Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiVaikai → Ar vaikas problema ieškant vyro?

Ar vaikas problema ieškant vyro?

Brigita

B

10 įrašai

2008/11/22 10:53:18 10:53:18

[B] Smilgute, [/B] aciu uz patarima, bet ne viskas taip lengva.. paimti issiskirti. kai zmones vienas kita myli tai beprotiskai sunku, kartais tikrai manau kad neimanoma. O ar paciam vyrui bus lengviau nuo to kad as ji paliksiu? jis vistiek nepamils savo vaiko mamos, ir kazin ar bus su ja. netures sale artimo zmogaus, niekas jo nepalaikys. is visu pusiu ji tik kaltina del visko.
o zaisti likimu irgi baisu.. jei bus lemta sugrisim? gal mums lemta buvo susitikti? ir as neteksiu savo laimes buti mylima, nes busiu pati ja atstumus? jei butu man taip skaudu, kad jis tures vaika, tikrai nebuciau, bet joks toks skaudulys nera didesnes uz jausma buti mylimai.
o karile sako teisingai, kad bet kuris vyras gali palikti bet kada. ne tik tas kuris jau turi vaika, o be to mano atveju jis paliko dar nezinojes kad ji laukiasi! ir kaip sake Nerijus, ne del kitos moters o del santykiu.
bet didziausia problema yra ta kad moteris kuri laukiasi,zino kad jos jis nemyli, kad jo bendravimas yra is reikalo, ir ji vistiek nori bet kokia kaina but su juo. ar ji saves nezemina? kur pas tokias moteris vidine garbe? as suprantu kad vaikas didziule atsakomybe, bet ar tai viska pateisina? ar reikia kaltint vyra? man gaila ir is dalies suprantu ja, kad nenori likti vienisa mama. nezinau kaip butu jei taip nutiktu man, bet manau kad tikrai nebuciau su vyru kuris manes nemyli. auginciau vaika pati, aisku noreciau kad vyras lankytu ir padetu ji man islaikyt. bet juk ne tame esme.. galbut pati atrasciau laime su kitu zmogum, kuris galbut man skirtas ir myles mane, galbut ir mano vaika.. o ne versti zmogu buti su manim. manau anksciau ar veliau vistiek prieitu visa tai pabaiga. ar as mastau klaidingai?
mano pacios tevai issiskyre kai buvau vos 3 metu, nes susituoke is reikalo. kokia to prasme? as su teciu gerai sutariu, o dar geriau sutariu su jo esama zmona. as ja myliu ir ji labai mane myli, net savo dukra vadina. as gerai suprantu kad mano tevai negaletu gyvent kartu ir galbut tikrai nera skirti vienas kitam. mama po skirybu turejo drauga, kuris prieme ja su manim, mylejo ir rupinos, padejo.. vyrui nebuvo jokia problema, nes jei myli moteri nesvarbu ar ji turi vaika, nes tai jos dalis. nebent jau kaip kazkas cia sake, tik jauniems ir nesubrendusiems baisu tokiu moteru.

Svečias

S

689 įrašai

2008/11/24 08:10:48 08:10:48

nukrypom nuo temos...

ieva

I

96405 įrašai

2008/11/25 07:32:54 07:32:54

Labai norejau paklausti sios damos, ka ji cia veikia? Iesko vyro, kuris bus po vaiko, darbo, verslo ir t.t. t.y. kokioje 10 vietoje (panasiai kaip ir automobilis :)? As tikrai suprantu vyra, kuris jus paliko. Manau, kad as buciau pasielges lygiai taip pat.

Aurika

A

30 įrašai

2008/11/26 11:32:55 11:32:55

Na, mano atveju belieka sleptis po pernyksciais lapais, man 32, ir auginu du vaikucius, jau ne tokie mazi, kad reiktu vystyklus keisti.Ir islaikyti ju nereikalausiu nei vieno vyro, puikiai susitvarkau pati, esu pakankamai veikli, turiu savo versla. Taip atsitiko, kad su vaiku tevu neisejo gyventi kartu. Neieskau tevo pakaitalo vaikams( jie puikiai sutaria, daug laiko praleidzia kartu), tiesiog noreciau surasti realu drauga kaip sau, taip ir savo atzaloms. Bet tai jau kaip suprantu, ir susiduriau, tai neimanoma.Labai jau musu vyrai baikstus, nesupratingi- ne mano, tai kodel as turiu su jais bendrauti.Aisku ta mamyte visai nieko lovoj pavolioti, o visa kita- jos problema.

Zygfrid1295609168_db

Z

2032 įrašai

2008/12/26 00:52:59 00:52:59

Vyrai vertina mamytes. Nes aisku, kad jos nelesbietes. Ir zino, kad gaus ikisti

VIP

V

36 įrašai

2009/01/02 19:23:57 19:23:57

Betkokiu atveju vyras eina po vaiko,darbo ir t.t. neaišku kelintoj vietoj...negi vyrai dar nesuprato,kad laikui bėgant moteris tampa pirmiausia mama,paskui dirbanti mama,trečioj vietoj žmona,o kur dar pagalba tėvams,neturėtų moteris pamiršti ir savęs......o jei vyras su tuo nesusitaiko,tai jau jo problema....o jei moterims susirasti vyrą vaikas kliūtis,tai jos turi problemų....
O Zigfrydui norėčiau replikuoti,kad vyras nuo moters vistiek gaus,bus jau pas ją vaikas ar ne.....juk vaikai ne iš ausų krapštomi:)

Inga

I

26 įrašai

2009/01/10 07:33:22 07:33:22

I moteri turincia du vaikus nei vienas vyras neziures rimtai. Kazkuri cia parase: tik lovoj pavoliot, o visa kita tai jau ne.
Tai tikra tiesa. jau 7 metus esu viena, o nesutikau nieko, kas neklijuotu etiketes: "ai, ta juk su dviem vaikais". Todel ka nors susirasti parasciasiai netekau vilties, bet nuo to nesijauciu nenormali. Yra kaip yra ir viskas.

Samagonschik

S

169 įrašai

2009/01/10 11:37:03 11:37:03

Nepamirskite tokio dalyko, moterims meile vaikams yra igimtas dalykas, jei jos nera tai jau patologija, vyrams meile vaikams yra isugdoma.

pipiras

P

30 įrašai

2009/01/10 12:33:35 12:33:35

Aurika: Na, mano atveju belieka sleptis po pernyksciais lapais, man 32, ir auginu du vaikucius, jau ne tokie mazi, kad reiktu vystyklus keisti.Ir islaikyti ju nereikalausiu nei vieno vyro, puikiai susitvarkau pati, esu pakankamai veikli, turiu savo versla. Taip atsitiko, kad su vaiku tevu neisejo gyventi kartu. Neieskau tevo pakaitalo vaikams( jie puikiai sutaria, daug laiko praleidzia kartu), tiesiog noreciau surasti realu drauga kaip sau, taip ir savo atzaloms. Bet tai jau kaip suprantu, ir susiduriau, tai neimanoma.Labai jau musu vyrai baikstus, nesupratingi- ne mano, tai kodel as turiu su jais bendrauti.Aisku ta mamyte visai nieko lovoj pavolioti, o visa kita- jos problema.

puikus postas

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/10 12:39:28 12:39:28

Hmmm na pirma as noreciau savo vaiku savo kuno ir kraujo, bet jeigu jau gyvenime butu tokia nelaime kaip nevaisingumas, arba pries tai buvusi ir nutraukta santuoka, tai mamyte su vaikuciais butu kaip tik man!

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume