2009/12/03 17:57:26 17:57:26
Human: Asmeniskai manes tikrai neatbaidytu (bendravimai su abiejais geri), taciau kraitelis yra ne tik vaikas. . o ir buves vyras. Na as bent maziausiai noreciau matyti penktadienio vakara atvaziuojancio pasiimti vaiko buvusio merginos vyro. . Ir taip visa gyvenima. . Malonumas neispasakytas.
Kodėl buvęs jūsų mylimosis vyras būtinai turi būti jūsų priešas ar varžovas? jei jis buvęs, tai ir gerai - žiūrėkite į jį palankiai vien jau todėl, kad jis tam tikra prasme davė galimybę būti su ją (jei jau jie išsiskyrė). Gal kiek neįprasta pozicija, bet labai efektyvi. Visą gyvenimą taip ir nebus - vaikelis paaugs ir pats lankys tėtį. Man asmeniškai daug labiau patinka draugo buvusios moterys, negu busimos...
Persona1297118296_db
P
252 įrašai
2009/12/03 20:53:10 20:53:10
Human: Asmeniskai manes tikrai neatbaidytu (bendravimai su abiejais geri), taciau kraitelis yra ne tik vaikas. . o ir buves vyras. Na as bent maziausiai noreciau matyti penktadienio vakara atvaziuojancio pasiimti vaiko buvusio merginos vyro. . Ir taip visa gyvenima. . Malonumas neispasakytas.
o jei tu turėtum vaiką, ir išgirstum moteris taip kalbant, turbūt susierzintum?
gerai samanta sako- buvęs yra buvęs. taip, dažniausiai jie niekur nedingsta, kai yra vaikas. bet tai anaiptol nereiškia, kad jis kelia kažkokią grėsmę. patikėk- mes, tos, kurios su vaikais, į ex'us dažniausiai žiūrim tik kaip į vaiko tėvus. ir tik džiaugtis reikia, jei moteris su juo išlaikius civilizuotus santykius- turi vilties, kad ana protingas žmogus
2009/12/04 10:44:47 10:44:47
Jau nepasakokit, kad tik kaip i ex ziurit. Nes mano galva jei zmogu tikrai mylejo tai tas jausmas tik uzsleptas liko ir atgaivinti tikrai imanoma, o sitas dalykas ypac erzina vyrus. Pats matau sia situacija su jums nepazystamu asmeniu ir zinau ka kalbu.
2009/12/04 12:05:28 12:05:28
Human: Jau nepasakokit, kad tik kaip i ex ziurit. Nes mano galva jei zmogu tikrai mylejo tai tas jausmas tik uzsleptas liko ir atgaivinti tikrai imanoma, o sitas dalykas ypac erzina vyrus. Pats matau sia situacija su jums nepazystamu asmeniu ir zinau ka kalbu.
Neneigiama, kad būna ir taip, kaip sakote. Bet tai tikrai ne taisyklė. Jei taip būtų, visi tik apie savo exus godotų ir gyventų vieniši ir nelaimingi. Dauguma protingų moterų nesiekia įbristi į tą pačią upę antrą sykį. Vieną kartą išsiskyrė ir viskas, kokie čia gali būti vaikų žaidimai. Svetimas žmogus, tik vaiko tėvas.
Persona1297118296_db
P
252 įrašai
2009/12/04 13:20:02 13:20:02
human, keistas tavo mąstymas jei jau išsiskyrė, manai, šiaip sau?
neslėpsiu, po skyrybų buvo vilčių ir minčių. bet laikui bėgant viskas keitės- mano supratimas, lūkesčiai, poreikiai, ir suvokiau, kad dabar man su tuo žmogum visiškai nepakeliui. jis tiesiog mano vaiko tėvas, draugas, bet nieko daugiau. aišku, visad gali kas nors "apsiverst", pasikeist, bet juk taip nutikt gali su bet kuriuo žmogum iš mūsų aplinkos, nebūtinai tai turi būt ex'as. tad bijot žmogaus iš praeities yra... net nežinau, silly.
o tai, kad tu kažką kažkur matai, dar ne rodiklis. gal aš matau visiškai priešingą atvejį. taigi, nereiktų visų maut ant vieno kurpalio
2009/12/04 20:58:05 20:58:05
as ir auginu tris vaikus viena...,ir tikrai,pastebejau,kad vyrai privengia moteru,su vaikais.,gal ne visi,bet dauguma
2009/12/05 14:38:26 14:38:26
asmeniskai manes nebaido moteris su vaikais ir sutikciau su tokia gyvent,jei tik geras zmogus butu.bet kitas dalykas kuris mane baido,tai jaunos,kokiu 18m,jau issiskyrusios ir su vaiku,tokios atrodo nepatikimos ir nesirupinancios savo ateitim.
2009/12/05 20:42:33 20:42:33
As irgi drasiai sutikciau gyventi su moterim turincia vaika,svarbiausia,kad ji butu ta vienintele ir nepakartojama,ir beabejo man pagimdytu vaiku,nes as uz tai-kuo daugiau,tuo geriau...
2009/12/06 08:45:58 08:45:58
Persona as tiesiog savo nuomone pasakiau, kodel as privengciau. Gal kazkam tai atrodo irgi problema. Cia kaip is vyriskosios puses ta prasme.
19522id_Smiltė
1
33 įrašai
2009/12/06 21:44:39 21:44:39
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume