausis purvas. Taip ir mes su princu .

[/quote]"as juo ir nesidedu kai kurie. Sekanciam kartui profesijos veliava nemojuok.[/quote]
Nea, jūs kaip sykis ir dedatės žinovu, koks turi būti tam tikros profesijos atstovas: jūs pirmas prabilote apie tai kaip "psichologas TURI ar NETURI sakyti ar daryti". Iš to man tik juokas ima: pvz. ambasadoriaus ar atominio reaktoriaus konstruktoriaus jūs dirbti tikriausiai nemokinate?? Vėliavos net išsitraukus nebuvau , ko apie jus nepasakyčiau - elementarus perkelimas:D .
[/quote]"Emporijos vyras ir mano brolis - ne popsas, o realybė" Nezinau Emporijos vyro, nezinau ir tavo brolio. Apie artimuosius mes visuomet gerai. Ipatingai apie save...(melas kuri sunku pripazinti sau)[/quote]
Niekas čia nieko nepažįsta - todėl tenka pasitikėti žodžiu - arba nepasitikėti, čia jau pagal savo sugedimo laipsnį . O kodėl apie save turime blogai manyti?? Žmonės ir yra geri. Yra 4 būdai matyti save ir kitus: aš geras - tu geras; aš geras-tu blogas; aš blogas - tu geras ir aš blogas - tu blogas. Na tai pagal kurio būdo laikotės?

Samanta

S

1028 įrašai

2010/04/09 21:55:09 21:55:09

Svečias: Imeciau anketa i draugas.lt tai 80% anketos pavartymu ir laisku is moteriskiu prie 40 ties kurios vos ne 10 vyesnes. Ka tai sako, kad elementariai tokioms truksta sekso ir tokiu Lietuvoj tukstanciai...

Kodėl iš karto sekso? Pagal save sprendžiate? Tokio amžiaus moteryr jau yra rafinuotesnės, brandesni proto - joms artimo žmogaus, draugo, pašnekovo trūksta - o jūs čia su savo seksu svaigstate

Samanta

S

1028 įrašai

2010/04/09 21:58:01 21:58:01

Svečias:
O as nepavadinciau sveiko proto balsu. Paprasta matematika. Sveikam protui esant, senai cia nesedetu.

Tai ir jūs čia sėdite, ir aš, ir daugelis daugelis kitų - ką,norite pasakyti, kad mes visi čia idiotai???

Samanta

S

1028 įrašai

2010/04/09 22:04:55 22:04:55

[quote="Mangofruit"]Niekas čia nieko neauklėja-anot Samantos, žmogaus neįmanoma išauklėti-reikia susirasti tokį, kuris tinka. Apie save aš nekalbėsiu-pasakysiu tik vieną dalyką-manęs pažintys nedomina, forume lankausi, kai turiu laiko, o jo turiu pakankamai, nes toks darbas. Lietuvoje negyvenu senai, buvau grįžus pertraukai porai metų, todėl ir sakau, ką mačiau Lietuvoj-vyrų požiūris į moteris Lt yra tragiškas, moterys yra nuvertintos, vyresnės išvis nurašytos arba išnaudojamos alfonsų. vyrai yra lodoriai, tinginiai,praradę bet kokį padorumą ir vyriškumą. Susidaryti tokią nuomonę galima paskaičius tokias temas kaip kas moka už kavą ir pan.
Dabar- apie poreikius-kiekvienam savo: yra moterys kurias domina impotentai ir svajokliai-manęs-ne. Man reikia tikro vyro. Aistringo. Uždirbančio, mąstančio, mylinčio. Ir tokio, kad vaišintų kava ir pirktų gėles ir bilietus į koncertus ar kiną. Ir-tokį vyrą turiu. galite būti ramūs visi-man jūsų nė vieno nereikia [quote="Svečias"]

Kuris sveikai mąstantis žmogus, perskaitęs šį Mango postą, pasakys, kad ji kelia nerealius reikalavimus? [i:25blp440]Man reikia tikro vyro. Aistringo. Uždirbančio, mąstančio, mylinčio. Ir tokio, kad vaišintų kava ir pirktų gėles ir bilietus į koncertus ar kiną. Ir-tokį vyrą turiu. [/i:25blp440]Viskas labai teisinga, tik kad ne visos moterys turi galimybės to siekti - išvaizdos ar kitokių išteklių nėra (nevynioju į vatą - karti tiesa). Tai ir taikstosi moterys su bet kokiu vyru, kad tik kelnėtu - argi ne tiesa, kad taip būna? Na ir nieko čia tokio - pagal Jurgį ir kepurė.

Lazdynai

L

922 įrašai

2010/04/11 19:52:37 19:52:37

NESUTINKU, KAD LIETUVOS MOTERYS TURI TOKIUS VYRUS KOKIU NUSIPELNO!

Dauguma sauniu moteru turi žymiai prastesnius už save, nes tu tikru Lietuvoje visoms neužtenka, tiek ju nera, kiek reikia.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume