Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiVaikai → Ar vaikas problema ieškant vyro?

Ar vaikas problema ieškant vyro?

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/21 19:55:29 19:55:29

Svečias:
Svečias:
Svečias: o paskui parsitempsit ta vyruka i savo buta,kur dar yra 2 vaikai ir visi kartu gyvensit

Nu kaip iš medžio iškritęs tu bent filmų kartais pažiūrėk,ar knygų paskaityk:) lyg negirdėjęs apie antras santuokas

tai jau tikrai kad daug filmu prisiziurejus buna ir penkta ir desimta santuoka,ir vaiku po 10 prisidaro,nu ir publika cia susirinko.Ei chebra,gal cia yra issilavinusiu verslininku,kuriems reikia 10 metu senesniu bobu su 3 vaikais

O kokios tu ieškai? Gal blondzynės ilgom kojom ir tinklinėm kojinėm? ir apie 20 metukų? tu palauk,aš pora plastinių operacijų pasidarysiu,kojines nusipirksiu,gal tiksiu tau?

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/21 20:01:08 20:01:08

kvailos jus bobos, ar dar mazai jums vargo buvo, kad bet kokia kaina norit ta vyra susirasti, dar ir kojines mat pirksit.Man pvz.labai gerai be vyro. Vaika turiu, buta turiu, darba turiu, nei prie puodu stovet,nei vyro inkstimo klausytis. Vaiku daugiau nenoriu, visko man gana.O kai reikia santechniko,tai pasikvieciu. Kol tas vyras namie ka padarys,dar ne tiek susersit jam maisto ir kiek nervu sugadinsit.

Kaip man bloga

K

3 įrašai

2012/02/21 22:22:39 22:22:39

Oj kai prigeriau. oj kaip bloga tuoj vemsiu toliau nei matau.oj kaip prigeriau dar zoles uztraukiau. oj blt negaliu kaip slabna. oj kaip velka tuoj desiu sliauka kam ta zole rukiau.oj chebra man jau sakes.

Gretulyte

G

12 įrašai

2012/03/30 19:21:11 19:21:11

Hm...uztikau as cia ta tema visai netiketai, pabandziau perskaityti kiek imanoma daugiau, bet cia net 145psl, tai viska perskaityt prireiktu keletos dienu
ir ka? pasisakiusiuju daug, nuomoniu daug.... jeigu atsakant i temos klausima - ne vaikas problema. man labai nehumaniska atrodo vaika ivardinti kaip problema. tai situacija problematiska. mergina/moteris su vaiku. bet jokiu budu ne vaikas. kazi kuris is jusu galetu savo vaika ivardinti kaip problema? nebent tas, kuris dar ju neturi...kiekvienai moteriai vaikas yra dovana, nes tai yra prigmtine moters gyvenimo prasme - gimdyti ir auginti vaikus.ir problema yra tai, kad jos lieka vienisos.
kitas dalykas - vyru poziuris i sita problema. o kodel tai problema yra variantu daug:
1. Finansai. BET. jeigu moteris sugeba issilaikyti pati save ir savo vaika budama viena, kodel vyras mano, kad pradejus santykius toliau jau jam pereis sita uzduotis? aisku, visokiu moteru buna...
2. Egoizmas. Atseit ne mano vaikas, ne mano kraujas. na is dalies galima tai suprasti, bet manau jau cia principai...o siaip jau vyrai, skirtingai nei moterys vaika pamilti mokosi, nera jiems tos prigimtines meiles, kaip kad mamai. o jeigu jau taip bijote kad nemylesit ne savo vaiko tai ir nemylekit. i dusia niekas neilys. svarbu vaiko neignoruoti, stengtis sutarti, palaikyti draugiskus santykius ir tiek.
3.Ka pagalvos kiti? cia perskaiciau viena pasisakyma, kai vyras paliko drauge turincia vaika, nes tevas labai skeptiskai i tai ziurejo.... tai blemba, jei tu vyras, turi savo nuomone ir tau ta moteris patinka, tai ir buk su ja arba eik gyventi pas tetuka, nes tau jo nuomone svarbesne
4.Stereotpai. tokie,kaip - uzauginsiu svetima vaika o jis mane senatveje n... pasius, kad vienisa mama - tai paleistuve (atminkit, kad kiekvienas atvejis yra unikalus) ir daugybe kitu.
5. Patirtis. jau tureti santykiai su mergina turincia vaikuti. tik vieniems ta patirtis neigiama, kitiems kaip tik teigiama. cia labai daug kas priklauso ir nuo mamos, ir nuo vaiko.
Kodel man pasidare aktuali si tema? todel kad pati esu vienisa mamyte ir nepaliko manes vaiko tevas, bet smulkiai nepasakosiu kodel esu viena. o esu jau 4 metus. ir visa ta laika nesu ne karto isgirdusi jokios kritikos is vyru puses. turbut man pasiseke, nes sitam forume tai baisu kas darosi.ir rimtus santykius turejau, kas liecia vaika, absoliuciai nebuvo jokiu problemu, nes apie tai budavo daznai kalbamasi, kad visiems 3 butu gerai. dabar deja vel esu viena. ir butent dabar isgirdau is vieno vaikino zodzius - niekada nedraugauciau su mergina kuri turi vaika. kodel? nes jau turejau ir buvo labai sunku skirtis. mylejau ta vaika kaip savo, rupinausi, auginau,o po skyrybu nebeturiu jokiu teisiu i ji...
tai tiek mano nuomones siam kartui

Taskas

T

207 įrašai

2012/03/31 07:44:22 07:44:22

Problema. Taip, vaikai gyvenimo dziaugsmas, dovana zmogui, gyvenimo geles ir t.t. Bet kai pats su dviem moterimis bandziau susitikineti turinciomis vaika, tai supratau jog vaikas yra problema. Nesakau jog, visiskai neiveikiama kliutis , bet kliutis tai tikrai. Amzinai neturi laiko, neturi kur vaiko palikti, visur lekia bega. Vaika vestis i pirmus pasimatymus nenori, ir suprantamas noras, kam vaika pazindinti su kiekvienu vyru. Atsivesti i namus negali, nes vaikas namie paliktas be prieziuros. Mane i namus irgi neisileidzia. Kada ne kada tik gali pasiulyti laiko susitikimui. Galvojau, gal cia as nelabai patinku, jog neranda vis laiko. Na bet telefonu kalbeti tai nori kasdien. Bet ir tie pokalbiai, fone visada girdisi vaikas, ji daznai pertraukia pokalbi, nes reikia vaikui tai ta, tai ana pasakyti, pabarti kad kazko nedarytu, neliestu ir t.t. Toks jau mamu gyvenimas ir nieko nepadarysi. Jei siaip nori pakalbeti kaip praejo diena, tai tiek to. Bet jei nori pakalbeti rimtesnemis temomis, tai nesigauna, kai ji turi bendrauti su abiem ir su manim ir su vaiku.Tokia stai realybe. Ateis i pasimatyma su vaiku, tai visas jos demesys bus vaikui skirtas. Neturiu tokiu keslu, jog is karto versti moteri i lova, bet pabuti tik dviese tikrai noriu. Susidariau toki vaizda, jog moteris ne neketina pasistengti sioje situacijoje, jog ieskotu kompromisu, kaip pabuti dviese be vaiko. Tipo as esu su vaiku, ir turi priimti mane iskarto su visu kraiciu. Kiek paskaitai cia nuomoniu, tai vsio as jau dabar skaitausi kiaule, jog matau problema, kai moteris turi vaika. Na, nenoriu as is karto visa galva pasinerti i gyvenima salia vaiko, nenoriu. Tas vaikas juk ne mano. Ir moters dar nesu isimylejes. Kai pajusiu siltesnius jausmus moteriai, tada galima kalbeti apie susidraugavima su vaiku.

Gretulyte

G

12 įrašai

2012/03/31 15:33:05 15:33:05

As turbut vel pasikartosiu, bet kiekvienas atvejis yra unikalus. cia labai priklauso ir nuo pacios mamos, jos poziurio i santykius, jos prisirisimo prie vaiko, jos laisvo laiko kiekio turejimo, jos noro stegtis pabuti ir dviese ir t.t. taip pat priklauso ir nuo pacio vaiko. tikrai tikiu, kad yra laaabai sunkiu vaiku, nepriklausomai nuo ju amziaus. bet yra ir labai mielu, draugisku vaikuciu. aciu dievui man pasiseke, kad mano dukra tolerantiska ir pati netgi man pasako kartais, mamyte, tau reikia vyro, visos moterys turi tureti vyrus :D:D aisku, as nezinau kaip gali buti rytoj. viena vertus SITUACIJA yra problematiska, nes pradedant santykius tikrai sutinku kad reikia daugiau laiko buti dviese ir tik veliau bandyti jau bendrauti vis daugiau tryse, bet kita vertus galima labai greitai pamatyti tikraji vyro veida, jei jis mano vaikuti gerbs ir stengsis sutarti, tikiu kad bus geras tevas ir musu bendriems vaikuciams
Betkokiu atveju, visiskai nesmerkiu vyru, kurie nesiryztu draugauti su mergina turincia vaika. Taip, mes mamytes, esam visdelto ne vienos Vieniems tai minusas, kitiems, musu laimei netgi gali buti pliusas - mamytes kartais buna labiau mylimos nei mergaites, juk jos mylincios, rupestingos, atsidavusios.. Taip kad mamos, jei nenorit buti vienisos, tai bukite labai supratingos, atsitiko taip, kad likote su vaiku? reiskia tai tik paspirtis kazko siekti, tobulinti save ir t.t., nes tik taip mes irodysim kad esam kazko vertos, o ne vien tik vystyklais uzsivertusios, koses beverdancios, uzsidariusios ir nuolat profilaktiskai besiskundziancios, kokie tie vyrai kiaules...

Labamba

L

2 įrašai

2012/04/01 07:27:01 07:27:01

Idomi butu vyru nuomone sia tema

jaucianti

J

452 įrašai

2012/04/01 14:58:58 14:58:58

Labamba: Idomi butu vyru nuomone sia tema

Taigi vyrų nuomonė aiški :"Taip, tai yra problema" Paskaitykite.

Gretulyte

G

12 įrašai

2012/04/01 17:57:37 17:57:37

Kiek vyru, tiek nuomoniu...
Bet aisku butu idomu ju kuo daugiau isgirsti

Taskas

T

207 įrašai

2012/04/01 18:09:21 18:09:21

Niu merginos nesiskuskite, sita tema manau pati populiariausia Is sitiek parasytu komentaru, jau turetumete susidaryti vaizda, kiek vaikas problema ir kiek ne, ieskant vyro

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume