Svečias: Rutana: Jei vyras tikrai myles, jam netrukdys vaikas. Tik galiu pasakyti, kad 90 proc. vyru atsisako net meiles mylimai moteriai vien todel, kad nesugeba susitaikyti su ta mintim, kad reikes gyventi ne tik su ja, bet ir su jos vaiku. Ir cia nera moteru problema, greiciau vyru. Atsakomybes baime juos uzmusa negyvai. O dar atsakomybes svetimam vaikui... Nesakau, kad reikia ji myleti kaip savo ar stengtis atstoti tikra teva, tikrai ne. Tokios meiles ir nebus kaip savam vaikui. Tai normalu. Bet reikia ji toleruoti, susidraugauti ir gerbti. Mums moterims, atrodo tiek nedaug, o vyrams- tai didziule uzduotis.
Zinau ne viena moteri, kuri del vyro vaikus palieka auginti seneliams. Bet tokioms galiu pasakyti, kad vyras atejo ir isejo, o vaikai liks amzinai vaikai.
Perskaičiau temą ir supratau, kad šansai man rasti vyrą kaip ir lygūs nuliui, nes turiu net cielus 3 vaikus. Nors esu savarankiška, ir, aplinkinių teigimu, "normali", bet 3 vaikai kitam vyrui būtų nepakeliama. Jis tikriausiai nė nebandytų su manim artimiau susipažinti ir sužinoti kaip taip atsitiko, kad aš viena? Ogi todėl, kad vaikų tėvas susirado meilužę, mano savigarba neleido gyventi su ta žinia, kad jis vienu metu nori mūsų abiejų, tad jam suteikiau laisvę...Ir, beje, to nesigailiu:)
Netiesa, jūs turite tokį pat šansą susirasti vyrą , kokį ir kiekviena iš mūsų. Juk būna, kad ir bevaikės neranda vyro, o su vaikais randa. Priklauso nuo tikėjimo sėkme. Tiktai ieškokite ir rasite. Galbūt tai bus vyras, negalįs turėti vaikų, ir jis džiaugsis jūsų vaikais. Mano istorija tokia pati kaip ir jūsų - žodis žodin, tik vaikų turiu 2. Jūs verta pagarbos. Linkiu sėkmės .