Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiVaikai → Ar vaikas problema ieškant vyro?

Ar vaikas problema ieškant vyro?

Nerisana

N

38 įrašai

2010/03/08 15:47:46 15:47:46

simbak:
Nerisana:

na zuikeli tikai ne tau ...neieskau as kadro, ateis laikas bus ne kadras,o istisas filmas....

Kai man nepasiseke, nesusikukuosiu su vyresne ir dviem vaikais Tevai turbut is septinto auksto isoktu, jai tokia parodyciau

gyvenime, branguti, visko oi visko buna,todel nespjauk i bala is kurios po to paciam reiks gerti

Nerisana

N

38 įrašai

2010/03/08 15:59:38 15:59:38

tb: Esu 34 metų vienišas vyras. Visą gyvenimą skyriau geram išsimokslinimui ir dariau karjerą, todėl dabar jau esu daug pasiekęs, dirbu atsakingą darbą už gerą atlyginimą.

Mano amžius jau toks, kad aš noriu sukurti šeimą ir turėti savo vaikų. Moterys, kurios turi vaikų manęs visiškai nedomina. Todėl bendrauju tik su jaunesnėmis, dar neturinčiomis vaikų. Kam man tas svetimas vaikas? Aš noriu turėti savų.

oi meile meile, nesirenka nei amziaus,nei vaiku skaiciaus, nei to ar tu sveikas ar ligotas gal ir nedomina, bet kiek moteru iskrinta,kad surastum ta vienintele??? Poziuris branguti poziuris...o tai bus 44 ir vis dar i jaunesnes dairysies ir vis sekmingai busi "susituokes' su karjera...o zmogaus to vienintelio vis nebus....vaiku irgi...

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/08 16:59:49 16:59:49

simbak:
Nerisana:

na zuikeli tikai ne tau ...neieskau as kadro, ateis laikas bus ne kadras,o istisas filmas....

Kai man nepasiseke, nesusikukuosiu su vyresne ir dviem vaikais Tevai turbut is septinto auksto isoktu, jai tokia parodyciau

Na jei tau 18m ,tai taip- visai suprantama, Bet jei 38, ar net 48m.... matau kad dar ne, taciau... nespjauk i vandeni

Asta31324579346_db

A

763 įrašai

2010/03/08 17:10:52 17:10:52

Zose:
jbutterfly: na, taip, pasiskaiciau as cia paskutinius vyru pasisakymus ir pagalvojau, kad man su 2 vaikais tai jau viskas - reikia eiti is cia. Ir kodel tos isankstines nuostatos taip veikia?
Vadinasi, jei skyrybos ivyko ne tavo valia ar joms buvo svarbi priezastis, tai jau esi nurasyta? pati buvai kvaila, kad tikejai, jog viskas bus gerai?
Gal, vyrai pirmiausiai reikia susipazinti su moterimi, o tik po to spresti? Susipazinti su vaikais - gal jie yra normaliai isaukleti ir geba suprasti?
o ir kokie gi jus tada vyrai, jei bijote sunkumu ir ieskote lengvesnio kelio?
atleiskit, tikrai nenoriu izeisti tu, kurie taip galvoja, bet sie zodziai skirti tiems, kurie apie tokia moteri - galvoja, kaip apie amoralaus elgesio moteri.

Arba galvoja kitaip - "boba su k...s".
Nes likus su 2 vaikais reikejo susikurti materialini pagrinda, nes deja likom ismesti i gatve po skyrybu. Taigi dabar (kai viska ta turiu), kai susipazisti su vyru ir jis suzino kad turiu du vaikus, kur dirbu, pamato kiokia masina vaziuoju, pamato mano gyvenamaja aplinka, tuo pazintis ir baigiasi.
Vyrai nemegsta nei moteru su vaikais, nes turinciu tvirta materialini pagrinda. Taigi bendra gyvenima su kokiu tai vyru reikia pamirsti ir reikia pries aplinkinius vaidinti, kad as laiminga ir viena (nors kai uzsidaro durys taip nera). Na aisku yra drauges, keliones, knygos ir pan. bet vis tiek esi VIENA, nes anot aplinkiniu esi "boba su k...s".

kaip pirstu i aki

Kad vaikas butu problema, neteko susidurti, bet del to, kad turiu sioki toki pagrinda, kuri bekuriant keitesi ir poziuris i gyvenima bei zmones - deja teko, kartu, sleikstu, bet nemirtina

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/08 17:11:16 17:11:16

Nerisana:
tb: Esu 34 metų vienišas vyras. Visą gyvenimą skyriau geram išsimokslinimui ir dariau karjerą, todėl dabar jau esu daug pasiekęs, dirbu atsakingą darbą už gerą atlyginimą.

Mano amžius jau toks, kad aš noriu sukurti šeimą ir turėti savo vaikų. Moterys, kurios turi vaikų manęs visiškai nedomina. Todėl bendrauju tik su jaunesnėmis, dar neturinčiomis vaikų. Kam man tas svetimas vaikas? Aš noriu turėti savų.

oi meile meile, nesirenka nei amziaus,nei vaiku skaiciaus, nei to ar tu sveikas ar ligotas gal ir nedomina, bet kiek moteru iskrinta,kad surastum ta vienintele??? Poziuris branguti poziuris...o tai bus 44 ir vis dar i jaunesnes dairysies ir vis sekmingai busi "susituokes' su karjera...o zmogaus to vienintelio vis nebus....vaiku irgi...

