Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiVaikai → Ar vaikas problema ieškant vyro?

Ar vaikas problema ieškant vyro?

Human

H

653 įrašai

2009/11/09 16:25:48 16:25:48

Kai panos gyvenime nemates tai aisku . . Iskastruokit visus vyrus, turesit idealius draugus gyvenimui Juokas juokais, bet jusu tie idealai arba gejai arba nekalti dar. Sorry uz juoda jumora su ironijos elementais. .

ieva

I

96405 įrašai

2009/11/10 15:44:36 15:44:36

Manau, vaikas gali atrodyti problema tik nesurendusiam arogantiskam vyrui,kuriam svarbiausia gyvent tik salia savo seklu (atleiskite uz grubu zodi...).

namiokass

N

226 įrašai

2009/11/10 16:51:43 16:51:43

Emporija: Reta tokiu jaunu vaikinu taip brandziai samprotaujanciu. Bet dziugu zinoti, kad tokiu vyru yra

Toks mastymas pas mane jau senokai pradejo vystytis nes kazkiek eso tokio zmogaus kailyje pabuvojes nes mano tevai issiskyre kai man buvo 6 metukai, tai dabar smerkiu tuos zmones kurie palieka savo seimas! Bei neteisingai yra auklejami vaikai. nu bl jei jau darai vaikus ar isivaikini tai ir eltis atsakingai reik... o kai pagimdo vaika ir jo atsisako, bl mano valia butu nusauciau toki zmogu, kaip yra taip yra, pasidarei vaiku dai buk malonus uzaugink. Daug kartu esu buves vaiku namuose su jais uzsiemimuose ir kituose dalykuose, dabar su viena organizacija planuojam vaiku namuose vienuose suteikti zinias apie gyvenima bei padeti jiems integruotis i visuomene. Asmeniskai as galeciau dirbti tokioje srityje. nes kiek pastebejes esu tai vyru vaiku auklejimo srityje retas atvejis pamatysi. Baisiausia yra vaiku namuose tai kad ateina koks 3 metuku vaikutis i tave ziuro i kelnes isikibes ir praso kad buciau jo teciu, nu nezinau kaip kam bet mane tai zudo be peilio... atrodo sirdi perduria kazkuo... dabar tai jau siek tiek pripratau, bet anksciau neatlaikes bei susigraudines iseidavau.

Persona1297118296_db

P

252 įrašai

2009/11/10 17:33:11 17:33:11

aš irgi mergaitė su vaiku

kai su vaiko tėvu išsiskyrėm, atrodo, simpatijų netrūko, ir vaikas jiems netrukdė. paskui rimta meilė atsirado. iškart pasakiau, kad turiu vaiką, bet patikino, kad jam tai netrukdo. po kiek laiko apsigyvenom kartu. viskas lyg ir gražu buvo, bet... ilgainiui aiškiai pasirodė, kad tai- MANO vaikas, bet ne jo. jei ožių nėr, viskas liuks. jei vaiks neklauso- aš privalau auklėt, ramint ir tvarkytis. jis nejudino nei piršto, nes tai juk ne jo. girdėjau daugiau priekaištų, nei pagalbos sulaukiau. ir viena skyrybų priežasčių- būtent mano vaikas, nes jam nepatiko tai, kas vyko namie- kartais ožiai, kartais pykčiai (juk su paaugusiais mažiais visko būna).
vis dar tikiuosi, kad atsiras žmogus, kuris priims mus abi nereikalauju, kad vyras mano vaiką mylėtų kaip savo. tegu ji būna kaip dukterėčia ar draugė. bet jei jau mes kartu, tikiuos, kad vaikas neliks užriby vien dėl to, kad yra kažkieno kito.
ir, vyrai, atsiminkit- jei žmogus tikrai patinka, turėkit proto ir kantrybės su jos vaiku- praktiškai kiekviena moteris atsisakys santykių su vyru, o ne vaiko

beje, ir to gimdymo, dar vieno vaiko bijo ne visos. aš jau seniai noriu antro. tik... nėr to žmogaus, su kuriuo išdrįsčiau kaip jau minėjo kažkas- kai vyrai šiais laikais bėgioja pirmyn atgal, tikrai baisu likti vienai

deepsorrow

D

1894 įrašai

2009/11/11 14:30:58 14:30:58

Sis dalykas labai priklauso nuo vyro poziurio, charakterio. Patikekit manim daugumai vyru tai tikrai yra problema, nors jie to ir nepasako. As tikrai nutraukciau santykiu, jei suzinociau kad moteris turi vaika, pernelyg daug "klaustuku" :
- jei moteris issiskyrusi, taciau ex lankys vaika nores dalyvauti jo auklejimo procese - tai jau pasalinis zmogus santykiuose
- susilauksim savu atzalu ar sugebesiu vienodai myleti, neisskirti del ko gali atsirasti konfliktu seimoje
- jei mylesiu ir auginsiu vaikuti kaip sava, ar galiu buti tikras, kad suauges jis manes nepasius ant 3 raidziu ir nepasakys "Tu nesi tikras mano tevas"
As suprantu, kad daugelis mane dabar vertins neigiamai, taciau nebukime tokie naivus, nekaltinkime kitu. Manau reiktu kaltinti tik pacia pora, kuri visiskai negalvodami apie pasekmes pradeda gyvybe. Reiktu atidziau rinktis partneri mielos moterys, kad po to nereiktu uzduoti klausimo "Ar vaikas problema ieskant vyro?"

Persona1297118296_db

P

252 įrašai

2009/11/11 16:43:00 16:43:00

vyrų baimes suprantu. ir čia gana aiškiai išsakei. bet paskutiniai sakiniai... sorry, užmušė mane ar šiais laikais, kai daug žmonių kažkodėl nevertina santykių ir nesaugo jų, lengva užtikrinti, kad po 2 ar 10 metų būsit kartu? Beje, iš šeimos dažniausiai pabėga vyrai, tad ar gali užtikrinti, kad pats kada nors, kai turėsi žmoną ir vaikų, nesugalvosi, kad per sunku, kad noris gražesnės, jaunesnės, mažiau "mamiškos"?
moterys, ypač turinčios vaikų, yra šeimyniškos, nori pastovumo, stabilumo. ir bent jau aš santykiuose darau viską, kas įmanoma, kad abiems būtų gerai. bet jei vyras pastangų nedės, ne esmė bus, turi ji vaiką ar ne. tik tas ne tavo vaikas gali tapt puikiu pasiteisinimu, kodėl nusprendi išeit...

deepsorrow

D

1894 įrašai

2009/11/11 20:02:42 20:02:42

sakiau kad sulauksiu priekaistu cia yra zmogaus prigimtis, kad jis yra labiau linkes kaltinti kita nei pazvelgti ir isanalizuoti savo pacio veiksmus (no offence ) silpnas vyras jei isizada tai ka kazkada mylejo, neatsakingas ir nepastovus jei argumentuoja tai kaip jausmu isblesima. Ispradziu gyvename del saves veliau del vaiku tada vel del saves (nors giliai sirdyje de vaiku) tai yra faktas. Dar karta sakau nebukime naivus.

Persona1297118296_db

P

252 įrašai

2009/11/11 20:41:20 20:41:20

čia nebuvo priekaištai- čia diskusija
Na, aš pabūsiu naivi- vis tik tikiuos kada sutikt TĄ žmogų, kuris mano vaiką sugebės priimt normaliai

o dėl tų analizių... manau, kiekvienas, kuriam santykiai buvo svarbūs, ir jų metu, ir jiems pasibaigus, galvoja, kas ir kaip. galvoji, tarkim, aš, neanalizuoju, neieškau, kur suklydau? vis mąstau, ko nepadariau, kad nesulaukiau tinkamo atsako... tiesiog kartais žmonės skirtingai supranta santykių lipdymą. tada būna maždaug taip- tu mane mylėk, o aš pažiūrėsiu

bet čia jau ne visai į temą- čia labiau apie santykius bendrai...

deepsorrow

D

1894 įrašai

2009/11/11 21:32:41 21:32:41

Persona: čia nebuvo priekaištai- čia diskusija
Na, aš pabūsiu naivi- vis tik tikiuos kada sutikt TĄ žmogų, kuris mano vaiką sugebės priimt normaliai

o dėl tų analizių... manau, kiekvienas, kuriam santykiai buvo svarbūs, ir jų metu, ir jiems pasibaigus, galvoja, kas ir kaip. galvoji, tarkim, aš, neanalizuoju, neieškau, kur suklydau? vis mąstau, ko nepadariau, kad nesulaukiau tinkamo atsako... tiesiog kartais žmonės skirtingai supranta santykių lipdymą. tada būna maždaug taip- tu mane mylėk, o aš pažiūrėsiu

bet čia jau ne visai į temą- čia labiau apie santykius bendrai...

Is klaidu mes mokomes ir mokydamiesi tampame brandesni. As kaip jau sakiau tai priklauso nuo zmogaus, manau tikrai sutiksi zmogu su kuriuo galetum kurti kazka artimo sirdziai, matau kad esi ne banali kazko besivaikanti "persona" As tiesiog isakiau nuomone ar tai yra problema, gal net ne prolema, gal reiktu ivarditi kaip veiksnys.

Samantta

S

481 įrašai

2009/11/11 22:15:47 22:15:47

deepsorrow: Sis dalykas labai priklauso nuo vyro poziurio, charakterio. Patikekit manim daugumai vyru tai tikrai yra problema, nors jie to ir nepasako. As tikrai nutraukciau santykiu, jei suzinociau kad moteris turi vaika, pernelyg daug "klaustuku" :
- jei moteris issiskyrusi, taciau ex lankys vaika nores dalyvauti jo auklejimo procese - tai jau pasalinis zmogus santykiuose
- susilauksim savu atzalu ar sugebesiu vienodai myleti, neisskirti del ko gali atsirasti konfliktu seimoje
- jei mylesiu ir auginsiu vaikuti kaip sava, ar galiu buti tikras, kad suauges jis manes nepasius ant 3 raidziu ir nepasakys "Tu nesi tikras mano tevas"
As suprantu, kad daugelis mane dabar vertins neigiamai, taciau nebukime tokie naivus, nekaltinkime kitu. Manau reiktu kaltinti tik pacia pora, kuri visiskai negalvodami apie pasekmes pradeda gyvybe. Reiktu atidziau rinktis partneri mielos moterys, kad po to nereiktu uzduoti klausimo "Ar vaikas problema ieskant vyro?"

Leiskite jums paprieštarauti. "Atidžiau rinktis partnerį" - tai ne panaceja. Patikėkit, pati aš rinkausi kruopščiai ir ilgai, buvau įtikinėjama jo giminių, kad man neregėtai pasisekė. O išėjo - kaip išėjo... Santuoka - tai loterija, niekada negali nuspėti, kas bus po 10 metų, kuo virs idealus vyras. Rašote, jums trukdytų ex-vyras, lankantis savo atžalą. Bet juk tai puiku, tegu lanko! Jei tėvai išsiskyrė, ar tai reiškia, kad tėvas negali lankyti savo vaiko? Kaip jis gali būti pašalinis jūsų santykiuose, jis juk ne pas buvusią žmoną ateina? Toliau - prieštaraujate pats sau: ar vaikutis nepasius jūsų ir nepripažins tėvu. Tai jei neleisite tikram tėvui jo lankyti, tai ir bus taip. Atleiskite, jūsų požiūris labai egoistiškas. Vis apie save galvojate, kaip [b:nzq9a560]jums, brangiajam[/b:nzq9a560] bus negera. O poros santykiai tik tada būna sėkmingi, kai išmokstame rūpintis ir mylimu žmogumi. Aš priimčiau ir mylėčiau vyro atžalas, vien jau todėl, kad myliu jį, ir jo buvusioji man netrukdytų - jei tik išeitų, galėtume net bičiulėmis tapti

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume