2009/05/19 14:08:19 14:08:19
vi vi: Man teko susidurt su tokia vyrų nuomone: jei moteris sugeba viena augint,auklėt,išlaikyt vaiką,vadinasi ji yra rimta,atsakinga ir tt..Tai kodėl bijot su tokia moterim kurt ateiti...
O man vienam pazinciu portale,net kritikos pazere,neva,ka cia isidejes mazos grazios mergytes foto,o kad paskaityt anketa ir paziuret i mano ir tos mergytes panasumus,smegenu nera:D...yra tokiu,kurie problemu tame nemato,o yra tokiu,kurie vajej vajej,pasaulio pabaiga:D
liberatelin2005
L
33 įrašai
2009/05/19 16:04:40 16:04:40
.....paprastai vyrauja nuostata, kad moters vaikai yra ''musu'' vaikai ir juos reik mylet ir augint, o vyro vaikus tegul geriau augina mociute....man taip pasirode bendraujant su moterimis , turinciomis vaikus....
2009/05/19 16:23:43 16:23:43
[quote="vi vihmmm niekad nuo nieko neslėpiau,kad esu vieniša mama.esu užsiregistravus ne vienam pažinčių portale...kol norėjau laiškų buvo ne vienas ir ne 10 per diena...nespėdavau atrašinėt.. [/quote]
Cia ne specialus slepimas apie vaika. Tiesiog dareme ekspermenta Visada pirma susipazinus pasakau,kad esu zavaus berniuko mama.
2009/05/19 16:41:46 16:41:46
liberatelin2005: .....paprastai vyrauja nuostata, kad moters vaikai yra ''musu'' vaikai ir juos reik mylet ir augint, o vyro vaikus tegul geriau augina mociute....man taip pasirode bendraujant su moterimis , turinciomis vaikus....
Taiklus pastebejimas...tokiais laikais,kai moteris tampa prezidente,matyt vistiek neatsisakoma iliuziju apie "princus":)
2009/05/19 17:29:54 17:29:54
Pasislepes: liberatelin2005: .....paprastai vyrauja nuostata, kad moters vaikai yra ''musu'' vaikai ir juos reik mylet ir augint, o vyro vaikus tegul geriau augina mociute....man taip pasirode bendraujant su moterimis , turinciomis vaikus....
Taiklus pastebejimas...tokiais laikais,kai moteris tampa prezidente,matyt vistiek neatsisakoma iliuziju apie "princus":)
Nepasisekė jums.Nesutinku su jūsų nuomone ,labiau niekas nemylės nei savi tėvai ,bet va bendraut ir surasti bendra kalbą su vaikais reikia mokėt
2009/05/19 17:43:34 17:43:34
sigita258: Pasislepes: liberatelin2005: .....paprastai vyrauja nuostata, kad moters vaikai yra ''musu'' vaikai ir juos reik mylet ir augint, o vyro vaikus tegul geriau augina mociute....man taip pasirode bendraujant su moterimis , turinciomis vaikus....
Nepasisekė jums.Nesutinku su jūsų nuomone ,labiau niekas nemylės nei savi tėvai ,bet va bendraut ir surasti bendra kalbą su vaikais reikia mokėt
Ir kuogi cia nepasiseke?vyksta diskusija,pazvelgiant is vyriskos ir moteriskos puses...nepasiseka tiems,kas nenori ar nesistengia suprast,toleruot kitokios nuomuones...cia zmones ir ateina pasipergyvent,ieskot vieno ar kito rupimo atsakymo...
2009/05/19 18:41:45 18:41:45
Pasislepes: vi vi: Man teko susidurt su tokia vyrų nuomone: jei moteris sugeba viena augint,auklėt,išlaikyt vaiką,vadinasi ji yra rimta,atsakinga ir tt..Tai kodėl bijot su tokia moterim kurt ateiti...
O man vienam pazinciu portale,net kritikos pazere,neva,ka cia isidejes mazos grazios mergytes foto,o kad paskaityt anketa ir paziuret i mano ir tos mergytes panasumus,smegenu nera:D...yra tokiu,kurie problemu tame nemato,o yra tokiu,kurie vajej vajej,pasaulio pabaiga:D
nu jei kam pasaulio pabaiga,tai kam man toks žmogus šalia..kuris susidures su pirma"beda"tepa slides...man reik arba stirpaus žmogaus arba jokio...man gerai ir vienai su dukra aisku gera vyra rast butu isvis super...bet esu realiste..atsiras gerai,neatsiras tai irgi ne pasaulio pabaiga
2009/05/20 08:34:31 08:34:31
Aš labai myliu vaikus. Ir savus, ir svetimus. Problema atsiranda tik tada, kai vaikai tyčia "užsiundomi" ant vieno iš poros. Dažniausiai tai daro moterys, negalėdamos pakęsti situacijos, kad jų buvusysis turi kitą moterį. Tada naujoji draugė drabstoma purvais, ji iš karto tampa k..., o vaikai prievartaujami su ja taip elgtis. Esu mačiusi tokių atvejų ne vieną. Regis rečiau taip elgiasi vyrai, kalbėdami apie buvusiosios draugą.
Ar manote, kad turėdama tris vaikus, būdama daili ir energinga moteris, aš turiu nusišauti ir pasmerkti save kaip veronika į balą? mačiau ir vyrų su trim vaikais, kuriems nebaisios tokios draugystės, ir vienišų vyrų be vaikų, kurie iš proto kraustosi dėl savo moterų ir puikiai sutaria su jos vaikais. Beje, įdomu, jog dažnai tai būna jaunesni už partnerę vyrai.
2009/05/20 14:03:13 14:03:13
zavi: Dar pateiksiu situacija apie vyru atsarguma del moteru su vaiku. Padariau ekspermenta,kuris daug ka pasako. Uzsiregistravau dviejuose interneto pazinciu svetainese. Vienoje nurodziau,kad esu vienisa mama, o kitoje,kad tiesiog ieskanti draugo panelyte. I abi idejau tas pacias nuotraukas. Ir ka manot? Kur esu vienisa mama per savaite gavau 5 laiskus, o kur panele 30 laisku. Tad faktas yra faktas:)
cia tai super toks zaidimas, man kai nuotaika buna istrinu kad turiu vaiką, tada laiškų n, kada atsibosta "tustybių" laiskai idedu kad esu mama ir turiu sunu... ir tylu ir ramu... net experimentuot nereikia.. gyvenimiška patirtis labai juokinga
2009/05/20 15:56:56 15:56:56
aistruce: zavi: Dar pateiksiu situacija apie vyru atsarguma del moteru su vaiku. Padariau ekspermenta,kuris daug ka pasako. Uzsiregistravau dviejuose interneto pazinciu svetainese. Vienoje nurodziau,kad esu vienisa mama, o kitoje,kad tiesiog ieskanti draugo panelyte. I abi idejau tas pacias nuotraukas. Ir ka manot? Kur esu vienisa mama per savaite gavau 5 laiskus, o kur panele 30 laisku. Tad faktas yra faktas:)
cia tai super toks zaidimas, man kai nuotaika buna istrinu kad turiu vaiką, tada laiškų n, kada atsibosta "tustybių" laiskai idedu kad esu mama ir turiu sunu... ir tylu ir ramu... net experimentuot nereikia.. gyvenimiška patirtis labai juokinga
Panasu, kad pacios nezinote, ko norite:). Aisku, nieko blogo taip zaisti, bet isvada paprasta- neturite kuo uzsiimti. Geriau savo vaikams knygas paskaitykit ar kitaip su jais pabendraukit. Kam gaisinti savo ir kitu laika tokioms nesamonems???
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume