Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiVaikai → Ar vaikas problema ieškant vyro?

Ar vaikas problema ieškant vyro?

Svečias

S

689 įrašai

2009/11/14 15:06:58 15:06:58

Ra: Taigi pačiam nereikės stengtis. Pirmieji metai auginant vaikus yra sunkiausi:bemiegės naktys, pervargusi irszli žmona, nuolat verkiantis mažylis. O čia vaikas, jei paaugęs, tai sunkumai visi praeityje. Taigi vaikas turėtų būti privalumas

Yra toks posakis: maži vaikai - maži vargai, dideli vaikai - dideli vargai. Kuo didesnis vaikas, tuo sunkiau jis priima svetmą žmogų. Tiek vyrą, tiek moterį. Pabandyk atsipalaiduoti miegamąjame, kai už sienos naktinėja paauglys ir smerkiančiu, ar vertinančiu, ar daug žinančiu veidu esant progai komentuoja. Tai, ko tu ten raitaisi prieš jį, tai ko jis čia sėdi, tai ko nieko nedaro, nors reikėtų lemputes susukti, tai viskas tik jam, o man? Kodėl jis suvalgė vištos uodegėlę, juk žinai, kad aš ją mėgstu ir t.t. Yra net toks posakis: neprigijo. Žodžiu pagyveno pusę metų, bet neprigijo.

deepsorrow

D

1894 įrašai

2009/11/14 18:51:51 18:51:51

Ra: Taigi pačiam nereikės stengtis. Pirmieji metai auginant vaikus yra sunkiausi:bemiegės naktys, pervargusi irszli žmona, nuolat verkiantis mažylis. O čia vaikas, jei paaugęs, tai sunkumai visi praeityje. Taigi vaikas turėtų būti privalumas

Kur paauglystes marazmai,kur priestaravimai sistemai, kur dideli norai daiktams nes tokius turi ju klasiokai/draugai (dar pasakyk kad zutbut nesistengsi duoti vaikui viska kas geriausia), kur rupesciai, kad nesusidetu su bloga kompanija, kad neissiugdytu zalingu iprociu, nepatektu i beda, kur galimos islaidos uz jo mokslus. As sakyciau kad kol jis tik bliauna,valgo ir kakoja tai ziedeliai tikrosios problemos prasideda kai jis pradeda reiksti savo nuomone ir isitikinimus, va tada jau tu teveli/mamyte ir ziurek kaip cia graksciai iseiti is sitos situacijos, kad ir vilkas butu sotus ir avys sveikos

Kaip svecias ir sake - Yra toks posakis: maži vaikai - maži vargai, dideli vaikai - dideli vargai.

ieva

I

96405 įrašai

2009/11/14 20:27:53 20:27:53

makniukas:
Svečias:
nori pasakyti, kad viena auindama 3 vaikus turi laiko ieskoti nauju pazinciu, vaikscioti i pasimatymus, popinti vyra?
vyrai nori būti popinami. savas vaikas jiems jau problema - atima nuo ju demesi, o cia - moteris, kuri is karto nerodo to demesio tiek, keik norisi

Neįtikėtina? Bet atsakymas yra taip, aš esu ne tik mama, bet ir moteris (nesu ta višta perekšlė, kuri visą save atiduoda vaikams ir visas gyvenimas tik jie), taip pat nenoriu virsti Spartaku.Vaikai turi tėvą ir jis turi pareigą jais rūpintis lygiai taip pat kaip ir aš, todėl pagal grafikėlį jie būna su juo. Be to, auklėju vaikus "savarankiškumo dvasia", nors neneigsiu, investuoju dėmesio ir laiko į juos daug(galbūt buities ar miego sąskaita, galbūt finansinės išlaidos didesnės, nes ne visada medžioju "nuolaidas'). Suderinti galima viską, ir kuo daugiau esi užimtas, tuo daugiau spėji padaryti.
Dėl vyrų popinimo- neieškau ketvirto vaiko, kaip ir neieškau vaikams tėvo, norėčiau lygiaverčio partnerio šalia savęs. Nenugąsdintų manęs net jei jis turėtų vaikų.

zodziu, beveik ideali...

Samantta

S

481 įrašai

2009/11/14 21:20:27 21:20:27

Svečias:
Rutana: Jei vyras tikrai myles, jam netrukdys vaikas. Tik galiu pasakyti, kad 90 proc. vyru atsisako net meiles mylimai moteriai vien todel, kad nesugeba susitaikyti su ta mintim, kad reikes gyventi ne tik su ja, bet ir su jos vaiku. Ir cia nera moteru problema, greiciau vyru. Atsakomybes baime juos uzmusa negyvai. O dar atsakomybes svetimam vaikui... Nesakau, kad reikia ji myleti kaip savo ar stengtis atstoti tikra teva, tikrai ne. Tokios meiles ir nebus kaip savam vaikui. Tai normalu. Bet reikia ji toleruoti, susidraugauti ir gerbti. Mums moterims, atrodo tiek nedaug, o vyrams- tai didziule uzduotis.
Zinau ne viena moteri, kuri del vyro vaikus palieka auginti seneliams. Bet tokioms galiu pasakyti, kad vyras atejo ir isejo, o vaikai liks amzinai vaikai.

Perskaičiau temą ir supratau, kad šansai man rasti vyrą kaip ir lygūs nuliui, nes turiu net cielus 3 vaikus. Nors esu savarankiška, ir, aplinkinių teigimu, "normali", bet 3 vaikai kitam vyrui būtų nepakeliama. Jis tikriausiai nė nebandytų su manim artimiau susipažinti ir sužinoti kaip taip atsitiko, kad aš viena? Ogi todėl, kad vaikų tėvas susirado meilužę, mano savigarba neleido gyventi su ta žinia, kad jis vienu metu nori mūsų abiejų, tad jam suteikiau laisvę...Ir, beje, to nesigailiu:)

Netiesa, jūs turite tokį pat šansą susirasti vyrą , kokį ir kiekviena iš mūsų. Juk būna, kad ir bevaikės neranda vyro, o su vaikais randa. Priklauso nuo tikėjimo sėkme. Tiktai ieškokite ir rasite. Galbūt tai bus vyras, negalįs turėti vaikų, ir jis džiaugsis jūsų vaikais. Mano istorija tokia pati kaip ir jūsų - žodis žodin, tik vaikų turiu 2. Jūs verta pagarbos. Linkiu sėkmės .

Samantta

S

481 įrašai

2009/11/14 21:23:23 21:23:23

Smilga2005: Hmmm... o as noreciau vyro, kuris augina vaika... Buna gal ir taip. Ar jau nebebuna?

Aišku, kad būna:). Aš irgi nieko prieš tokį vyrą sutikti - myliu vaikus.

makniukas

M

3 įrašai

2009/11/15 07:47:11 07:47:11

Svečias: [
zodziu, beveik ideali...

Na, kam gi tas sarkazmas...man jau ne 20 m., nors ir pamėtyta - pavėtyta, bet nepradingo noras džiaugtis gyvenimu, tik norėtųsi juo dalintis su kitu žmogumi, tik tiek

juoduke11309085730_db

J

6 įrašai

2009/11/30 10:12:59 10:12:59

viltis durniu motina, o as jos dukra... laikas parodys. manau kad ne problema rast vyra, turint vaikiuka. jei jis supratingas,priims tave tokia kokia esi. nors tokiu vyru mazai.

Žiniukė

Ž

5 įrašai

2009/11/30 15:22:38 15:22:38

juoduke1: viltis durniu motina, o as jos dukra... laikas parodys. manau kad ne problema rast vyra, turint vaikiuka. jei jis supratingas,priims tave tokia kokia esi. nors tokiu vyru mazai.

O kam taip pesimistiškai? Juk koks skirtumas kokių vyrų daug? Juk pilnai pakanka to vieno vienintelio

juoduke11309085730_db

J

6 įrašai

2009/12/01 06:07:13 06:07:13

as sakiau mazai, o ne daug. nu ne esme,kai jo nera... dauguma vyru atbaido moteris su kraiteliu.

Human

H

653 įrašai

2009/12/03 08:28:40 08:28:40

Asmeniskai manes tikrai neatbaidytu (bendravimai su abiejais geri), taciau kraitelis yra ne tik vaikas. . o ir buves vyras. Na as bent maziausiai noreciau matyti penktadienio vakara atvaziuojancio pasiimti vaiko buvusio merginos vyro. . Ir taip visa gyvenima. . Malonumas neispasakytas.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume