Manau, kad vaikas lygiai tokai problema ir ieskant moters.
Bendravau su i6siskyrusiu vyru, kuris svaitgaliais pasiimdavo vaika.
1) santykiai net netapo artimesni, bent as tokia nesijauciau, tuo tarpu vyras atkakliai mane bandydavo supazindinti su vaiku, tarsi man tai turetu buti didziulis dziaugsmas
2) mano akimis ziurint jis visiskai netinkamai elgesi su vaiku ir as net buvau labiau linkusi cia pritarti jo ex nuomonai. aisku, tai santykiams siltumo nepridave. taip lygiai taip pat kaip persona aprase - tiesiog nutyledavau tai, palikdavau tvarkytis vyrui - nes tai ne mano vaikas ir tai tevai turi ji aukleti.
3) jau nekalbant apie tai, kad vaikas atimdavo didele demesio dali. Tiesiog vaikas tapdavo pretekstu nesusitikti. Aisku, nesu jaunikle, kad bandyciau konkuruoti su vaiku . Jei zmogus susidelioja taip prioritetus ir jauti, kad santykiuose esi tik kazkur n toje vietoje tikrai nesinori daugiau ju testi.
Gal, jei vaikas gyventu drauge butu kiek kitaip. Gal butu kitaip jei ir su vyru tiketumeisi nugyventi visa gyvenima, taciau siuo atveju vaikas tik buvo vienas is daugelio dalyku, kurie neleido uzsimegzti rimtesniems santykiams. Greiciau vaikas tik buvo aiskesnis indikatorius, kokie mes skirtingi zmones ir kaip skirtingai ziurime i gyvenima.
Bet su argumentu, kad tave pasius kad tu ne gimdytojas - nesutikciau. Kaip pasiklosi, taip ismiegosi. Lygiai taip pat tave gali pasiusti ir tikras tavo vaikas.