2009/05/09 16:02:39 16:02:39
Mielosios neverkslenkit...svetimi vaikai naujam partneriui,visada buvo ir bus didelis isukis...nesvarbu,kuris vaikuti turi...buna taip,kad susipazysti,bendrauji su moterimi,viskas kaip ir tvarkoje,pasakai,kad turi vaikuti iskart atsala...kazkodel visada yra sureiksminamas ir idealizuojamas tik vyro pasiaukojimas,jog kodel tokiu nera...tvirtas tarpusavio supratimas tarp suaugusiu,nuties kelia ir link mazuju...palinkeciau daugiau demesio skirt problemu sprendimui,ne ju kurimui...
2009/05/16 03:41:50 03:41:50
Man teko susidurt su tokia vyrų nuomone: jei moteris sugeba viena augint,auklėt,išlaikyt vaiką,vadinasi ji yra rimta,atsakinga ir tt..Tai kodėl bijot su tokia moterim kurt ateiti...
2009/05/17 14:05:53 14:05:53
Manau, kad vyrams tai labai didele atsakomybe. Jie jau savo vaiko tevu tapdami stresuoja labai, o auginti svetima atzala dar didesne atsakomybe. Tikia tiesa. Pati esu vienisa mama ir matau jog yra visokiu nuomoniu. Vieni galvoja,kad tokia moteris rimtesne, atsakingesne, nes rupinasi ne tik savimi, bet ir mazyliu. Kitiems tai asocijuojasi su papildomom neplanuotom problemom... Bet visgi esant su vaiku supranti,kad atsisijoja tokie vyrai, kurie nerimti, tau netinkami ir neskirti. O jei tave pamils tai pamils ir vaikuti. Tuom tikiu ir laukiu savo meiles:) Visi mes norim meiles ir silumos: ar tu su vaiku, ar be.
2009/05/17 14:20:57 14:20:57
Labai jau keistas moteru poziuris .. Skaiciau cia dar situose forumuose kazkada moteriske papasakojo savo istorija, kuomet susirado vyra, taip pat kaip ir ji turinti vaika, bande jie visi kartu labai gyvent, bet nieko nesigavo, nes to vyro dukra kalta buvo. Ji kazkaip trukde, nenorejo kad jie kartu butu .. Is tos moters pasakojimo tikrai nebuvo panasu, kad ji butu ta mergaite mylejus, ar bent jau bandzius taikytis kazkaip. Zodziu, moteru akimis vyras turi dievinti jos vaika, ji lepinti, myleti, buti TEVU, bet pacios net nesiruosia su vyru vaikais susipazint, jau nekalbu apie kazkoki to vaiko auginima ar auklejima .. Kaip visuomet, viska tik i vienus vartus varom
2009/05/17 16:35:09 16:35:09
Dar pateiksiu situacija apie vyru atsarguma del moteru su vaiku. Padariau ekspermenta,kuris daug ka pasako. Uzsiregistravau dviejuose interneto pazinciu svetainese. Vienoje nurodziau,kad esu vienisa mama, o kitoje,kad tiesiog ieskanti draugo panelyte. I abi idejau tas pacias nuotraukas. Ir ka manot? Kur esu vienisa mama per savaite gavau 5 laiskus, o kur panele 30 laisku. Tad faktas yra faktas:)
2009/05/18 11:53:19 11:53:19
Manau, kad dviejų santykiuose vaikas yra problema. nes jis jau yra trečias, prie kurio reikia taikytis.
2009/05/18 12:40:45 12:40:45
Taip tai didele problema nes net ir naminiams gyvuneliams reikia demesio ir prieziuros. O jei dar kos svetimas vaikelis soka i akis ?????
Is paskos ir mamyte vargsai vyrai visi iki vieno dantis sukande keikiasi padare tokia klaida tiesiog kencia. Ir jei galetu tai sukistu i maisa kaip kaciukus ir paskandintu. Nes svetimas visada bus svetimas.
Sory bet taip yra.
2009/05/18 13:04:59 13:04:59
[b:184adxj2]Turejau [/b:184adxj2] moteriske su vaiku. vaiko tevas stabiliai veluodavo nuo 20 min iki 4 valandu pasiimti vaika savaitgaliui. paskui jau net nesakydavom, o tai vaikas sededavo ant palanges ibedes akis i kiema - kada tas tetis atvaziuos, nesneku apie dienos rezimus ir etc. (vaikas ejo i darzeli)
2009/05/18 15:26:43 15:26:43
Ieškome problemų ten, kur jų nėra. Moterys, juk turėdamos vaikus negalime jais manipuliuoti. Jei neatsiranda vyro šalia, tai dar nereiškia, kad dėl vaikų! Pabėgs vyrai, jei jiems nuolat tarškėsime tik apie vaikus. Bet ar mokame išgirsti vyro poziciją? Ar girdime juos? Ar bent bandome suvokti, kodėl vyras nusisuko ir nuėjo?
Pati taip pat turiu vaiką, gyvenu viena su juo. Turiu prisipažinti, kad buvo laikotarpis, kai nenorėjau pasitikėti vyrais. Tuo metu jų ir nepavykdavo sudominti. Atrodė, kad esu ir patraukli, kartais šelmiška ir visai žavi. Bet NE, to nepakako. Pasąmonėje egzistavo "stabdis" ir vyrai tai pajusdavo. tik mes, moterys, nenorime net pačios sau to pripažinti:)
Atrodo, dabar atėjo laikas, kai tikrai noriu šalia turėti rimtą žmogų ir į galvą net nešauna mintis, kad tam trukdys vaikas. Tiesiog aš pati jau pasiruošusi rimtiems dvipusiams santykiams ir esu atvira naujoms pažintims. O vyras, norintis mylėti ir gerbti bei būti mylimas ir gerbiamas, tikrai atsiras.
2009/05/18 15:45:15 15:45:15
zavi: Dar pateiksiu situacija apie vyru atsarguma del moteru su vaiku. Padariau ekspermenta,kuris daug ka pasako. Uzsiregistravau dviejuose interneto pazinciu svetainese. Vienoje nurodziau,kad esu vienisa mama, o kitoje,kad tiesiog ieskanti draugo panelyte. I abi idejau tas pacias nuotraukas. Ir ka manot? Kur esu vienisa mama per savaite gavau 5 laiskus, o kur panele 30 laisku. Tad faktas yra faktas:)
hmmm niekad nuo nieko neslėpiau,kad esu vieniša mama.esu užsiregistravus ne vienam pažinčių portale...kol norėjau laiškų buvo ne vienas ir ne 10 per diena...nespėdavau atrašinėt..
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume