Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiVaikai → Ar vaikas problema ieškant vyro?

Ar vaikas problema ieškant vyro?

Leila37

L

75 įrašai

2009/10/19 03:58:18 03:58:18

Vaikas - problema,ieskant ne vyro,o kuilio. Vyrams vaikai nebuvo ir nebus problema.

Leila37

L

75 įrašai

2009/10/19 04:09:20 04:09:20

Svečias: Galima apverti ir taip. Ar vyras, auginantis vaikus vienas, yra paklausus? Moterys, ar jusu negasdina vyro vaikai?

Karta parduotuveje teko girdeti,kaip vienas vyriskis isdidziai pardavejai aiskino,kad zino,kiek kainuoja batonas,sviestas,pienas,kaip moka taupyti,skaiciuoti ir t.t. Kaip pasakojo savo gyvenimo istorija,kad tokia ku..va,kuri jam pagimde 2 vaikus,isleke pas kita vyra ir kaip tokias reik saudyti.Pasislykstejau juo. Stai jums,moterys, didvyris . Aisku ,neiskenciau nenumetusi tokiam didvyrui replikos,koks jis nevykelis,kad pardavejai atejo pasiguosti del savo gyvenimo. Mes juk,moterys, maziausiai 7 is 10-ties gyvenam BUTENT taip ir neverkslnam NIEKAM,kaip sunku. Vyrai,vos susidure su panasiom problemom, apsiasaroja is nevilties. Skystaliukai

Leila37

L

75 įrašai

2009/10/19 04:18:41 04:18:41

Brigita: [b:3rxuzkmy] Smilgute, [/b:3rxuzkmy] aciu uz patarima, bet ne viskas taip lengva.. paimti issiskirti. kai zmones vienas kita myli tai beprotiskai sunku, kartais tikrai manau kad neimanoma. O ar paciam vyrui bus lengviau nuo to kad as ji paliksiu? jis vistiek nepamils savo vaiko mamos, ir kazin ar bus su ja. netures sale artimo zmogaus, niekas jo nepalaikys. is visu pusiu ji tik kaltina del visko.
o zaisti likimu irgi baisu.. jei bus lemta sugrisim? gal mums lemta buvo susitikti? ir as neteksiu savo laimes buti mylima, nes busiu pati ja atstumus? jei butu man taip skaudu, kad jis tures vaika, tikrai nebuciau, bet joks toks skaudulys nera didesnes uz jausma buti mylimai.
o karile sako teisingai, kad bet kuris vyras gali palikti bet kada. ne tik tas kuris jau turi vaika, o be to mano atveju jis paliko dar nezinojes kad ji laukiasi! ir kaip sake Nerijus, ne del kitos moters o del santykiu.
bet didziausia problema yra ta kad moteris kuri laukiasi,zino kad jos jis nemyli, kad jo bendravimas yra is reikalo, ir ji vistiek nori bet kokia kaina but su juo. ar ji saves nezemina? kur pas tokias moteris vidine garbe? as suprantu kad vaikas didziule atsakomybe, bet ar tai viska pateisina? ar reikia kaltint vyra? man gaila ir is dalies suprantu ja, kad nenori likti vienisa mama. nezinau kaip butu jei taip nutiktu man, bet manau kad tikrai nebuciau su vyru kuris manes nemyli. auginciau vaika pati, aisku noreciau kad vyras lankytu ir padetu ji man islaikyt. bet juk ne tame esme.. galbut pati atrasciau laime su kitu zmogum, kuris galbut man skirtas ir myles mane, galbut ir mano vaika.. o ne versti zmogu buti su manim. manau anksciau ar veliau vistiek prieitu visa tai pabaiga. ar as mastau klaidingai?
mano pacios tevai issiskyre kai buvau vos 3 metu, nes susituoke is reikalo. kokia to prasme? as su teciu gerai sutariu, o dar geriau sutariu su jo esama zmona. as ja myliu ir ji labai mane myli, net savo dukra vadina. as gerai suprantu kad mano tevai negaletu gyvent kartu ir galbut tikrai nera skirti vienas kitam. mama po skirybu turejo drauga, kuris prieme ja su manim, mylejo ir rupinos, padejo.. vyrui nebuvo jokia problema, nes jei myli moteri nesvarbu ar ji turi vaika, nes tai jos dalis. nebent jau kaip kazkas cia sake, tik jauniems ir nesubrendusiems baisu tokiu moteru.

viena is tikimybiu ir,beje,labai reali,kad toji moteris vaiku bande sulaikyti si vyra. Zinau net ne viena toki atveji ir man darosi baisu del tokiu moteru egoizmo. Vyrai visvien jas palieka.Jos lieka vienos,bet dar ir sugadina gyvenima 4 zmonems - sau,jam,savo vaikui ir kitai,kuri isties myli ta vyra.

Leila37

L

75 įrašai

2009/10/19 04:23:07 04:23:07

alicijute: šios temos autorei galiu pasakyti kad yra tokie dalykai kaip sekmė ir charizma. pažįstu vieną dviejų vaikų mamą ir jisusirado verslininką kuris nebuvo niekada vedęs ir neturėjo vaikų, dabar susilaukė bendro vaiko - jam pirmas, jai trečias ir puikiai gyvena. o kelios dragės daug gražesnės, su prestižiniais darbais, butais ir automobiliais tačiau į jų pusę niekas ne nežiūri...
taigi karma sekmė ar nežinau kaip čia pavadinsi...

Teisybes tame yra - KAIP mes pacios save pateikiam vyrams,tokias jie mus ir mato. Jei mes bijom,kad neziures vyrai i mus del to,kad turim vaiku,tai net neabejokit,kad taip ir bus,nes PACIOS nevalingai jiem pakisim ta minti .

Leila37

L

75 įrašai

2009/10/19 04:38:50 04:38:50

smaliziusss: tai jei mergina ar moteris nebenori kurti seimos, o nori susirasti vyra tik del saves ir vaikui teva vadinasi bent jau as taip suprantu kad vyras gaunasi kaip daiktas, suprantu jei vyras nevaisingas, bet jei jis normalus manau kiekvienas nores tureti savo kraujo palikuony, o gal as klystu? pataisykit

Patinai jus patinai . Sutike moteri,kuri JAU yra vyro iskaudinta,jus ja prievartaujat rekti,kad taip,ji nori seimos,nori DAR VAIKU. Nei vienas,taip kalbantis, nepagalvojot,kad ji BIJO tureti dar vaiku??? Zianant siuolaikiniu vyru atsakomybes neturejima, as irgi nesiryzau gimdyti trecio vaiko,budama 36-eriu vyrui,kuris jau turi viena vaika,o jam to labai reikejo,todel teko skirtis. Kam man tas vargas tokiame amziuje uzsikrauti naujagimi - turiu n pavyzdziu,kai moterys vistik lieka VEL VIENOS pagimdziusios vaika nuo,atrodo, mylincio vyro ir tokiame amziuje. Skaityk-amen, savo gyvenimo nebeturi tokiu atveju.

praeivis

P

1 įrašai

2009/10/19 06:21:27 06:21:27

Leila37:
smaliziusss: tai jei mergina ar moteris nebenori kurti seimos, o nori susirasti vyra tik del saves ir vaikui teva vadinasi bent jau as taip suprantu kad vyras gaunasi kaip daiktas, suprantu jei vyras nevaisingas, bet jei jis normalus manau kiekvienas nores tureti savo kraujo palikuony, o gal as klystu? pataisykit

Patinai jus patinai . Sutike moteri,kuri JAU yra vyro iskaudinta,jus ja prievartaujat rekti,kad taip,ji nori seimos,nori DAR VAIKU. Nei vienas,taip kalbantis, nepagalvojot,kad ji BIJO tureti dar vaiku??? Zianant siuolaikiniu vyru atsakomybes neturejima, as irgi nesiryzau gimdyti trecio vaiko,budama 36-eriu vyrui,kuris jau turi viena vaika,o jam to labai reikejo,todel teko skirtis. Kam man tas vargas tokiame amziuje uzsikrauti naujagimi - turiu n pavyzdziu,kai moterys vistik lieka VEL VIENOS pagimdziusios vaika nuo,atrodo, mylincio vyro ir tokiame amziuje. Skaityk-amen, savo gyvenimo nebeturi tokiu atveju.

O jūs tą atsakomybę bernuose taip jau ir ugdote ar paleidžiate savieigai, o po to kaltinate visą pasaulį ir niekuo dėtą vyriją? Tą vyriją, kuri yra visai kitokia nei tie jūsų išlepinti, išpaikinti, sušukuoti, apskalbti, pavalgydinti ir numyluoti "aukseliai": sūnūs ir niekam tikę vyrai. Ar jūs tą atsakomybę savo sūnuose skiepijate ar tik durnių voliojate? Ar manote, kad tą atsakomybę turėtų skiepyti kiti: mokykla, valstybė, bet tik jau ne pačios? Kalti tik svetimi, bet ne pačios. O pačios ką tada veikiate? Laukiate babkių iš valstybės, iš kitų žmonių, bet tik ne iš vyro ir ne iš pačių. Vyrai yra išstumiami iš šeimos ir nušalinami nuo vaikų auklėjimo. Aplink ugdymo ir mokymo, sveikatos apsaugos įstaigose ir institucijose vyrauja vien moterys ir "bordakas" absoliutus - sparčiai baigiama suformuoti smurtinė visuomenė. O kas tada? Taip ir gyvensite smurte, girtuoklystėje, kvaišaluose, ideologiniuose kvaišaluose taip pat ir tamsybėse paskendę.

pastebėjimas

P

4 įrašai

2009/10/19 06:50:25 06:50:25

Praeivis: . Aplink ugdymo ir mokymo, sveikatos apsaugos įstaigose ir institucijose vyrauja vien moterys ir "bordakas" absoliutus - sparčiai baigiama suformuoti smurtinė visuomenė. O kas tada? Taip ir gyvensite smurte, girtuoklystėje, kvaišaluose, ideologiniuose kvaišaluose taip pat ir tamsybėse paskendę.

Aha,a-uu, vyrai vargšai taip ir veržiasi dirbti tokiuose darbuose, tik moterys, pasinaudodamos savo moteriškumu juos išstumia iš mokyklų ir poliklinikų...

byciok

B

21 įrašai

2009/10/20 05:26:44 05:26:44

as galiu pasakyt tik tai, jai vyras bijo motinos su vaiku, tai koks jis tada vyras???? asmeniskai pasakyciau kad sutikciau but su moterim nors ir ji turetu 2 vaikus, man vaikai nesvarbu,juk visus galima pamilt kaip savo, o man vaikai tai nuostabiausias dalykas pasaulyje,aisku tol kol jie mazi, nes kai daauga iki paauglystes tai atsiprasau,
pats gyvenu su pateviu ir zinau kas tai, jis paeme mama su 2 vaikais ir dar savo 2 padare ir laimingas db......
tai kad paimt moteri su vaiku man ne baisu, o kam baisu tai laikas nugalet durniska baime

ieva

I

96405 įrašai

2009/10/20 08:49:11 08:49:11

byciok: as galiu pasakyt tik tai, jai vyras bijo motinos su vaiku, tai koks jis tada vyras???? asmeniskai pasakyciau kad sutikciau but su moterim nors ir ji turetu 2 vaikus, man vaikai nesvarbu,juk visus galima pamilt kaip savo, o man vaikai tai nuostabiausias dalykas pasaulyje,aisku tol kol jie mazi, nes kai daauga iki paauglystes tai atsiprasau,
pats gyvenu su pateviu ir zinau kas tai, jis paeme mama su 2 vaikais ir dar savo 2 padare ir laimingas db......
tai kad paimt moteri su vaiku man ne baisu, o kam baisu tai laikas nugalet durniska baime

Dar labai naivus.
Tai, tad tavo patevis laimingas(?!) "dabar" puiku. O ar laimingi like du vaikai?!
Tu tiesiai jo paklausk, ar jis laimingas? jis tau "neatsakys". "Juk jis vyras"

Myleti, tai ne zodi i laisve paleisti.
Pradeti gyvybe, tai ne tas pats kas uzauginti Homo sapiens.

O atsakant i tema. Mazyte problema, jei pas vyra buvo seima, ar patems islaikyti dvi seimas?! Ar antroji bus patenkinta galimu nepritekliumi?! (kas turi islaikyti seima plius elementai)
swx

ieva

I

96405 įrašai

2009/10/20 09:07:26 09:07:26

papildysiu save
[url:1orjgxtb]http://zurnalas.darnipora.lt/nauja-tecio-zmona-4324.html[/url:1orjgxtb]
beveik ta tema...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume