Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiVaikai → Ar vaikas problema ieškant vyro?

Ar vaikas problema ieškant vyro?

ieva

I

96405 įrašai

2009/11/03 15:33:36 15:33:36

Problema perversciau kitaip: vaikui problema, kai mama iesko naujo vyro.. Labai sudetinga tokioje situacijoje teisingai padalinti demesi, kad ir busimas partneris jo gautu, ir vaikas nesijaustu nuskriaustas.

namiokass

N

226 įrašai

2009/11/07 14:46:50 14:46:50

Gottin: Esu vienisa mama. Bet ne kokia uzguita ar uzsitupejus! Labai idomiai gyvenu, puikiai sutariu su suneliu. Taciau norisi ir kitokio bendravimo, artimo mylimo zmogaus salia... Tik panasu, kad vyrai baidosi moteru, kurios jau turi vaiku. Bet gi neprasau tapti tevu mano vaiku ar duot jam pavarde! Argi vaikas - tokia didele problema?

Vaikas nera problema tikrai, bet jei vyras dar nepasirenges seimyniniam gyvenimui, todel nenori sau uzsikrauti atsakomybes, kitu atveju pvz asmeniskai man tai nebutu problema, bet ka as galeciau jam dabar pasiulyti? Ogi nieko! nes esu studentas ir neturiu savo finansines kisenes. Jei akcentuoji butent vininteli aspekta kad yra vaikas, tai cia butu vienas malonumas su juo uzsiimti zaisti ir panasiai cia sakau is savo puses Jei moteris isties patinka tai ir neturetu kliutis buti vaikas. tarpkitko tavo vaikas jau turetu buti mano manymu pilnametis ir jau gali savimi pasirupinti. O vienisu vyru yra tikrai kurie neteke zmonu ir panasiai ir nera tokie kurie ziuri i moteri tik kaip i sex simboli. tik reikia gerai paieskoti ir nelaukti kol nukris is dangaus. buna organizuojami vakareliai vidutinio amziaus zmonems tai manau ten galima butu paieskoti

Petreizeris

P

38 įrašai

2009/11/07 15:56:39 15:56:39

Gottin: Esu vienisa mama. Bet ne kokia uzguita ar uzsitupejus! Labai idomiai gyvenu, puikiai sutariu su suneliu. Taciau norisi ir kitokio bendravimo, artimo mylimo zmogaus salia... Tik panasu, kad vyrai baidosi moteru, kurios jau turi vaiku. Bet gi neprasau tapti tevu mano vaiku ar duot jam pavarde! Argi vaikas - tokia didele problema?

NUOŠIRDUS ATSAKYMAS (kiekvienas nenusenęs vyras tai gali patvirtinti):

PROBLEMA yra NE VAIKAS (ir net ne keli vaikai!), bet EGOISTĖS MOTERYS, besikratančios
galimo naujo GIMDYMO, naujajam VYRUI (draugo-šeimos_rėmėjo statusas žeidžia daugumą vaisingų vyrų).
Paminėtoms "poniutėms" linkiu ieškoti Daugiavaikių našlių (bet tai joms, ko gero, bus nepriimtina) arba
senyvų-vyrų > 65 m., t.y. NEBENORINČIŲ KURTI NAUJĄ ŠEIMĄ (beje,- galėtų būti toks punktas DP-anketoje)

Petreizeris

P

38 įrašai

2009/11/07 16:21:57 16:21:57

Svečias: Hmmm na pirma as noreciau savo vaiku savo kuno ir kraujo, bet jeigu jau gyvenime butu tokia nelaime kaip nevaisingumas, arba pries tai buvusi ir nutraukta santuoka, tai mamyte su vaikuciais butu kaip tik man!

• Štai dar vienas paliūdyjimas, kad pagrindinė PROBLEMA yra naujajam sutuoktiniui NEBENORINČIOS GIMDYTI
    (tipo "pavargusios", turinčios "ir taip jau porą ar daugiau vaikų") MOTERYS...

Taigi, NENORMALIOS - tegu ieško "antrosios pusės" tarpe Daugiavaikių našlių, senyvo amžiaus vyrų ar gėjų,
kurie NEBEREIKALAUS daugiau gimdyti.

P.S. Mano kaimynas jau "pravijo" gal kokias 6-ias sugyventines, kurios kratėsi NAUJOS GYVYBĖS...
ŠTAI TOKIA YRA TIESA ir NEDERA apsukinėti klausimo iš antro galo:
Tikriems VYRAMS dažniausia kliūtis yra ne Moterų-vaikai, bet NAUJO GIMDYMO BESIKRATANČIOS (savanaudės?) MOTERYS!...

Petreizeris

P

38 įrašai

2009/11/07 16:24:57 16:24:57

Svečias: Labai norejau paklausti sios damos, ka ji cia veikia? Iesko vyro, kuris bus po vaiko, darbo, verslo ir t.t. t.y. kokioje 10 vietoje (panasiai kaip ir automobilis ? As tikrai suprantu vyra, kuris jus paliko. Manau, kad as buciau pasielges lygiai taip pat.

• IRGI LABAI DIDELĖ TIESA - akmuo į savanaudžių-moterų daržą...

Petreizeris

P

38 įrašai

2009/11/07 16:47:42 16:47:42

Leila37:
smaliziusss: tai jei mergina ar moteris nebenori kurti seimos, o nori susirasti vyra tik del saves ir vaikui teva vadinasi bent jau as taip suprantu kad vyras gaunasi kaip daiktas, suprantu jei vyras nevaisingas, bet jei jis normalus manau kiekvienas nores tureti savo kraujo palikuony, o gal as klystu? pataisykit

Patinai jus patinai . Sutike moteri,kuri JAU yra vyro iskaudinta,jus ja prievartaujat rekti,kad taip,ji nori seimos,nori DAR VAIKU. Nei vienas,taip kalbantis, nepagalvojot,kad ji BIJO tureti dar vaiku??? Zianant siuolaikiniu vyru atsakomybes neturejima, as irgi nesiryzau gimdyti trecio vaiko,budama 36-eriu vyrui,kuris jau turi viena vaika,o jam to labai reikejo,todel teko skirtis. Kam man tas vargas tokiame amziuje uzsikrauti naujagimi - turiu n pavyzdziu,kai moterys vistik lieka VEL VIENOS pagimdziusios vaika nuo,atrodo, mylincio vyro ir tokiame amziuje. Skaityk-amen, savo gyvenimo nebeturi tokiu atveju.

[b:36vm1rhj][u:36vm1rhj]Atsakysiu LEILAI konkrečiais klausimais, patarimais, patarlėmis ir replikomis:[/u:36vm1rhj][/b:36vm1rhj]

[color=#FF0000:36vm1rhj][b:36vm1rhj]1. Ar tekėtumėte už našlio, turinčio dar 5-kis vaikus? (- tikriausiai atsakysite, kad "ne... - jums jau ir "savų" perdaug?...");

1. SANTUOKA yra MAINAI - nori kažką GAUTI - teks ir kažką DUOTI/PAAUKOTI (tikiuosi, bent tiek suprantate?);

2. NAUJAS VYRAS/PARTNERIS NEATSAKO už anksčiau prisidirbtas Moters klaidas ar jos BUVUSIAS NUOSKAUDAS - į naują ŠEIMĄ dera eiti su ŠVARIA ŠIRDIMI ir SĄŽINE, - neversti/nereikalauti naujojo partnerio "atpirkinėti" JŪSŲ ankstesnįjį NEVYKUSĮ pasirinkimą;

3. Patarlė: BIJAI VILKO (naujo gimdymo) - NEIK Į MIŠKĄ! (gyvenkite Vieniša).

4. Replika: Užtat "stotinės" - visą laiką gali skirti IŠIMTINAI-SAU (kurios darosi abortus, ar tapo bergždžios)... [/b:36vm1rhj] [/color:36vm1rhj]

Petreizeris

P

38 įrašai

2009/11/07 17:01:49 17:01:49

alicijute: šios temos autorei galiu pasakyti kad yra tokie dalykai kaip sekmė ir charizma. pažįstu vieną dviejų vaikų mamą ir jisusirado verslininką kuris nebuvo niekada vedęs ir neturėjo vaikų, dabar susilaukė bendro vaiko - jam pirmas, jai trečias ir puikiai gyvena. o kelios dragės daug gražesnės, su prestižiniais darbais, butais ir automobiliais tačiau į jų pusę niekas ne nežiūri...
taigi karma sekmė ar nežinau kaip čia pavadinsi...

[u:2d8grira]...LEISIU sau truputį SUABEJOTI minima "charizma" ir "sėkme", retoriškai paklausdamas:
[/u:2d8grira]
[b:2d8grira]- Ar butų ta Jūsų pažįstama "SUSIRADUSI ir PASIRYŽUSI GIMDYTI", jei minėtas vyras būtų ne VERSLININKAS, bet paprastas INŽINIERIUS???
Aš tai drįsčiau (aparašytu atveju) SUABEJOTI...

P.S. NORĖJAU UŽAKCENTUOTI, kad be NENORO GIMDYTI, moterų gyvenimus dar dažnai žudo PINIGAI ir MATERIALIZMAS...[/b:2d8grira]

Samantta

S

481 įrašai

2009/11/08 10:37:53 10:37:53

Petreizeris:
Svečias: Hmmm na pirma as noreciau savo vaiku savo kuno ir kraujo, bet jeigu jau gyvenime butu tokia nelaime kaip nevaisingumas, arba pries tai buvusi ir nutraukta santuoka, tai mamyte su vaikuciais butu kaip tik man!

- Štai dar vienas paliūdyjimas, kad pagrindinė PROBLEMA yra naujajam sutuoktiniui NEBENORINČIOS GIMDYTI
(tipo "pavargusios", turinčios "ir taip jau porą ar daugiau vaikų") MOTERYS...

Taigi, NENORMALIOS - tegu ieško "antrosios pusės" tarpe Daugiavaikių našlių, senyvo amžiaus vyrų ar gėjų,
kurie NEBEREIKALAUS daugiau gimdyti.

P.S. Mano kaimynas jau "pravijo" gal kokias 6-ias sugyventines, kurios kratėsi NAUJOS GYVYBĖS...
ŠTAI TOKIA YRA TIESA ir NEDERA apsukinėti klausimo iš antro galo:
Tikriems VYRAMS dažniausia kliūtis yra ne Moterų-vaikai, bet NAUJO GIMDYMO BESIKRATANČIOS (savanaudės?) MOTERYS!...

Kaip išmintingai rašote: [u:3pv05mpz]NAUJO GIMDYMO [/u:3pv05mpz]BESIKRATANČIOS; NEBEREIKALAUS daugiau gimdyti. Viršūnė! Gerbiamasis, nežinau, ar turite vaikų. Vaikai - tai ne žaisliukai, o moterys - ne katės, kad naujus gimdymus vis fabrikuoti. Tikrai - rašote apie naujos gyvybės atsiradimo galimybę, kaip apie gamybos konvejerį Jūsų žiniai - vaikas - tai DIDŽIULĖ atsakomybė - tiek tėvui, tiek mamai. Ar vyras, trokštantis NAUJO vaiko, užtikrina, kad jis jį ir jo mamą išlaikys? Ar nenueis su kita moterim po kiek laiko ir nereikalaus ir iš jos NAUJO GIMDYMO? Atsipeikėkite - mes, moterys irgi žmonės - norime būti saugios. Suteikite mums saugumą - bus ir vaikų. Štai taip.

namiokass

N

226 įrašai

2009/11/09 08:22:03 08:22:03

Cia tas kunas ir kraujas baisiausias vyro principas!!!!!!!!!! Man asmeniskai px yra, butu mano vieno valia ir nereiketu atsiklausti zmonos, tai isivaikinu berniuka su mergyte ir labai saunu nors kaip bebudu vistiek kazkada isivaikinsiu nes negaliu ziureti bl kei parodo tuos vaikucius kurie tik telaukia tecio ir mamos... nereiketu ne zmonai kankintis nieko, tik labai malonu tas laukimas kudikio kuris auga moters isciose, bei laukti tos akimirkos kai jis isvys pasauly. Cia yra mano svajone, bet tam dar nesu finansifkai ir socialiai pasiruoses kadangi dar esu studentas ir neturiu darbo. Ir dar vienas aspektas, jei nori isivaikinti vaika reikia patiems save kontroliuoti mesti zalingus iprocius ir panasiai turi buti santarve seimoje bei sutapti kazkiek interesai ir apskritai tai isreiksti bent jau to vaikelio akivaizdoje. Krc bl jau net susigruzinau...

Emporija

E

849 įrašai

2009/11/09 13:58:21 13:58:21

Reta tokiu jaunu vaikinu taip brandziai samprotaujanciu. Bet dziugu zinoti, kad tokiu vyru yra

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume