Svečias: Kartoju dar karta. Skaityk atidziau. Tu dar jaunas. Vyresni vyrai ir patys vaiku is pirmu santuoku turi, todel nera tokie baukstus, kaip tu. Na, gal tu senbernis , pagalvojau. Tokiu atveju beviltiskas
O kas del meiluziu, nepainioti su meile, tai as imciau turtinga ir pajegu,ar tamsta toks? Jei ne, tai teks smaukytis, nes moterys turincios vaiku, i ubagus neziuri.
Kartokit nors penkiasdesimta, nuo to prasme nepasikeis. Pirmiausiai, atkreipkit demesi i skliaustus mano posto antros pastraipos pirmajame sakinyje. Ten skliausteliuose yra kai kas prirasyta. As net pacituosiu, kad nereiketu ieskoti:
Svečias: Man moteris su vaiku tiktu nebent i meiluzes, kuriai isipareigoti nereikia (o as to neieskau ir nenoriu)
tai kam man kabinat makaronus apie meiluzes, kad joms reikia turtingu, pajegiu? Juk aiskiai parasiau, kad NESIDOMIU. Beje, jei (pabreziu, JEI) ieskociau meiluzes, tai nuo tokios kaip jus begciau kuo tolyn. Jau vien tas jusu "hitas": "Jei ne, tai teks smaukytis, nes moterys turincios vaiku, i ubagus neziuri" man moteriskumu, svelnumu nekvepia.
Kitas dalykas, pastebejau DP nauja mada issivyste - kai neturi ka pasakyti, sakyk ka nors apie amziu. Kai asmuo nebeturi argumentu, jis butinai pamines "Tu dar jaunas, kai uzaugsi - suprasti", ar kazkas panasaus. Nepamirskime, kad visi bresta skirtingai, ir patirties igyja skirtingai. Jau nekalbant, kad tokiu pareiskimu net nedrisciau pavadinti argumentais.
Dar vienas dalykas, prie ko cia baikstumas? Ar as BIJAU svetimo vaiko? Naktim nemiegu, kosmarai sapnuojasi? Man tiesiog nebus malonu juo rupintis, ji auginti. Prie ko cia baime? Man nemalonu, o kodel zmogus turi daryti tai, kas jam nemalonu?
Reziume: jei norite diskutuoti - prasom, bet tik tuo atveju, jei skaitysite iki galo viska, ka parasau. Nes dabar tai rasymas primena spam'inanciu kompiuteriniu programu veikima - pamato tekste zodi "meiluze", ir raso kazka, net nesigilindamos, kokiame kontekste tai buvo panaudota.