samantta: . [b:191r6vyc]Nėra tikro tėčio šalia - ar mamos besikeičiantys draugai gali didelę žalą padaryti, jei jie nepretenduoja į tėvelio vaidmenį, ir mergaitė puikiai supranta, kad jie nė vienas nėra tėtis? [/b:191r6vyc]Žmonės klaidingai mano, kad svarbiausia - vaiko interesai bet kokia kaina. O psichologai teigia - svarbiausia, kad vaiko mama būtų laiminga - tada ir vaikas laimingas augs, matydamas tokią mamą. Vienišai vargu ar įmanoma būti laimingai. Aš esu padariusi tokią klaidą, deklaravusi, kad vaikų interesai man pirmioj eilėj, o mano asmeninė laimė- kada nors. O dabar...sunku man net rašyti - skaudžiausios to pasekmės...vaikai svetimėja, šeima griūna...nes nebuvau savo laiku laiminga, neleidau sau būti laiminga - dėl vaikų. [b:191r6vyc]Taip,patėvio mano vaikai neturėjo, nė jokio draugo šalia manęs - bet ir laimės nematė.[/b:191r6vyc] Norėčiau, kad pasimokytumėte, mielos moterys, iš mano klaidos. Leiskite savo laimei ateiti, jei tik galite. Vaikai jums bus tik dėkingi - už tai, kad jūs laimingos ir tą laimę perduodate jiems...
Manau, kad gali. Priimdami tai kaip normalu. Manoma, kad vaikai nesamoningai kopijuoja savo tevus.
"Nematyti" laimes ir buti nelaimingam tikriausiai skirtingos savokos.
Jus pasirinkote. Geriau buti vienai, nei su bet kuo.
Man atrodo Jus gera Mama. Vaikai nesvetimeja.
swx