Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiVaikai → Ar vaikas problema ieškant vyro?

Ar vaikas problema ieškant vyro?

19522id_Smiltė

1

33 įrašai

2009/12/06 21:45:23 21:45:23

Is savo super grazuoliu draugiu patirties su geru issilavinimu ir darbu, matau- jog vaikas yra didziule problema susirasti vyra, net ir jaunai, mielai ir labai gerai atrodanciai merginai. Tai jeigu jaunos, protingos ir grazios negali susirasti, tai kam uz 30- visai be sansu, deja. Nors, kai jos neturejo vaiku- stovejo eiles vyru, o jos galejo rinktis. Dabar nei jos renkasi, nei jas- renkasi

Samantta

S

481 įrašai

2009/12/06 22:16:29 22:16:29

Smiltė: Is savo super grazuoliu draugiu patirties su geru issilavinimu ir darbu, matau- jog vaikas yra didziule problema susirasti vyra, net ir jaunai, mielai ir labai gerai atrodanciai merginai. Tai jeigu jaunos, protingos ir grazios negali susirasti, tai kam uz 30- visai be sansu, deja. Nors, kai jos neturejo vaiku- stovejo eiles vyru, o jos galejo rinktis. Dabar nei jos renkasi, nei jas- renkasi

Galiu daug kartų paneigti, Smilte, iš savo pažįstamų tarpo - vaikas ne kliūtis. Ir būtent tokio amžiaus (nes kai moteriai virš 30 vaikai ir yra aktualesni, paaugę jau nebekliudo taip labai). Greičiau kliūtis yra vadinamoji "senmergystė". Bet abiem atvejais, manau, priklauso nuo moters asmenybės: vienos traukia kad ir su vaikais, kitos ir bevaikės, ir gražios - tik atstumia. Linkiu neužsikabinti už "diagnozės" ir atkakliai tikėti savo sėkme .

xxx

X

308 įrašai

2009/12/07 07:15:28 07:15:28

Jei vyras taip pat issiskyres, ir galbut turi vaiku, tuomet tai nera didele kliutis, bet jei vyras dar nevedes, tai vaikas didele kliutis, iveikiama, bet vistiek didele kliutis.

Taip kad paneles rinkites atsakingai savo vaiku tevus, tai jei kaikurioms pasimylet per pirma pasimatyma yra norma, tai pastoti per pirma pasimatyma, nera labai gera praktika

xxx

X

308 įrašai

2009/12/07 10:50:47 10:50:47

JORŪNĖ: Esu vienisa mama,nezinau ar laime mano tokia yra[b:iv1f5g9w],kad per 4 metus(tiek metu mano mergaitei)nei vienas vyras su kuriuo esu turejusi santykius,man nera pasakes,kad jam yra kliutis mano vaikas.Turbut visi labai protingi man pakliudavo:)[/b:iv1f5g9w].Siuo metu turiu drauga,kuris t.p turi sunu ir mums musu vaikai tikrai netrukdo,mes taip smagiai kartais visi leidziam laika,o mano mergaite,mano drauga tiesiog dievina...

Sveikintinas pozityvus poziuris, bet jei per 4 metus spejai pakeisti jau keleta vyru, tai reik manyt jie pas tave ilgai neuzsibuna, o ar tu tikrai esi isitikinus jog trumpu santykiu priezastis nera vaikai?

MoterisJi

M

27 įrašai

2009/12/07 13:02:02 13:02:02

xxx:
JORŪNĖ: Esu vienisa mama,nezinau ar laime mano tokia yra[b:1592fnoa],kad per 4 metus(tiek metu mano mergaitei)nei vienas vyras su kuriuo esu turejusi santykius,man nera pasakes,kad jam yra kliutis mano vaikas.Turbut visi labai protingi man pakliudavo:)[/b:1592fnoa].Siuo metu turiu drauga,kuris t.p turi sunu ir mums musu vaikai tikrai netrukdo,mes taip smagiai kartais visi leidziam laika,o mano mergaite,mano drauga tiesiog dievina...

Sveikintinas pozityvus poziuris, bet jei per 4 metus spejai pakeisti jau keleta vyru, tai reik manyt jie pas tave ilgai neuzsibuna, o ar tu tikrai esi isitikinus jog trumpu santykiu priezastis nera vaikai?

O kadanors apie dukra pagalvojat? Koki pavyzdi mergaitei formuojat? Vyrai keiciami kaip kojnes: pasinaudojau ir sekantis? Ypac kai vaikas tokiame pazeidziamame amziuje - oi vargsi ir vergsi jei neatsikvosesi. Atsiprasau jei vertinu ar piktinuosi nezinant Jusu istorijos, pikta reakcija del vaiko.

Samantta

S

481 įrašai

2009/12/07 17:52:36 17:52:36

Aš [b:xwxwrd92]Jorūnės[/b:xwxwrd92] pasakojime neįžiūrėjau "vyrų keitimo kaip kojinių" . Anot taiklaus posakio, "kiek varlių reikia išbučiuoti, kol surasi savo princą!". Kas bloga, jei moteris renkasi? jau nebėra kaip senais laikais - vienas ar viena visam gyvenimui. Nėra tikro tėčio šalia - ar mamos besikeičiantys draugai gali didelę žalą padaryti, jei jie nepretenduoja į tėvelio vaidmenį, ir mergaitė puikiai supranta, kad jie nė vienas nėra tėtis? Žmonės klaidingai mano, kad svarbiausia - vaiko interesai bet kokia kaina. O psichologai teigia - svarbiausia, kad vaiko mama būtų laiminga - tada ir vaikas laimingas augs, matydamas tokią mamą. Vienišai vargu ar įmanoma būti laimingai. Aš esu padariusi tokią klaidą, deklaravusi, kad vaikų interesai man pirmioj eilėj, o mano asmeninė laimė- kada nors. O dabar...sunku man net rašyti - skaudžiausios to pasekmės...vaikai svetimėja, šeima griūna...nes nebuvau savo laiku laiminga, neleidau sau būti laiminga - dėl vaikų. Taip,patėvio mano vaikai neturėjo, nė jokio draugo šalia manęs - bet ir laimės nematė. Norėčiau, kad pasimokytumėte, mielos moterys, iš mano klaidos. Leiskite savo laimei ateiti, jei tik galite. Vaikai jums bus tik dėkingi - už tai, kad jūs laimingos ir tą laimę perduodate jiems...

MoterisJi

M

27 įrašai

2009/12/07 19:35:36 19:35:36

Kvaila butu sudeti lukescius i kita ir tiketis, kad vyras turetu padarys laiminga. Tuomet santykis tampa is isskaiciavimo: man reikia TURETI, kad darytu laiminga. As manau reikia BUTI su kitu. Esu laiminga, nes ESU be salygos 'jei'. Mano gera nuotaika ir vidine busena nepriklauso nuo kito ir vyras neprivalo buti linksmimtoju taip kaip ir as jam.

ieva

I

96405 įrašai

2009/12/07 21:16:33 21:16:33

MoterisJi: Esu laiminga, nes ESU be salygos 'jei'. Mano gera nuotaika ir vidine busena nepriklauso nuo kito ir vyras neprivalo buti linksmimtoju taip kaip ir as jam.

Netiesa. Melas kuri sunkiausia pripazinti sau.
pratesiu "laimingos seimos paslaptys"
swx

Samantta

S

481 įrašai

2009/12/07 22:46:02 22:46:02

MoterisJi: Kvaila butu sudeti lukescius i kita ir tiketis, kad vyras turetu padarys laiminga. Tuomet santykis tampa is isskaiciavimo: man reikia TURETI, kad darytu laiminga. As manau reikia BUTI su kitu. Esu laiminga, nes ESU be salygos 'jei'. Mano gera nuotaika ir vidine busena nepriklauso nuo kito ir vyras neprivalo buti linksmimtoju taip kaip ir as jam.

Kažkada ir aš taip masčiau. Bet atėjo lemtinga minutė ir nutilo gaida netikra, anot S. Povilaičio . Ir štai aš čia. Ne todėl, kad esu nelaiminga be JO - bet todėl, kad noriu būti dar laimingesnė ir ta laime dalintis su kitu... Pažiūrėkite, kiek čia mūsų - jei visi būtų laimingi patys sau vieni ir nenorėtų šalia artimo žmogaus- nereikėtų DP. Dėl turėjimo - čia jūs teisi. Siaura prasme [b:1y8gcrtk]turėti[/b:1y8gcrtk] - netinka, nes žmogus ne daiktas. Parašiau: turėti draugą plačiaja prasme - kaip trumpiau ir aiškiau nusakyti tą būseną, kai esi su kitu?

ieva

I

96405 įrašai

2009/12/07 22:49:39 22:49:39

samantta: . [b:191r6vyc]Nėra tikro tėčio šalia - ar mamos besikeičiantys draugai gali didelę žalą padaryti, jei jie nepretenduoja į tėvelio vaidmenį, ir mergaitė puikiai supranta, kad jie nė vienas nėra tėtis? [/b:191r6vyc]Žmonės klaidingai mano, kad svarbiausia - vaiko interesai bet kokia kaina. O psichologai teigia - svarbiausia, kad vaiko mama būtų laiminga - tada ir vaikas laimingas augs, matydamas tokią mamą. Vienišai vargu ar įmanoma būti laimingai. Aš esu padariusi tokią klaidą, deklaravusi, kad vaikų interesai man pirmioj eilėj, o mano asmeninė laimė- kada nors. O dabar...sunku man net rašyti - skaudžiausios to pasekmės...vaikai svetimėja, šeima griūna...nes nebuvau savo laiku laiminga, neleidau sau būti laiminga - dėl vaikų. [b:191r6vyc]Taip,patėvio mano vaikai neturėjo, nė jokio draugo šalia manęs - bet ir laimės nematė.[/b:191r6vyc] Norėčiau, kad pasimokytumėte, mielos moterys, iš mano klaidos. Leiskite savo laimei ateiti, jei tik galite. Vaikai jums bus tik dėkingi - už tai, kad jūs laimingos ir tą laimę perduodate jiems...

Manau, kad gali. Priimdami tai kaip normalu. Manoma, kad vaikai nesamoningai kopijuoja savo tevus.
"Nematyti" laimes ir buti nelaimingam tikriausiai skirtingos savokos.
Jus pasirinkote. Geriau buti vienai, nei su bet kuo.
Man atrodo Jus gera Mama. Vaikai nesvetimeja.
swx

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume