Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiVaikai → Ar vaikas problema ieškant vyro?

Ar vaikas problema ieškant vyro?

Be saibu

B

623 įrašai

2012/06/12 04:19:25 04:19:25

deepsorrow: Drauge visiškai su tamsta nesutinku eilinį kartą „Lankas iššaunantis strėlę“ – tik tas kuriam „pofig“, kur nuleist, o pasekmės priklauso nuo pačios strėlės. NE – aš taip tikrai nemanau – tos strėlės trajektorija privalo ir turi būti kreipiama iki tol kol ji pasieks aukščiausią tašką, o va toliau kur nuo jos ji leisis ir smigs priklausys tik nuo jos pačios. Klausi kokia teisė? – teisė džiaugtis ir vadinti sūnumi/dukra, bei didžiuotis jo/jos pasiekimais, didžiuotis kad į gyvenimą išleidai žmogų ne žvėrelį.
Turiu atvirai prisipažinti man labai jau nepatiko tamstos prilyginimas su lanku ir strėlėmis – atrodo iššoviau ir viskas, nelabai pagarbiai sakoma – vaiką padaryt – kaip 2 pirštus ap***, o jį išauginti – menas.

Neprasiau, kad kuris sutiktu. Nerasiau, kad " nuleidai ir tuom baigesi" , rasiau myleti.
Stai buna as tave vadinu braliuku. Tai todel, kad esam Dievo vaikai. Va ir dukros ir sunus cia turi cia ne. Ex.

Nepatiko, gal todel, kad nenorejai, kad patiktu. Strele, kad paleisti daug proceduru. Kol pasiruosi suviui ziurek, kad nebutu pilnametis. Kiek uzstrigusiu vaikysteje juk nepatogu kalbeti ane. Kiek mamos ar tevo vaikeliu dar kita tema.

Apie didziavimasi augintiniu galime i tam skirta tema persikelti Man neramu del vaiko jausmu, atrodo taip toji tema vadinasi. O siaip didziuotis ir zavetis skirtinga, atsargiau braliukas puikybe pakvipo.

Be saibu

B

623 įrašai

2012/06/12 04:28:25 04:28:25

deepsorrow:
Svečias:
Labai žaviuosi šio jauno žmogaus giliu supratimu. Čia tas atvejis, kai jaunas išmintingesnis už seną. Atleisk jam, Deepsorrow, jis pats nesupranta, ką kalba.

NE nereikia niekam nieko prikaišioti, visi turi savo požiūrį ir poziciją, kurią reikia visuomet priimti. Bet tiesiog šiuo atžvilgiu „draugo“ požiūris mane kiek papiktino, vaikai juk ne ūmėdės - bet kur neišaugs. Suprantu kad ir jis nenorėjo nieko panašaus pasakyti(manykim) tiesiog drauge – tamsta esat linkęs kiek per daug nusileisti – gyvenimas nėra nekontroliuojama upė – gyvenimas yra upė, kurią galima užtvenkti ir norui esant nukreipti reikiama vaga tik įdėkime pastangų. draugą aš labai gerbiu

Jei zinai, kad nenorejau to pasakyti kam drumsti vandeni?
Atlikime viena pratima. Surasyk nuosekliai ka veiksi rytoj per visa diena. Veliau per visa savaite, per menesi ie per metus kiekviena diena.
Juk jei butum sitaip bandes atvirksciai nekalbetum.

Seuss

S

13 įrašai

2012/06/12 09:52:05 09:52:05

deepsorrow:
Seuss:
Skaitydama jūsų, tamsta, pasisakymus, visad patiriu kažką panašaus į protinį orgazmą.

na va gyveni žmogus ir mokaisi pasirodo ir tokių O dar būna, na man malonu - jeigu jums malonu

Galiu pasakyti tą patį - man malonu, jeigu jums malonu : )

mergyca

M

6 įrašai

2012/07/17 13:18:36 13:18:36

[b:cpjt1e1y]Deepsorrow[/b:cpjt1e1y] labai tiksliai ir teisingai rašo. Super.

sonataZ

S

16 įrašai

2012/08/14 20:06:55 20:06:55

esu nasle ,auginanti du vaikus... ir galvoju kad vistiek kazkada atsiras vyras kuris myles mane,o vaikam tiesiog gali buti draugas
zinoma ne kiekvienas vyras nori moters su vaikais,bet tikrai yra ir tokiu kuriem tai ne "problema "

arnasnn

A

12 įrašai

2012/08/15 04:48:55 04:48:55

Žinoma tingėjau skaityt 150 puslapių, tačiau kiek skaičiau pasigedau žvilgsnio iš vaikų pusės, ar kasnors susimąstė kas jiem geriausia ? ar vaikam tikrai visados reik svetimo žmogaus ar tik motinėlei lengviau ?
Turiu pažystamą kurio motina susirado jam patėvį jau gan seniai, pati motina palaiko patėvio žodį o patėvis žinoma į vaiką žiūri kaip į draugą ar pažystamą. To pavizdys - išsilaikė teises, tačiau nors ir turi kelias mašinas šeima jam su jom važinėti nepatikima, o jis ir pats nenori - kas jeigu sugadins ar sudaužys ? jaučiasi tarsi tarp svetimų. Vienintelė paguoda dabar jog jam jau 20imt ir bando susirasti darbą studijuojant kad kuo mažiau būti namuose, nuomotis butą ar pan.. Tuolab jog kątik tėvai pasigimdė nuosavą vaiką. Kaip jaustis kai tavo motina su patėviu pasigimdo vaiką, kaip jaustis kai patėvis į tą vaiką akivaiždžiai žiūrės kitaip ?
Pačio mano motina išsiskyrūs su tėvu kai man buvo galbūt 10-11 metų, turbūt pats blogiausias amžius tokiems patyrimams tačiau viską apgalvojus manau tokio tipo patėvis nebūtų geriau. Kita vertus motinai būtų buvę lengviau, išsiskyrė po pat brolio gimdymo, kadangi negalėjo dirbti - praktiškai neturėjom ką valgyti kol neatsigavo po streso ir gimdymo, dabar net juokiasi kodėl taip nervinosi, kodėl manė jog po 11kos metų kartu pragyvento laiko išsiskyrus nebemokės, nebesugebės gyvent viena - tiesiog neįsivaizdavo tokio gyvenimo. O kiek verkdavo naktimis, per tėvų išsiskyrimą buvau šalia - tai ko nereiktų nėvienam patirti.

Svetimas vyras - jeigu neskaitys savęs kaip kad vaiko tėvu tik atims iš vaikų motiną. Esat per silpnos turėti vaikų, jeigu be vyrų gyventi negalit, o tokių kuriem vaikai rūpėtų reta, galbūt vėlesniam amžiuje, labiau susitupėjus...
Vėlgi iš kitos pusės žiūrint labai svarbus faktorius materialinė padėtis(juk lietuvoj gyvenam, kas čia sako jog visi į užsienį važiuoja aš ir pats dabar labai mastau ar verta savo vaikams rodyti lietuvą kaip savo gimtinę - čia žmonių maža, žmogaus nevertina o ir mes patys mokomi saves nevertinti.. Šlykštu.), paimsiu savo pavizdį - motina dirba 5-6 dienas į savaitę virš etato jog būtume pakankamai apsirupinę, vaiknamyje(psichologiškai labai sekinantis darbas) - augome su broliu neperdaugiausia ją matydami, ar patėvis būtų pakeitęs šią situaciją ?

Užduokit šiuos klausimus sau, ypač pasirenkant partnerį... Jūsų vyrai - jūsų vaikai, auginkite juos taip kaip kad norite kad jie augintų savo vaikus ir rūpintusi žmonomis o ne seilėkitės kas do vienišas gyvenimas. Padorius vaikus užauginus sukurtumėte padorų gyvenimą kartoms...

Aurimaz

A

150 įrašai

2012/08/15 07:13:40 07:13:40

Vaikai ne bėda, didesnė bėda išsirinkti iš jų mamyčių. O čia jau kaip ir visose pažintyse - ko tik nebūna.

sonataZ

S

16 įrašai

2012/08/15 07:27:47 07:27:47

arnasnn: Žinoma tingėjau skaityt 150 puslapių, tačiau kiek skaičiau pasigedau žvilgsnio iš vaikų pusės, ar kasnors susimąstė kas jiem geriausia ? ar vaikam tikrai visados reik svetimo žmogaus ar tik motinėlei lengviau ?
Turiu pažystamą kurio motina susirado jam patėvį jau gan seniai, pati motina palaiko patėvio žodį o patėvis žinoma į vaiką žiūri kaip į draugą ar pažystamą. To pavizdys - išsilaikė teises, tačiau nors ir turi kelias mašinas šeima jam su jom važinėti nepatikima, o jis ir pats nenori - kas jeigu sugadins ar sudaužys ? jaučiasi tarsi tarp svetimų. Vienintelė paguoda dabar jog jam jau 20imt ir bando susirasti darbą studijuojant kad kuo mažiau būti namuose, nuomotis butą ar pan.. Tuolab jog kątik tėvai pasigimdė nuosavą vaiką. Kaip jaustis kai tavo motina su patėviu pasigimdo vaiką, kaip jaustis kai patėvis į tą vaiką akivaiždžiai žiūrės kitaip ?
Pačio mano motina išsiskyrūs su tėvu kai man buvo galbūt 10-11 metų, turbūt pats blogiausias amžius tokiems patyrimams tačiau viską apgalvojus manau tokio tipo patėvis nebūtų geriau. Kita vertus motinai būtų buvę lengviau, išsiskyrė po pat brolio gimdymo, kadangi negalėjo dirbti - praktiškai neturėjom ką valgyti kol neatsigavo po streso ir gimdymo, dabar net juokiasi kodėl taip nervinosi, kodėl manė jog po 11kos metų kartu pragyvento laiko išsiskyrus nebemokės, nebesugebės gyvent viena - tiesiog neįsivaizdavo tokio gyvenimo. O kiek verkdavo naktimis, per tėvų išsiskyrimą buvau šalia - tai ko nereiktų nėvienam patirti.

Svetimas vyras - jeigu neskaitys savęs kaip kad vaiko tėvu tik atims iš vaikų motiną. Esat per silpnos turėti vaikų, jeigu be vyrų gyventi negalit, o tokių kuriem vaikai rūpėtų reta, galbūt vėlesniam amžiuje, labiau susitupėjus...
Vėlgi iš kitos pusės žiūrint labai svarbus faktorius materialinė padėtis(juk lietuvoj gyvenam, kas čia sako jog visi į užsienį važiuoja aš ir pats dabar labai mastau ar verta savo vaikams rodyti lietuvą kaip savo gimtinę - čia žmonių maža, žmogaus nevertina o ir mes patys mokomi saves nevertinti.. Šlykštu.), paimsiu savo pavizdį - motina dirba 5-6 dienas į savaitę virš etato jog būtume pakankamai apsirupinę, vaiknamyje(psichologiškai labai sekinantis darbas) - augome su broliu neperdaugiausia ją matydami, ar patėvis būtų pakeitęs šią situaciją ?

Užduokit šiuos klausimus sau, ypač pasirenkant partnerį... Jūsų vyrai - jūsų vaikai, auginkite juos taip kaip kad norite kad jie augintų savo vaikus ir rūpintusi žmonomis o ne seilėkitės kas do vienišas gyvenimas. Padorius vaikus užauginus sukurtumėte padorų gyvenimą kartoms...

tu kalbi is savo patirties,bet juk yra ir tokiu seimu kurios gyvena gerai,ne viena tokia pazystu,kur vyras susituokia su moterim kur turi vaiku,ir susilaukia bendru ir neisskiria nei vieno nei kito

ieva

I

96405 įrašai

2012/08/15 07:44:43 07:44:43

O aš sakyčiau taip.
Gyvenkite savo gyvenimą ir kiekvienam jis vis kitoks.
Man 38 metai, netekėjus, vaikų neturiu. Kažkaip pastaruoju metu atrodo, kad tikriausiai vaikų jau nebeturėsiu. Kaip ir viskas gerai, kaip ir susitaikiau su tokia padėtimi, bet kažkodėl visokios mestos replikos apie bevaikes moteris, senmerges ir t.t. ima ir skaudžiai užkabina kažkur giliai.
Taip kad, kiekvienas gyvenime turime kažką, ko trūksta iki "pilnos" laimės, kokį tą vaizdą esame susikūrę. Bet visuomet yra dalykai, kuriais galime didžiuotis, kad ir pačiais mažiausiais, kad suprasti, kad gyvenimas yra gražus.

ieva

I

96405 įrašai

2012/08/15 10:00:46 10:00:46

Svečias: O aš sakyčiau taip.
Gyvenkite savo gyvenimą ir kiekvienam jis vis kitoks.
Man 38 metai, netekėjus, vaikų neturiu. Kažkaip pastaruoju metu atrodo, kad tikriausiai vaikų jau nebeturėsiu. Kaip ir viskas gerai, kaip ir susitaikiau su tokia padėtimi, bet kažkodėl visokios mestos replikos apie bevaikes moteris, senmerges ir t.t. ima ir skaudžiai užkabina kažkur giliai.
Taip kad, kiekvienas gyvenime turime kažką, ko trūksta iki "pilnos" laimės, kokį tą vaizdą esame susikūrę. Bet visuomet yra dalykai, kuriais galime didžiuotis, kad ir pačiais mažiausiais, kad suprasti, kad gyvenimas yra gražus.

Jus labai protingai mastote, pagarba tokiems zmonems. O gal dar ir pasiseks, gal dar sutiksite savo antra puse, nes geriems zmonems dazniausiai pasiseka. Sekmes jums.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume