2009/05/20 16:12:39 16:12:39
Roletukas: aistruce: zavi: Dar pateiksiu situacija apie vyru atsarguma del moteru su vaiku. Padariau ekspermenta,kuris daug ka pasako. Uzsiregistravau dviejuose interneto pazinciu svetainese. Vienoje nurodziau,kad esu vienisa mama, o kitoje,kad tiesiog ieskanti draugo panelyte. I abi idejau tas pacias nuotraukas. Ir ka manot? Kur esu vienisa mama per savaite gavau 5 laiskus, o kur panele 30 laisku. Tad faktas yra faktas:)
cia tai super toks zaidimas, man kai nuotaika buna istrinu kad turiu vaiką, tada laiškų n, kada atsibosta "tustybių" laiskai idedu kad esu mama ir turiu sunu... ir tylu ir ramu... net experimentuot nereikia.. gyvenimiška patirtis labai juokinga
Panasu, kad pacios nezinote, ko norite:). Aisku, nieko blogo taip zaisti, bet isvada paprasta- neturite kuo uzsiimti. Geriau savo vaikams knygas paskaitykit ar kitaip su jais pabendraukit. Kam gaisinti savo ir kitu laika tokioms nesamonems???
oj patikek labai gerai zinau ko noriu gyvenime ir to sekmingai siekiu, tik kartais nuo milijono darbu pradeda stogas vaziuot ir kaip normaliem zmoniem irgi nori paflirtuot ir minute kita apie ora pagalvot...
2009/05/20 16:13:55 16:13:55
Manau moterytes arba nesuprato ekspermento prasmes arba nesuprantat temos:) Tai ne zaidimas, o realybe ir daugumos nuomone. Nors mano asmenine nuomone visai kita
2009/05/20 16:18:11 16:18:11
šios temos autorei galiu pasakyti kad yra tokie dalykai kaip sekmė ir charizma. pažįstu vieną dviejų vaikų mamą ir jisusirado verslininką kuris nebuvo niekada vedęs ir neturėjo vaikų, dabar susilaukė bendro vaiko - jam pirmas, jai trečias ir puikiai gyvena. o kelios dragės daug gražesnės, su prestižiniais darbais, butais ir automobiliais tačiau į jų pusę niekas ne nežiūri...
taigi karma sekmė ar nežinau kaip čia pavadinsi...
2009/05/20 16:23:58 16:23:58
zavi: Manau moterytes arba nesuprato ekspermento prasmes arba nesuprantat temos:) Tai ne zaidimas, o realybe ir daugumos nuomone. Nors mano asmenine nuomone visai kita
suprantu, supratau ir siaip experimentuot nereikia... turiu vaika ir zinau gerai daugumos vyru nuomone i tai...
2009/05/20 18:46:24 18:46:24
[b:2a3r1h5n]Trumpai aistrucei:[/b:2a3r1h5n]
Tikrai nuo milijono darbu??? Gal metas sau paciai ivardinti tuos tikruosius darbus ir bent sau nevaidinti pernelyg uzsiemusios? Jei randi laiko tokiems zaidimams, tai gal ir ne visi darbai tokie svarbus. gal tai tik pasiteisinimas paciai sau? Negasdink vyru dirbtiniu veiklumu. O ir saves nepamirsk- juk ,vargu, ar vyrams idomi busi, jei tik dirbsi ir nei kunu, nei dvasia nesirupinsi? Cia jau tikrai ne vaikai kalti....
Ir apskritai, argi dvieju zmoniu santykius galime ivertinti vienu kriterijumi, kaip sios diskusijos atveju, vaiku buvimu? Tikrai ne. ir netgi kategoriskai ginantys vienokia savo nuomone po keleriu metu gali visai kitaip galvoti ir netgi veikti. Ir tai naturalu- likimas kartais iskrecia poksta ir apvercia viska aukstyn kojom. Tad gerbkime vieni kitus, tuomet bus gerbiami beimylimi ir musu vaikai. Sekmes vienisoms mamoms:)
2009/05/21 06:02:21 06:02:21
Roletukas: [b:q6e9ald9]Trumpai aistrucei:[/b:q6e9ald9]
Tikrai nuo milijono darbu??? Gal metas sau paciai ivardinti tuos tikruosius darbus ir bent sau nevaidinti pernelyg uzsiemusios? Jei randi laiko tokiems zaidimams, tai gal ir ne visi darbai tokie svarbus. gal tai tik pasiteisinimas paciai sau? Negasdink vyru dirbtiniu veiklumu. O ir saves nepamirsk- juk ,vargu, ar vyrams idomi busi, jei tik dirbsi ir nei kunu, nei dvasia nesirupinsi? Cia jau tikrai ne vaikai kalti....
Ir apskritai, argi dvieju zmoniu santykius galime ivertinti vienu kriterijumi, kaip sios diskusijos atveju, vaiku buvimu? Tikrai ne. ir netgi kategoriskai ginantys vienokia savo nuomone po keleriu metu gali visai kitaip galvoti ir netgi veikti. Ir tai naturalu- likimas kartais iskrecia poksta ir apvercia viska aukstyn kojom. Tad gerbkime vieni kitus, tuomet bus gerbiami beimylimi ir musu vaikai. Sekmes vienisoms mamoms:)
ačiū už išsakytą nuomonę...
2009/05/22 11:48:45 11:48:45
Kyla toks klausimas:kodel tiek daug vienisu mamu...?gal todel,kad atsiradus vaikui,nesugebejo ar neturejo laiko,tam tikru galimybiu issaugot esamu santykiu,taip persirikiuodamos i busimus...su tuo paciu praeities sleifu...
2009/05/22 16:01:42 16:01:42
Pasislepes: Kyla toks klausimas:kodel tiek daug vienisu mamu...?gal todel,kad atsiradus vaikui,nesugebejo ar neturejo laiko,tam tikru galimybiu issaugot esamu santykiu,taip persirikiuodamos i busimus...su tuo paciu praeities sleifu...
Pati esu vienisa mama ir nemazai pazystu vienisu mamyciu,kurios pacios pasirinko gyventi vienos su vaiku. Dvieju zmoniu santykiai atsiradus vaikuciui nesikeicia nei kiek jei abu vienodai pasiskirsto darbus, pareigas. Taciau jei viska turi daryti pati viena tai kodel negali gyventi viena? Jei pamatai parneri kitomis akimi ir taves jis netenkina kaip seimos zmogus.....Tai kodel nepaleidus viens kito? Kiekvienas galime gyventi kaip jiem patinka. Tad as vienisa, taciau pasirinkimas mano, nes noriu gyventi geiau. Norisi pilnatves, darnios seimos, ramybes,hormonijos.....Ir as su savo mazyliu pasijutome ramesni ir laimingesni atsikrate kasdienio streso. Moteris pasitiki savim, todel renkasi geresni gyvenima, geresni vyra, geresni darba.......Ir kokie praeities sleifai gali buti jei renkiesi geresni gyvenima?
2009/05/22 20:23:47 20:23:47
zavi: Pasislepes: Kyla toks klausimas:kodel tiek daug vienisu mamu...?gal todel,kad atsiradus vaikui,nesugebejo ar neturejo laiko,tam tikru galimybiu issaugot esamu santykiu,taip persirikiuodamos i busimus...su tuo paciu praeities sleifu...
Pati esu vienisa mama ir nemazai pazystu vienisu mamyciu,kurios pacios pasirinko gyventi vienos su vaiku. Dvieju zmoniu santykiai atsiradus vaikuciui nesikeicia nei kiek jei abu vienodai pasiskirsto darbus, pareigas. Taciau jei viska turi daryti pati viena tai kodel negali gyventi viena? Jei pamatai parneri kitomis akimi ir taves jis netenkina kaip seimos zmogus.....Tai kodel nepaleidus viens kito? Kiekvienas galime gyventi kaip jiem patinka. Tad as vienisa, taciau pasirinkimas mano, nes noriu gyventi geiau. Norisi pilnatves, darnios seimos, ramybes,hormonijos.....Ir as su savo mazyliu pasijutome ramesni ir laimingesni atsikrate kasdienio streso. Moteris pasitiki savim, todel renkasi geresni gyvenima, geresni vyra, geresni darba.......Ir kokie praeities sleifai gali buti jei renkiesi geresni gyvenima?
Radus geresni,noresis dar geresnio,radus geresni,noresis super...uzburtas ratas:)
2009/05/22 20:44:48 20:44:48
[b:tzake9wi]Pasislepes[/b:tzake9wi], radus toki su kuriuo gera buti dviese, nieko ir ieskoti nereikia:)
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume