Nieko sau 68 tai vaikai dideli ne problema bet ko gero jis pats sau problema.

rimukas0
2010/03/10 13:47:34 13:47:34
Nieko sau 68 tai vaikai dideli ne problema bet ko gero jis pats sau problema.
Lazdynai
2010/03/11 10:26:02 10:26:02
Pirmą kartą per pastarąjį dešimtmetį pernai Lietuvoje sutuoktinių vaikus įvaikino ir 2 moterys. Paprastai apie pusšimtį vaikų mūsų šalyje įvaikina jų biologinių motinų sutuoktiniai. Įprasta, kad vaikus iš pirmos santuokos ar vienišų mamų atžalas įvaikina būtent sutuoktiniai vyrai, dažniausiai iki 30 metų.
Pernai mūsų šalyje įvaikinti 54 sutuoktinių vaikai. 36 tokie vaikai gimę iš ankstesnės santuokos, 18-os įvaikintų vaikų motinos iki santuokos buvo vienišos. Daugiausia mažųjų įvaikinta Vilniaus ir Klaipėdos miestuose (atitinkamai 17 ir 9 vaikai).
Praėjusiais metais biologinės vaiko motinos (tėvo) sutuoktiniai daugiausia įvaikino vaikų nuo 10 iki 14 metų - tokių buvo 20. 3 vaikai įvaikinti iki 3 metų amžiaus, 14 vaikų - nuo 4 iki 6 metų amžiaus, 13 vaikų - nuo 7 iki 9 metų amžiaus, 4 vaikai - nuo 15 iki 17 metų amžiaus.
moteris.lt
Nerisana
2010/03/11 12:34:31 12:34:31
Ugnele, as visisaki sutinku su jumis.
Buvo cia tokiu postu,kad cia tos vistos su vaikais reikalingos...na nesvarbu
Tiesiog realiai noriu zinoti ar tai problema ar ne,t.y. vaikai ...nes is tikruju nervina ,kai pastoviai sako,nepergyvenk susirasi...
gal tiesiog cia zmones realiai parasytu,susirado ar ne?
aš
2010/03/11 12:58:49 12:58:49
Vaikai svetimi ne problema, o tikru tikriausia tragedija ir tai yra pats didziausias stabdis. Pirmiausiai prisipazink pati sau, kad gyvenimas tavo nesusikloste, nors kiekvienas yra savo likimo kalvis. Sedek augink vaikus ir kai jie uzaugs, gal ir nusypsos laime ir tau.
ieva
2010/03/11 15:30:43 15:30:43
Taip, tai problema, sakau iš savo patirties. Ir net nepikta, nes puikiai suprantu vyriškius, ypač tuos, kurie niekad nebuvo vedę - kam kurti šeimą su svetimais vaikais, kai galima pradėti švariam lape... Nepikta, tik apmaudu. Nes ypač sunku priimti tai, kad tavo gyvenimas nesusiklostė, kad normalios šeimos, apie kuria kadaise svajojai, jau niekada nebeturėsi... Belieka tik tikėtis, kad vaikams užaugus aplankys antroji jaunystė ir meilė, kaip praeitam poste rašoma Netikiu tomis, kurios iširusioje šeimoje vienos augindamos vaikus vaizduoja laimingas ir tuo patenkintas... Aš, pvz., pripažįstu kad nejaučiu gyvenimo pilnatvės, nors vaikai geri ir sveiki, turiu gerą profesiją, gerų draugų, palaikančius artimuosius... Tikėjausi, kad susirasiu draugą, tačiau visi bandymai susipažinti patvirtino, kad vyrus dominu tik kaip meilužė, o rimtai gyvenimo susieti jie neketina, vienas iš argumentų - tu jau turi šeimą... Pradžioje tiesiog maniau, kad reikia laiko, kad dar nesutikau man skirtojo ir t.t. Laikas eina, esu viena ir nebepajėgiu sau meluoti, kad galiu gerai viena jaustis. Norėjau manyti, kad vyrų man nebereikia, bet organizmas matyt galvoja kitaip. Imu suprasti žmones, kurie ieško pažinties tik seksui, ir manau daryti tą patį.
Nerisana
2010/03/13 09:08:37 09:08:37
vat sedziu ir galvoju, visgi gal ne problema. Juk yra tokiu ,kurios ir be vaiku nesusiranda,o yra ir tokiu,kurios turi ir 3 vaikus ir puikiai susiranda,jas veda ir puikiai gyvena. Be to ,manau ,cia lietuviu visgi mentalitetas kaltas, uzsienyje to nera. Kai pasakau turiu du vaikus,tai kaip tik tau uzduodamas kausimas So, What? Your children is problem for yourself?
Isvada manau viena: viskas priklauso nuo savo paties poziurio,nuo poziurio zmogaus su kuriuo bendrauji ir zinoma nuo sekmes!
Samanta
2010/03/13 09:16:57 09:16:57
Labai gera išvada. Aš irgi taip manau. Čia jau mūsiškiams reikia pasimokyti iš užsienio požiūrio į vaikus.
Lazdynai
2010/03/13 13:22:54 13:22:54
Šiandien persakaiciau, kad dvi ūkininku seimos Novgorodo apylinkese jau isivaikino 28 vaikus is vaiku namu.
O cia kyla diskusijos del vieno ar dviejų mylimo žmogaus vaikeliu. tai kur zmogiskumas, meile, atsidavimas. Tai tie kurie taip raso, kad vaiku nenori, yra egoistai ir neturi net supratimo apie tikra meile.
rimukas0
2010/03/13 13:38:11 13:38:11
NU KAD JAU NESUPRANTAT TAI PASAKYSIU KITAIP JEI JIE MUMS NEPROBLEMA TADA JAU MES JIEMS PROBLEMA TAI IR YRA KLIŪTIS.KAM JIEM SVETIMAS ZMOGUS JU GYVENIME JIEMS TO VISAI NEREIKIA NEBENT BUTU VISAI MAZIUKAI.
Lazdynai
2010/03/13 14:07:43 14:07:43
Jei vaikams virs 20 metu, mes jiems ne problema, jie mums gali buti problema, bet kai zmones jauni iki 35 metu, ir vaikučiams 3-7 metukai, jie bus tik laimingi turedami du suaugusius zmones, kurie jais rūpinsis ir mylės juos.