Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiVaikai → Ar vaikas problema ieškant vyro?

Ar vaikas problema ieškant vyro?

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/10 13:01:36 13:01:36

Prisimenu, kaip vienas kursiokas aiškino, kad negerai vesti moterį su vaiku, paskui problemos kyla, vyras negali priimti svetimo vaiko ir pan. O vėliau pats vedė moterį su vaiku

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/11 11:11:44 11:11:44

inga: I moteri turincia du vaikus nei vienas vyras neziures rimtai. Kazkuri cia parase: tik lovoj pavoliot, o visa kita tai jau ne.
Tai tikra tiesa. jau 7 metus esu viena, o nesutikau nieko, kas neklijuotu etiketes: "ai, ta juk su dviem vaikais". Todel ka nors susirasti parasciasiai netekau vilties, bet nuo to nesijauciu nenormali. Yra kaip yra ir viskas.

Na nenoreciau sutikt... Cia gal kita problema, kad jei vyrai dar nori susilaukt vaiku, tai moterys su vaikais dazniausiai jau ju nebenori..

linasbaltas

L

21 įrašai

2009/01/11 14:48:10 14:48:10

Jei myli moteri, tai ne problema ir vaikai. Juk myli ja visa ir su viskuo ka ji turi. Ir nereikia kaltinti vyru kad tik jiems problema moteris su vaiku/ais. Moterims be vaiku, o kai kurioms net ir su vaikais, vyras su vaikais irgi problema. Manau yra visokiu tiek vyru tarpe, tiek moteru tarpe.

tyliai

T

282 įrašai

2009/01/11 20:07:43 20:07:43

Gal jums tai ir bus staigmena..bet vyrai irgi nori tureti SAVO vaiku. Kokius 2 vaikus auginanti mama dazniausiai jau nebenori daugiau vaiku, cia ir atsiranda problemos, jei ji iesko vyro, kuris dar neturi savuju

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/11 20:25:38 20:25:38

Pabendravus su vienisom mamytem ir nemamytem...dedu dideli pliusa mamytem...
Bendravimas su Jomis kur kas idomesnis,brandesnis,sklandesnis...matyt motinystes rupesciuose isblesta tas jaunatviskas naivus kvailumas...kuris budingas daugeliui paneliu,be vaikuciu:)

P.s.tai yra mano asmeninis pastebejimas.

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/11 20:34:36 20:34:36

Idomiai cia Nerijau sakai... zinai, o man mielos jaunatviskos merginos nenukankintos gyvenimo rupesciu...

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/11 21:33:16 21:33:16

Arunai,buna taip,kad po skyrybu tos mamytes taip atsigauna ir suziba,kad grazu ziuret...grozis ir patirtis viename,manau tai privalumas:)
Is kitos puses,kiekvienam savo;)

Li

L

37 įrašai

2009/01/12 07:56:08 07:56:08

Kaip buvo kažkur minėta, vaikas susirasti vyrą- ne problema, problema - palaikyti santykius. Turiu draugą , man gera su juo , labai norėčiau būti kartu, turime daug ką bendra, tik... niekaip nesiklosto jo santykiai su mano šešiamečiu sūnumi. Su pilnamečiu vyresnėliu- viskas gerai, o mažasis visur kliūva. bet kuris jo ištartas garsesnis žodis draugui sukelia pyktį. Gal ir sunkų charakterį turi mano vaikelis, bet jis rodo pastangas keistis, o draugas vis labiau priekaištauja. Kai bandau kalbėtis ta tema, susipykstame abu. Esu kaip buferis tarp vaiko ir draugo. Turbūt jau nieko gero nebebus ...

Inga

I

26 įrašai

2009/01/12 11:21:17 11:21:17

Arvyrokas:
inga: I moteri turincia du vaikus nei vienas vyras neziures rimtai. Kazkuri cia parase: tik lovoj pavoliot, o visa kita tai jau ne.
Tai tikra tiesa. jau 7 metus esu viena, o nesutikau nieko, kas neklijuotu etiketes: "ai, ta juk su dviem vaikais". Todel ka nors susirasti parasciasiai netekau vilties, bet nuo to nesijauciu nenormali. Yra kaip yra ir viskas.

Na nenoreciau sutikt... Cia gal kita problema, kad jei vyrai dar nori susilaukt vaiku, tai moterys su vaikais dazniausiai jau ju nebenori..

Yra ir tokių atvejų.
Bet dažniausiai pažintis nutrūksta jau vos užsimezgus, vos tik kai yra pasakoma kiek vaikų turiu. o ir vaikai be 5 minučių pilnamečiai.
Na gal čia taip tik provincijoje.

JORŪNĖ

J

9 įrašai

2009/01/12 11:56:10 11:56:10

Esu vienisa mama,nezinau ar laime mano tokia yra,kad per 4 metus(tiek metu mano mergaitei)nei vienas vyras su kuriuo esu turejusi santykius,man nera pasakes,kad jam yra kliutis mano vaikas.Turbut visi labai protingi man pakliudavo:).Siuo metu turiu drauga,kuris t.p turi sunu ir mums musu vaikai tikrai netrukdo,mes taip smagiai kartais visi leidziam laika,o mano mergaite,mano drauga tiesiog dievina.Jei jau vyrui reikia tik mamos verta susimastyti,tokiai moteriai patarciau labai rimtai apmastyti prioritetus,kas svarbiau vyras,kuriu galima tureti ne viena ir ne du,ir kuris nezinai kada pasakys iki,ar vaikas,kuris yra tavo,tau ir visam gyvenimui.Sekmes:)

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume