Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiVaikai → Ar vaikas problema ieškant vyro?

Ar vaikas problema ieškant vyro?

Linda78

L

4 įrašai

2008/11/07 09:24:50 09:24:50

As taip pat esu mama su vaikiuku. Mano mazajai jau 5 :) Musu vidinis rysys labai stiprus. Mes visur kartu (zinoma isskyrus darzelyje praleista laika ir mano paskaitas). Be jos buvau tik poroje komandiruociu. Esu labai veikli. Dirbu keliose vietose, viena ju mano verslas. Dar studijuoju. Aukle samdau tik tom dienom, kai man paskaitos, o seip maziuke visur imu su savim. Pries metus dar pagalvodavau apie vyra, o dabar kaskaip sita reikala nurasiau. Nes as kiek galedama stengiuos savo laisva laika (ir netik laisva), kurio patikekit labai mazai, skirti dukriukui, o jei mano gyvenime atsirastu vyras is kur laikas jam. Tektu apkarpyti laika skirta mazei arba ir i pasimatymus eiti su ja. Patys suprantat pasimatymai su vaiku niekur neveda, o dar ir mano bendravimo kokybe su dukriuku pakistu. Juk visada demesi skiriu tik jai. Visai nenoriu jos traumuoti. O miego saskaita bendravimas su vyru isvis ne reikalas... nes tada butu visiskai nekokybiskas dienos laikas :) Va taip vat.... nezinau ar kas supras, bet mano prioritetai dukriukas ir darbas....ir ju skriausti as nenoriu. O kai manes klausia: o kaip fiziniai poreikia - tai net nezinau, manau as ta energija islieju kuryboje ir darbe, todel galvos neskauda. As aisku noreciau faino vyro gal ir dukriukui butu smagiau ir psicologiniu poziuriu, jei vertybes ir laukai sutaptu, tiek man, tiek jai butu nemazai reiksminga. Bet... mano gyvenimo tempas toks, kad joks vyras neatlaiko ir pabega arba reikalauja, kad dalies veiklos atsisakyciau - o cia jau nejudinama pozicija, geriau busiu viena nei atsisakysiuto kuo uzsiimu. Savo darbu ugdau save, tobuleju, uzsiimu savirealizacija ir prisidedu prie visuomeneines veiklos. Ir savirealizacija, ir dukriukas man svarbiau uz vyra, kuris cia yra, cia jau nera :)

Nerijus1981

N

564 įrašai

2008/11/07 12:23:41 12:23:41

Tad dar vienas klausimas:ar reikalingas vyras vaika auginanciai moteriai?

Slapta

S

15 įrašai

2008/11/07 20:43:28 20:43:28

O as laukiuosi siuo metu , vaiko tevas - ilgametis draugas, bet nenorejo vaiko ir vos ne reikalavo,kad pasidaryciau aborta, tad ji palikau.Tad busiu vienisa mama...noreciau, kad butu tevelis vaikui, bet tikrai netiku , kad atsirastu vyras, kuris pasirinktu rimtam gyvenimui mergina su vaiku. Tokia realybe.

Evelina

E

7 įrašai

2008/11/09 11:33:45 11:33:45

As nemanau, kad vaikas yra problema ieskant vyro.Gal net atvirksciai, butu kvaila, jei tarkim 30 metu moteris neturetu vaiko.Galbut vaiku skaicius yra didesne problema. As turiu 12metu sunu, ir jokia nera problema susipazistant su vyriskiu.

lolita04

L

8 įrašai

2008/11/10 12:52:07 12:52:07

Evelina ,dar prieš mėnesį ir aš taip galvojau tik dabar žinau tiksliai, kad vaikas yra pati didžiausia problema.As manau, kad jau jeigu, nėra žmogaus kuris gerbs mano sūnų,nes tėvo jam nereikia tai ir man tokių nereikia.Kol kas viskas labai jautru ir šviežia. todėl atsiprašau jeigu per šiurkštu

demone

D

54 įrašai

2008/11/10 13:20:53 13:20:53

Aisku, kad reikalingas! Mes gi ne robotai, o moterys, kurioms kaip ir kitoms reikia antros puses :)
... Bet! Teisingai cia raso Linda, turint vaika, darba ir t.t., laiko sau lieka mazai. O vyrams, net jei ir atsiranda koks idomus tavo kelyje, laiko praktiskai nera. Darbas, vaikas, vaiko uzsiemimai... Asmeniskai, man laisvesne diena gali buti tik koks savaitgalis, jei: nera vaiko ar mano draugu, giminiu gimtadieniu ar kitu svenciu, koncertu ir pan. Kas tikrai nesustiprina draugystes ar santykiu su sutiktuoju vyru.
Problemos susipazinti su vyrais, turint vaika, neturejau. Problema yra santykiu palaikyme. Mano manymu, ne vienisa mama turi taikytis prie sutikto vyro laisvo laiko, o vyras, jei moteris jam patinka, turetu apie tai pamastyt ir bandyt bent santykiu pradzioje taikytis su moters vaiku ir laiku. Toliau, bendraujant, jei santykiai klostosi gerai, tokios problemos neturetu likti.

Nerijus1981

N

564 įrašai

2008/11/10 14:20:21 14:20:21

neblogai nuskambejo zodis alimentininkas,vos ne kaip mirtininkas:D

Radastele

R

82 įrašai

2008/11/18 10:39:45 10:39:45

Žmonių būna visokių vieniems probėlėma kiteims ne. Turių pavyzdžių kai moterys su dviems vaikais sekmingai susirado vyrą ir jis jai gerokai padeda ir su vaikais tvarkytis.
Na ir vaikai jau auga. na kad ir aš turiu tris ir ką, po 10 m. greičiausiai liksiu viena. Tai nejaugi dabar man gyvenimą stabdyt ir laukt kol vaikai savarankiški taps kažkaip nesinori. Na suklydau jaunystėje. Dabar noriu pradėt nauja gyvenimo etapą. manau esu to verta ir tai kad turiu tris vaikus manau daugiau pliusas nei minusas

Vaidux

V

39 įrašai

2008/11/18 13:04:30 13:04:30

Vaikas tikrai nera problema.
Svarbiausiai kad moteris taip nesijaustu.

Brigita

B

10 įrašai

2008/11/19 23:26:29 23:26:29

as ir turiu problema.. sunku net nupasakoti.
mes jau seniai kartu su draugu, o nuo jo jau 8 menesius nescia mergina.. buvo daug visko, skirybu musu ir taikymosi.. ir po tiek laiko vistiek nezinau ar gerai elgiuosi budama su tuo vyru. kartais bunu drasi ir manau kad man nera kliutis jog jis tures vaika su kita moterim.. o kartais man taip baisu, ir taip negera buna, kad nenoriu jo net matyt. zinau kad myliu ji ir jis myli mane. o kaip elgtis su besilaukiancia? jai skaudu.. jis stengiasi ja palaikyt, o ji vistiek nori but su juo..nors zino kad jis myli mane.. jie buvo kartu 2 metus kol priejo skirybas ir tada suzinojo kad tures vaika.. as daug kartu bandziau skirtis, bet.. manes jis nepaleidzia.. man ir sunku paleist mylima vyra..kai jis del manes labai stengiasi.. situacija absurdiska.. ir neaiski jos pabaiga..

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume