Seuss:
Skaitydama jūsų, tamsta, pasisakymus, visad patiriu kažką panašaus į protinį orgazmą.
na va gyveni žmogus ir mokaisi pasirodo ir tokių O dar būna, na man malonu - jeigu jums malonu
Svečias:
na aš tam vaikui ir nenoriu būti kažkas. kas dėl panos, tai gal nemoku ieškot. bet reikia suprast kas dabar likę: patsanės su kuriom nėra apie ką šnekėt, gražios ir protingos, kurios dažniausiai jau būna užsieny, ištekėjusios, su vaikais arba nelabai kokios, jei per 25 metus nesugebėjo nei ištekėti nei susirasti antros pusės. dar aišku yra tokios, kurios mokėsi, darėsi karjerą ir neskubėjo su šeima ir vaikais. jei gražios, tai tokios labai retai būna vienišos arba jų reikalavimai kosminiai. pats irgi nesu kažkoks super jaunikis, o ir barakudų išlaikyt nežadu ir nemoku su jomis elgtis:) tai išeitis arba "augintis" 20-23 metų panelę, arba ieškot normalios vyresnės, tarp kurių mažokai likę man tinkamų į poras. čia tikriausiai buvo savipaguoda
nėra tokia prasta ta padėti Vilniuje pagal statistiką vidutinis besituokiančių žmonių amžius - moterų -26, vyrų -29, tad visgi turėtų būti dar laisvų Nesukit sau galvos, dėl to, kad moteriškių galit būti palaikytas/išvadintas egoistu,ciniku,kiaule ar neapsisprendžiančiu - vien tai, kad galvojat apie bendrą ateitį ir galimas problemas, rodo - kad jums nėra atsiprašant "poch*i" tiek ji, tiek jos vaikas. Moteriška psichologija - vyras turi taikytis, keistis, įtikti, o vat mane reikia priimti tokią, kokia esu
Žinoma galima pasakyti, kad problemas spręsime kai su jomis susidursime, bet - visgi optimaliausias variantas yra tiesiog panaikinti sąlygas ateityje toms problemoms kilti.
Sakot, kad nenorit vaikui būti kažkas, bet teks - gyvensite juk po vienu stogu, tad kažkokie jausmai tikrai atsiras juk nebūsite svetimi vienas kitam ir jau nebebūsite tik tas "Dėdė", kuris ateina pas mamą, teks kartais ir iš/į mokyklą/būrelius nuvežti/palydėti ir pamaitinti - rūpintis kaip savo vaiku, tik su laibai kvaila sąlyga - jokių teisių į jį jūs neturite. O jau koks tas gyvenimas ir tarpusavio santykiai bus - priklausys jau netik nuo jūsų norų/emocijų/geranoriškumo/supratimo, bet ir nuo vaiko nuotaikų. Kad problemų kils - faktas ir sprendžiant jas jūsų žodis bus paskutinis - mama visada palaikys savo vaiką, netgi ir tais atvejais, kai jis nėra visiškai tesius - bet juk jis jos kūnas ir kraujas