Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiVaikai → Ar vaikas problema ieškant vyro?

Ar vaikas problema ieškant vyro?

Samanta

S

1028 įrašai

2010/04/09 06:00:27 06:00:27

Diedas be dantų: davaj paskelbiame Mango nuo DP visos Lietuvos diktatore, ypač diktatore ant vyrų ir viskas bus OK. Baisi būtų tironė - visi cypt pradėtų.

Aš paskelbčiau Mango SVEIKO PROTO BALSU - nes ji garsiai ir aiškiai, be abejo ir griežtai pasako tai, ką kitos vynioja į vatą, daug teisybės pasako apie LT vyrus. Nes tikrai turi su kuo palyginti.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/04/09 06:02:07 06:02:07

Svečias:
Lazdynai: Zinai, XXX ta sena juokeli - vyras visada nori, bet ne visada gali, o moteris visada gali, tik ne visada nori (priklauso nujo partnerio).

Nu bet kist i priplekusi rusi desreles irgi nelabai norisi Zymiai smagiau, kai jauna

Dešrelė įtariu irgi ketvirto šviežumo. O rūsį gal pats ir priplekinai???

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/09 06:22:16 06:22:16

samanta: O aš pati - prisipažįstu, buvau šalta savo vyrui - nes nesugebėjo jis mane "suvilioti". O dabar.... visai kitaip.

Baik Samanta, amziaus klausimus kelti. Kas pirma, kiausinis ar vista?
"Jis manes nesugebejo suvilioti" netikiu, kad tai psichologes zodziai.
Zinoma gali su tuo nesutikti taciau:
Tam, kad kazko noreti turi kazkas vilioti. Kas gi nutiko, kad du jauni zmones susijunge nors viens kito nedomino?!
Visiska netiesa, kad zmogus turi likti savimi netobulejant. Taip jau gamta sudeliojo. Zvelgiant i santykiu perspektyvas (laiko prasme), jei netobulesim santykiams ATA. O svetimiems visumet atrodysime nauji.
Zinoma dabar tau viskas kitaip. Tavo amziaus moterims, sekso norisi kaip niekad anksciau. Antra, gyvenimas verciasi i antraja puse, pasamoningai nenorime likti vieni. Siandiena tavo moto, o po desimties?! Po desimties vel paieskose, jei neinvestuosime saves i darnius santykius. Senai pamirsta tema "kaip kurstyti aistra? del paties vartotojiskumo...
swx
Ps samanta 2010 Balandžio 09, 07:38 Manau del noro apginti Emporija. Tekste du personazai, blogasis kuris paliko Emporija ir gerasis tavo brolis. Tai popsas...

samanta:
Svečias:
Lazdynai: Zinai, XXX ta sena juokeli - vyras visada nori, bet ne visada gali, o moteris visada gali, tik ne visada nori (priklauso nujo partnerio).

Nu bet kist i priplekusi rusi desreles irgi nelabai norisi Zymiai smagiau, kai jauna

Dešrelė įtariu irgi ketvirto šviežumo. O rūsį gal pats ir priplekinai???

Slykstu

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/09 06:40:51 06:40:51

[quote="Svečias"]
"Jis manes nesugebejo suvilioti" netikiu, kad tai psichologes zodziai.
Zinoma gali su tuo nesutikti taciau:
Tam, kad kazko noreti turi kazkas vilioti. Kas gi nutiko, kad du jauni zmones susijunge nors viens kito nedomino?!
Visiska netiesa, kad zmogus turi likti savimi netobulejant. Taip jau gamta sudeliojo. Zvelgiant i santykiu perspektyvas (laiko prasme), jei netobulesim santykiams ATA. O svetimiems visumet atrodysime nauji.
Zinoma dabar tau viskas kitaip. Tavo amziaus moterims, sekso norisi kaip niekad anksciau. Antra, gyvenimas verciasi i antraja puse, pasamoningai nenorime likti vieni. Siandiena tavo moto, o po desimties?! Po desimties vel paieskose, jei neinvestuosime saves i darnius santykius. Senai pamirsta tema "kaip kurstyti aistra? del paties vartotojiskumo...
swx
Ps samanta 2010 Balandžio 09, 07:38 Manau del noro apginti Emporija. Tekste du personazai, blogasis kuris paliko Emporija ir gerasis tavo brolis. Tai popsas...
[
Swx, jauną, nekaltą, dar "nepabudusią" seksualine prasme merginą žinoma kad vaikinas turėtų sugundyti . Nes ne visos merginos yra aistringos, kitos "snaudžia", neveltui yra pasaka apie miegančią karalaitę - visose pasakose slypi psichologija. Jei jam trūko kantrybės ir gundymo meno, galbūt tai mūsų abiejų bėda (o dabar jau laimė). Mūsų seksas buvo tik po vestuvių. Supratau, kodėl taip nutiko - tai nebuvo mano žmogus (apie intelektualumą buvo rašyta kitoje temoje). Sugundyti mane gali tik intelektualus. Bėdą galiu suversti mūsų abiejų jaunystei ir nepatyrimui. Amžius taip. prisideda, sekso norisi, bet tikrai kaip ir anksčiau NE SU BET KUO IR NE BET KOKIA KAINA. Jei darnių santykių nebūtų, be abejo kurčiau vėl - betgi mes čia tam ir susirinkę, ar aš neteisi??
Tobulėti be abejo yra būtina - tik norėjau pasakyti, kad žmogus turi tobulėti ta kryptim, kuri jam reikalinga, o ne ta, kurią nustato EX vyras.
Emporijos vyras ir mano brolis - ne popsas, o realybė, kuri gali tikrai nepatikti tiems, kurie nenori priimti žmonių tokių kokie jie yra, o siekia keisti kitus - ko neikada jiems nepavyks.
Ir pabaigai: nesidėkite dideliu žinovu kaip turi kalbėti ir kaip neturi kalbėti psichologas - nes visų pirmiausia kiekvienam žmogui yra sukuriama atskira terapija. O aš esmi žmogus.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/04/09 06:41:49 06:41:49

Svečias:
Svečias:
Čia aš rašiau .

[b:fomcklnf]Swx[/b:fomcklnf], jauną, nekaltą, dar "nepabudusią" seksualine prasme merginą žinoma kad vaikinas turėtų sugundyti . Nes ne visos merginos yra aistringos, kitos "snaudžia", neveltui yra pasaka apie miegančią karalaitę - visose pasakose slypi psichologija. Jei jam trūko kantrybės ir gundymo meno, galbūt tai mūsų abiejų bėda (o dabar jau laimė). Mūsų seksas buvo tik po vestuvių. Supratau, kodėl taip nutiko - tai nebuvo mano žmogus (apie intelektualumą buvo rašyta kitoje temoje). Sugundyti mane gali tik intelektualus. Bėdą galiu suversti mūsų abiejų jaunystei ir nepatyrimui. Amžius taip. prisideda, sekso norisi, bet tikrai kaip ir anksčiau NE SU BET KUO IR NE BET KOKIA KAINA. Jei darnių santykių nebūtų, be abejo kurčiau vėl - betgi mes čia tam ir susirinkę, ar aš neteisi??
Tobulėti be abejo yra būtina - tik norėjau pasakyti, kad žmogus turi tobulėti ta kryptim, kuri jam reikalinga, o ne ta, kurią nustato EX vyras.
Emporijos vyras ir mano brolis - ne popsas, o realybė, kuri gali tikrai nepatikti tiems, kurie nenori priimti žmonių tokių kokie jie yra, o siekia keisti kitus - ko neikada jiems nepavyks.
Ir pabaigai: nesidėkite dideliu žinovu kaip turi kalbėti ir kaip neturi kalbėti psichologas - nes visų pirmiausia kiekvienam žmogui yra sukuriama atskira terapija. O aš esmi žmogus.

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/09 07:03:56 07:03:56

Kazkas kazka turi padaryti tik ne as. Na esi teisi, kaip pasakom tiki, tai princas pricese zadins. Vat jei nepazadino, blogas princas. Mat pareiga kazkas kazkam priskyre.
"Ir pabaigai: nesidėkite dideliu žinovu kaip turi kalbėti ir kaip neturi kalbėti psichologas - nes visų pirmiausia kiekvienam žmogui yra sukuriama atskira terapija. O aš esmi žmogus."
as juo ir nesidedu kai kurie. Sekanciam kartui profesijos veliava nemojuok.
"Emporijos vyras ir mano brolis - ne popsas, o realybė" Nezinau Emporijos vyro, nezinau ir tavo brolio. Apie artimuosius mes visuomet gerai. Ipatingai apie save...(melas kuri sunku pripazinti sau)

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2010/04/09 07:41:52 07:41:52

Jei vaikas tinkamai išauklėtas ir paklusnus - neproblema!

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/09 08:51:28 08:51:28

samanta:
Diedas be dantų: davaj paskelbiame Mango nuo DP visos Lietuvos diktatore, ypač diktatore ant vyrų ir viskas bus OK. Baisi būtų tironė - visi cypt pradėtų.

Aš paskelbčiau Mango SVEIKO PROTO BALSU - nes ji garsiai ir aiškiai, be abejo ir griežtai pasako tai, ką kitos vynioja į vatą, daug teisybės pasako apie LT vyrus. Nes tikrai turi su kuo palyginti.

tai yra piktos, senstancios, surugusios moteriskes kuriai elementariai truksta gero pasidulkinimo gyvas pvz

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/09 08:54:32 08:54:32

Imeciau anketa i draugas.lt tai 80% anketos pavartymu ir laisku is moteriskiu prie 40 ties kurios vos ne 10 vyesnes. Ka tai sako, kad elementariai tokioms truksta sekso ir tokiu Lietuvoj tukstanciai...

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/09 10:51:55 10:51:55

samanta:

O as nepavadinciau sveiko proto balsu. Paprasta matematika. Sveikam protui esant, senai cia nesedetu.
Tai, kad zodziu i vata nevynioja tai yra puiku, bet kai ji tai pateikia akis draskant, galiu drasiai teigti, kad tai nepatiks nei vienam pasaulio super herojui. Na asmeniskai nepazystu nei vieno vyro kuriam patiktu ji auklejanti moteris. Be viso to darant per sumenkinimo prizme.
Siaip. Kai kalbama apie Mango, as visuomet prisimenu, "ai cia ta kuriai reikalingas ispudingu ismatavimu b..b..s"+ pasirupinti ja ir jos seima.
Nepazystu as Mango, bet stai tokia nuomone apie ja. Atsiprasau jei izeidziau.

Taip ir as taip manau, kad visai nereikia buti svetur, kad zinoti apie LT vyrus. Ne viskas auksas, kas juo ziba ir realybe siame kontekste prasilenkia su fantazijom. Bet lyginti desimt pazystamu, "dvi savaites" uzsienieciu, su vienu tautieciu nelogiska. "Dar ir kokiu sudziu pasitaiko". Mielosios nuvilsiu, tai moters patirtis pasakota man. Ji svetur penkiolika metu.

Kalbant globaliai, kvepia tai isankstiniu nusistatymu tiek apie vyrus, tiek ir apie vaikus

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume