Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiVaikai → Ar vaikas problema ieškant vyro?

Ar vaikas problema ieškant vyro?

Ne tas

N

27 įrašai

2012/06/06 18:42:21 18:42:21

SonKa: Nespjaukit į vandenį, viengungiai, kad netektų gerti... Vaikas nėra problema, jei aplanko tikra meilė. Tada jau visa, kas supa mylimąjį yra miela ir brangu...

Moteriskes vistiek nenori kai kuriu dalyku suprasti.... Baikite svaigti apie meile is pirmo zvilgsnio, gal ir buna tokiu atveju, bet jie yra reti. O butent meiles is pirmo zvilgsnio jus moterys ir norite. Kad pamatytu, isimyletu ir nebebutu svarbu yra vaikas salia, ar ne. Pirma eina bendravimas, prisirisimas poto tik meile. Ir kai yra meile, tada nieko nesakau, tada jau moteri priimi su visais jos pliusais ar minusais, su vaikais ar ne. Tik kai yra meile, isidemekite tai. Ir kai nuo pirmu pasimatymu vyras yra verciamas pazindintis su vaiku tai yra blogis tiek vyrui, tiek tiems santykiams, tiek galu gale vaikui. Deepsorrow gerai sioje vietoje pasisake.

ieva

I

96405 įrašai

2012/06/06 18:51:40 18:51:40

as irgi, jei labai myleciau moteri, gal ir priimciau jos vaika, nu nezinau... Bet kad as nematau reikalo pazindintis su tokiom, nes yra daug labai fainu ir geru moteru be vaiku.Ir tas pazindinimasis baisiai komplikuotas, kai jos turi vaiku. Nera jokiu sansu vieniems pabuti, isvaziuoti, pasimyleti, vis vaikas ir vaikas.As nematau galimybiu,todel bendrauju tik su tom,kurios neturi vaiku ir tikrai nenusivyliau.

Seuss

S

13 įrašai

2012/06/07 11:23:32 11:23:32

deepsorrow: Kaip jau anksčiau minėjau savo nuomonės nekeičiu, tik norėčiau išplėsti „Ne tas“ post‘ą ir pastebėti, kad pats pažindinimas su vaiku neturėtų vykti vos tik pačiai mamai/tėčiui užmezgus naują pažintį, mano galva visai atvejais tai turi tik neigiamą įtaką – pirmu variantu vaiko atžvilgiu – sutrikdomas suvokimas kiek mamų/tėčių/dedžių/tetų jis gali turėti, - antru sukeliamas stresas potencialiam partneriui – nespėjęs pažinti partnerės ir susizgribti pakeliui jiems ar ne, jis jau turi bendrauti su vaiku.

Skaitydama jūsų, tamsta, pasisakymus, visad patiriu kažką panašaus į protinį orgazmą.

MisteryGirl

M

153 įrašai

2012/06/08 15:53:48 15:53:48

Didžiausia problema ne vaikas, o mamyčių požiūris. Vyrai yra maži vaikai ir jiems lygiai taip pat reikia skirti nemažai laiko ir dėmesio, kurio dažniausiai mes ir neturime Tai kolkas esu susitaikiusi su ta mintim, kad kol dukrytė nepaaugs, tol man pasimatymai nė nešviečia

Ne tas

N

27 įrašai

2012/06/08 16:23:54 16:23:54

MisteryGirl: Didžiausia problema ne vaikas, o mamyčių požiūris. Vyrai yra maži vaikai ir jiems lygiai taip pat reikia skirti nemažai laiko ir dėmesio, kurio dažniausiai mes ir neturime Tai kolkas esu susitaikiusi su ta mintim, kad kol dukrytė nepaaugs, tol man pasimatymai nė nešviečia

Tinkama poziuri , negu dauguma moteru,jau turi. Vien uz tai esi verta demesio. Negi jau taip retkarciais neatrastum laiko, neatrastum kas priziuretu vaika keliom valandoms? Cia taip tik is pradziu. Jei pati paliksi ispudi ,tai vyrukai ir patys gali uzsinoreti pazinties ir su vaiku. Zodziu vaikas nebebus kliutis. Ot kad daugiau butu tokiu moteru kaip tu, ir vadovautusi ta mintimi, kuria parasei pirmame sakinyje. Supratingos moterys yra aukso vertes

onRoad

O

7 įrašai

2012/06/08 18:03:10 18:03:10

Gottin, tikrai ne!
Aš tokios patirties neturiu. Visgi aš dažnai mąstau ir jau vieną kartą esu sugrįžęs prie minties susirasti moterį jau su vaikučiu ar vaikais.
Deja, tenka pripažinti, kartais pritrūksta drąsos, nes tai - didelė atsakomybė. Mane, prisipažinsiu, labiausiai kankina finansiniai klausimai, o ne kokie nors moralės, galimos meilės stokos vaikams ar pan. Šiuolaikinės sistemos esame įstumti į tokį ratą, kuriame jau nebeužtenka to, ką galime uždirbti už sunkų sąžiningą darbą..

Mano išvada - jeigu toks vyras dar neatsirado, vadinasi, dar nebuvo vertų Tavęs

--
Visiems linkiu laimės ir harmonijos.

MisteryGirl

M

153 įrašai

2012/06/08 19:02:45 19:02:45

Ne tas:
MisteryGirl: Didžiausia problema ne vaikas, o mamyčių požiūris. Vyrai yra maži vaikai ir jiems lygiai taip pat reikia skirti nemažai laiko ir dėmesio, kurio dažniausiai mes ir neturime Tai kolkas esu susitaikiusi su ta mintim, kad kol dukrytė nepaaugs, tol man pasimatymai nė nešviečia

Tinkama poziuri , negu dauguma moteru,jau turi. Vien uz tai esi verta demesio. Negi jau taip retkarciais neatrastum laiko, neatrastum kas priziuretu vaika keliom valandoms? Cia taip tik is pradziu. Jei pati paliksi ispudi ,tai vyrukai ir patys gali uzsinoreti pazinties ir su vaiku. Zodziu vaikas nebebus kliutis. Ot kad daugiau butu tokiu moteru kaip tu, ir vadovautusi ta mintimi, kuria parasei pirmame sakinyje. Supratingos moterys yra aukso vertes

kai turiu antraja pusele salia-norisi maksimaliai kuo daugiau laiko praleisti drauge, bet siuo metu man be sansu (bent jau kol sesija nesibaigs), o ir mano padukelei tik 2 metukai, tai nelabai isivaizduoju pasimatymo jai esant (nenuorama tikra), o ir siaip esam varles keliauninkes, vis nenustygstam vietoj

ieva

I

96405 įrašai

2012/06/09 10:29:31 10:29:31

o aš dabar svarstau dilemą, ar toliau būti užkietėjusiu ciniku, kurį pastaruoju metu "sudaužė" ilgai laukti jausmai, ar klausytis tų jausmų ir veltis į naujus santykius su mamyte. nesu piemuo, bet nesu ir labai subrendęs. man 28 ir visą gyvenimą visose srityse gyvenau ir stengiausi gyventi be problemų. t.y. aš nuo problemų atsiribodavau, o ne spręsdavau jas. pats vaikų neturiu, nors praeityje galimybių turėjau.
mamytė, kuri man krito ne tik į akį, augina pirmoką, su vyru išsiskyrus, exvyras irgi rūpinasi sūnumi.
kadangi šioje srityje patirties neturiu, norėčiau sužinoti vyrų, neturėjusių savo vaikų, bet užmezgusių santykius su mamytėmis, patirtį. kaip jie jaučiasi, kokie santykiai su vaikais, kaip pavyko (gal nepatyko) paminti savo principus? kokie išvis yra santykiai su moterimi?
taip, gal aš ir esu egoistas, nes mąstau apie savo dabartinę ir galimai ateities būseną, bet mano sprendimai ateityje gali sukelti skaudžių pasekmių.

_gintaras_

_

1 įrašai

2012/06/09 12:49:25 12:49:25

Svečias: o aš dabar svarstau dilemą, ar toliau būti užkietėjusiu ciniku, kurį pastaruoju metu "sudaužė" ilgai laukti jausmai, ar klausytis tų jausmų ir veltis į naujus santykius su mamyte. nesu piemuo, bet nesu ir labai subrendęs. man 28 ir visą gyvenimą visose srityse gyvenau ir stengiausi gyventi be problemų. t.y. aš nuo problemų atsiribodavau, o ne spręsdavau jas. pats vaikų neturiu, nors praeityje galimybių turėjau.
mamytė, kuri man krito ne tik į akį, augina pirmoką, su vyru išsiskyrus, exvyras irgi rūpinasi sūnumi.
kadangi šioje srityje patirties neturiu, norėčiau sužinoti vyrų, neturėjusių savo vaikų, bet užmezgusių santykius su mamytėmis, patirtį. kaip jie jaučiasi, kokie santykiai su vaikais, kaip pavyko (gal nepatyko) paminti savo principus? kokie išvis yra santykiai su moterimi?
taip, gal aš ir esu egoistas, nes mąstau apie savo dabartinę ir galimai ateities būseną, bet mano sprendimai ateityje gali sukelti skaudžių pasekmių.

Problemu bus ir nemazai, bet gal neidomu gyvent be problemu. Berniukui tu visada busi po tevo antroj vietoj, tuo labiau, kad tevas vaiku rupinasi. Klausyt jis taves irgi gali nelabai klausyti. Visokios uosvienes kis savo trigrasi amziais. O kai kils problemos, moteris prasys taves jas spresti. Jei susilauksi savo vaiko, moters vaikas kels pavydo scenas, kad neva ana vaika myli labiau nei ji. Vienzo, tikrose seimose buna problemu, o cia dar daugiau. Nezinau ka tau patart. Padraugauti laikinai galima, o seima kurt tai jau ne. Draugas turejo toki atveji, tai patikek...

Simas78

S

12 įrašai

2012/06/10 08:18:16 08:18:16

tu busi tam vaikui ne antroj vietoj, o busi jam isvis niekas... Ka jau negali normalios panos be vaiku rast ?:) nurasytas tada esi

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume