[B] Smilgute, [/B] aciu uz patarima, bet ne viskas taip lengva.. paimti issiskirti. kai zmones vienas kita myli tai beprotiskai sunku, kartais tikrai manau kad neimanoma. O ar paciam vyrui bus lengviau nuo to kad as ji paliksiu? jis vistiek nepamils savo vaiko mamos, ir kazin ar bus su ja. netures sale artimo zmogaus, niekas jo nepalaikys. is visu pusiu ji tik kaltina del visko.
o zaisti likimu irgi baisu.. jei bus lemta sugrisim? gal mums lemta buvo susitikti? ir as neteksiu savo laimes buti mylima, nes busiu pati ja atstumus? jei butu man taip skaudu, kad jis tures vaika, tikrai nebuciau, bet joks toks skaudulys nera didesnes uz jausma buti mylimai.
o karile sako teisingai, kad bet kuris vyras gali palikti bet kada. ne tik tas kuris jau turi vaika, o be to mano atveju jis paliko dar nezinojes kad ji laukiasi! ir kaip sake Nerijus, ne del kitos moters o del santykiu.
bet didziausia problema yra ta kad moteris kuri laukiasi,zino kad jos jis nemyli, kad jo bendravimas yra is reikalo, ir ji vistiek nori bet kokia kaina but su juo. ar ji saves nezemina? kur pas tokias moteris vidine garbe? as suprantu kad vaikas didziule atsakomybe, bet ar tai viska pateisina? ar reikia kaltint vyra? man gaila ir is dalies suprantu ja, kad nenori likti vienisa mama. nezinau kaip butu jei taip nutiktu man, bet manau kad tikrai nebuciau su vyru kuris manes nemyli. auginciau vaika pati, aisku noreciau kad vyras lankytu ir padetu ji man islaikyt. bet juk ne tame esme.. galbut pati atrasciau laime su kitu zmogum, kuris galbut man skirtas ir myles mane, galbut ir mano vaika.. o ne versti zmogu buti su manim. manau anksciau ar veliau vistiek prieitu visa tai pabaiga. ar as mastau klaidingai?
mano pacios tevai issiskyre kai buvau vos 3 metu, nes susituoke is reikalo. kokia to prasme? as su teciu gerai sutariu, o dar geriau sutariu su jo esama zmona. as ja myliu ir ji labai mane myli, net savo dukra vadina. as gerai suprantu kad mano tevai negaletu gyvent kartu ir galbut tikrai nera skirti vienas kitam. mama po skirybu turejo drauga, kuris prieme ja su manim, mylejo ir rupinos, padejo.. vyrui nebuvo jokia problema, nes jei myli moteri nesvarbu ar ji turi vaika, nes tai jos dalis. nebent jau kaip kazkas cia sake, tik jauniems ir nesubrendusiems baisu tokiu moteru.