Man patinka sitas forumas. Tikrai patinka. Cia moterys paklausia vyriskos nuomones, pacios atsako, kaip ju manymu vyrai turetu galvoti, o jeigu vienas kitas vyras ir pareiskia savo nuomone - pradeda gincytis, kad jie nieko nesupranta.
Kalbat apie meile, kuri nesirenka ar sveikas ar ligotas, ar senas ar jaunas, ar turtingas ar vargsas. Tokios "aukstos" frazes man atrodo juokingai - paziurekit i realybe, ar daznai mergina pamilsta sena, vargsa, ligota ir su trim vaikais vyra?
Man moteris su vaiku tiktu nebent i meiluzes, kuriai isipareigoti nereikia (o as to neieskau ir nenoriu). Seimoje as noriu tureti savo vaiku, o ne kazkieno kito, todel kam prasideti su zmogumi, su kuriuo man tinkamos seimos sukurti neimanoma?

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/08 17:16:07 17:16:07

butent, cia moteriskes bando nuginkluot tom savo aukstom frazem, kaip meile, myles tave ir tai ir tavo vaikus:) Juokas ir man is to ima.

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/08 17:18:21 17:18:21

Kartoju dar karta. Skaityk atidziau. Tu dar jaunas. Vyresni vyrai ir patys vaiku is pirmu santuoku turi, todel nera tokie baukstus, kaip tu. Na, gal tu senbernis , pagalvojau. Tokiu atveju beviltiskas

O kas del meiluziu, nepainioti su meile, tai as imciau turtinga ir pajegu,ar tamsta toks? Jei ne, tai teks smaukytis, nes moterys turincios vaiku, i ubagus neziuri.

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/08 18:46:00 18:46:00

Svečias: Kartoju dar karta. Skaityk atidziau. Tu dar jaunas. Vyresni vyrai ir patys vaiku is pirmu santuoku turi, todel nera tokie baukstus, kaip tu. Na, gal tu senbernis , pagalvojau. Tokiu atveju beviltiskas
O kas del meiluziu, nepainioti su meile, tai as imciau turtinga ir pajegu,ar tamsta toks? Jei ne, tai teks smaukytis, nes moterys turincios vaiku, i ubagus neziuri.

Kartokit nors penkiasdesimta, nuo to prasme nepasikeis. Pirmiausiai, atkreipkit demesi i skliaustus mano posto antros pastraipos pirmajame sakinyje. Ten skliausteliuose yra kai kas prirasyta. As net pacituosiu, kad nereiketu ieskoti:

Svečias: Man moteris su vaiku tiktu nebent i meiluzes, kuriai isipareigoti nereikia (o as to neieskau ir nenoriu)

tai kam man kabinat makaronus apie meiluzes, kad joms reikia turtingu, pajegiu? Juk aiskiai parasiau, kad NESIDOMIU. Beje, jei (pabreziu, JEI) ieskociau meiluzes, tai nuo tokios kaip jus begciau kuo tolyn. Jau vien tas jusu "hitas": "Jei ne, tai teks smaukytis, nes moterys turincios vaiku, i ubagus neziuri" man moteriskumu, svelnumu nekvepia.

Kitas dalykas, pastebejau DP nauja mada issivyste - kai neturi ka pasakyti, sakyk ka nors apie amziu. Kai asmuo nebeturi argumentu, jis butinai pamines "Tu dar jaunas, kai uzaugsi - suprasti", ar kazkas panasaus. Nepamirskime, kad visi bresta skirtingai, ir patirties igyja skirtingai. Jau nekalbant, kad tokiu pareiskimu net nedrisciau pavadinti argumentais.
Dar vienas dalykas, prie ko cia baikstumas? Ar as BIJAU svetimo vaiko? Naktim nemiegu, kosmarai sapnuojasi? Man tiesiog nebus malonu juo rupintis, ji auginti. Prie ko cia baime? Man nemalonu, o kodel zmogus turi daryti tai, kas jam nemalonu?

Reziume: jei norite diskutuoti - prasom, bet tik tuo atveju, jei skaitysite iki galo viska, ka parasau. Nes dabar tai rasymas primena spam'inanciu kompiuteriniu programu veikima - pamato tekste zodi "meiluze", ir raso kazka, net nesigilindamos, kokiame kontekste tai buvo panaudota.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/03/09 07:36:55 07:36:55

Iš tikrųjų, Svečias teisus: mes visi čia sakome savo nuomonę, ir bandymai atversti žmogų į savo tiesą atrodo nekaip. Na, nereikia jam svetimo vaiko, ir kas? Nuo to jis tikrai ne blogesnis už tą, kuris dievina visus vaikus. Pagarba jam už jo nuomonę - nes jis nemeluoja, neveidmainiauja, o pristato savo poziciją. Ar geriau būtų, kaip čia buvo rašyta, toks atvejis, kai pradėjo kartu gyventi, ir vyriškis suprato, kad nebenori būti kartu dėl jos vaiko, todėl skyrybos.
Jei norite saulės - ir žiūrėkite į ją, džiaukitės, išlindusią iš debesų, nematydami aplink tų debesu. Turiu omeny, yra vyrų, kuriems netrukdo svetimi(?) vaikai, tai ir nepastebėkite tokių, kurie jų nenori .

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/09 11:50:40 11:50:40

Niekas tau amziaus neprikisa. Matai, mano amziaus vyrai, arba issiskyre, arba nasliai. Tai naturalu, jei vedes buvo- tai vaiku turi ir niekur nedindsi. I uzkietejusius senbernius ziuriu atsargiai.
Dar pastebejimas: tu rusiuoji moteris i su vaikais, be vaiku. Tai kuo blogesnis mano rusiavimas i turtingas, ubagas?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume