O TUO KAD IR PATI GALI BŪT TURTINGA ARBA UBAGĖ!

rimukas0
2010/03/09 12:00:14 12:00:14
O TUO KAD IR PATI GALI BŪT TURTINGA ARBA UBAGĖ!
ieva
2010/03/09 13:05:05 13:05:05
Ai, Rimuk, bagotos tikrai ne tau... Tavo zmona- kompas, tuo ir dziaukis
rimukas0
2010/03/09 16:03:09 16:03:09
Ne tau sprest man bagotos ir nereikia aš pats nesu turtingas o pakolkas bus gerai ir kompas vis užsiėmimas,kiekvienam savo ,deja yra kaip yra.
Lazdynai
2010/03/09 17:48:54 17:48:54
Nemanau, kad turtas turi buti žmoniu santykiu centre - tai visuomet beveik blogai baigiasi.
Juk pasaulyje daugiausiai vidutiniskai pasiturinciu zmoniu (soc.lagerio standartais0.
TODĖL DEL TURTINGIAUSIU VYKSTA TIKRA MEDŽIOKLE, KAŽIN AR VERTA DALYVAUTI TOKIUOSE TURNYRUOSE?!!
ieva
2010/03/09 20:04:58 20:04:58
ei mes cia apie moteris ir vyrus su vaikais.....
kazkaip kalbame tik apie tai,kad moteris su vaikais...
o as zinau kai vyras su dviem lieka,kaip tada? Kaip vyra pavadinti tokiu atveju...vyrui likti su dviem ar 3 vaikais tai jau pagarba ane?
rimukas0
2010/03/09 20:10:10 20:10:10
o ko ne aišku pagarba , moterim ir pagarba jei su vaikais lieka.
Nerisana
2010/03/10 05:40:43 05:40:43
tik,kai moteris lieka su vaikas,ji tinka ik i meiluzes,na cia as suprantu is pokalbiu, o jeigu vyras lieka su vaikasi ,tai jam jau tikrai reikia gyvenimo moters,kuri padetu jam auginti JO vaikus...
suprantu,kad yra zmoniu,kurie tiesiog nenori auginti svetimu vaiku ir psio,gerbiu juos uz tai,nes nezinau ar as to noreciau...bet man ta eskaluojama nepagarba moteriai,kad ji su vaikais tinkama tik meiluzei,vienakartiniam vakarui ir t.t. nu zinokite slykstu....
ugnelė
2010/03/10 06:10:25 06:10:25
Na nepykit, Nerisana, bet Jūs esate neteisi.
Visų pirma - kur Jūs matote tą eskaluojamą nepagarbą moteriai??? Tiesiog vyrai (žinantys, ko nori ir nebijantys to pasakyti) Jums tiesiai šviesiai pasako, kad nenori auginti svetimų vaikų. Ir tai yra labai normalu ir suprantama. Jei aš būčiau vyras (bet, deja, esu moteris ir dar ne su 1 vaiku:))), galvočiau lygiai taip pat. O jei dar tas vyras yra nesenas, patrauklus, apsirūpinęs??? Kodėl jis, galėdamas rinktis, turi rinktis moterį su svetimais vaikais??? Vien tam, kad tai moteriai nenusisekė gyvenimas ar gal ji kažkada kažką pražiūrėjo, todėl dabar jis turi tapti motina Tereza ir gelbėti ją??? Aišku, pasitaiko, kad vyrai įsimyli tokias moteris, būna, kad jie veda jas ir rūpinasi jų vaikais, bet tema yra - Ar vaikas problema ieškant vyro''. Ir visiems labai aišku, kad taip, tai yra problema...
O kad tokios moterys tinka tik į meilužes - tai jau pačių moterų problema. Jei moteris nenorės būti tik meiluže, ji niekad ja ir nebus. Jei vyras nežada jai rūpintis ja ir jos vaikais iki amžiaus galo, tai prieš mylėdamasi su juo ji turi labai gerai pagalvoti ir suprasti, ko kiekvienas tikisi iš šitų santykių.
Lazdynai
2010/03/10 08:15:26 08:15:26
Pries Valentino diena susipažinau su 68 metu jaunikaičiu. Gereme kava Picerijoje, jis prisipažino, kad tik prie pusmeti išsiskyrė su antra žmona, kuri 20 metu kartu buvo ir užaugino du jo vaikus nuo pirmosios mirusios žmonos. O dabar , atsieit ie6ko trecios.
Pora kartu po 20 val. primygtinai kviete pas save arbatos gerti. Atsisakiau, nes tokiu laiku pas beveik nepazistamus zmones i sveciu nevaikstau. Bet trecia karta nutariau nueiti, pasidairyti kas ir kaip, o gal as be reikalo blogai aoie vyrus galvoju.\
Pavaišino arbata, ir sumuštiniais, ir primygtinai degtinele siule, kai po 2 taureliu pasakiau, kad daugiau negersiu, bande ikalbeti. Na, apie 10 val. pasakiau, kad man laikas namo, gyvenamne praktiškai vienoje gatveje. Zmogus taip isplete akis ir net tris kartus perklause- ar as tikrai namo iseisiu.
Isejau, Palydejo iki gatves ir daugiau tiek as apie ji tegirdėjau. Darykite pačios išvadas.
Kas moters negerbia, tas negerbia nei su vaikais, ne be vaiku.
ieva
2010/03/10 13:34:57 13:34:57
Oi, tai cia dar visai padorus papuole, tris kartus kviete... Daznas po pusvalandzio uzuolankom pradeda savo norus destyti, apie vaikus apskritai neklausia.