Man tai rodosi kad nelabai jums metų yra,gal paaugliai čia dar diskutuoja?:) vaikai..tai jeigu žmonėms nebe po 20,o mažiausiai po 35 tarkim,tai be abejonės jie prieš tai bus turėję šeimą ir vaikų,kas čia keisto?:) kaip gali tikėtis rasti moterį be vaiko,jeigu ieškai ne paauglės? Ir kaip vyras gali būt niekada nevedęs,jeigu jam 40 kaip minimum? Apie ką jūs čia diskusinat?:)
O dabar pasvarstykim..tokie dalykai kaip vaikai,amžius,pinigai ir yra tik išskaičiavimai..na susipažįsta vyras su moterim,vienas kitam krenta į akį,išsišneka,pajaučia simpatiją. Paaiškėja,kad vyrukui 37,nors atrodo jaunesnis,moteriai 30, irgi atrodo jaunai. Išsiaiškina abu kiek jiems metų,tada moteris sako:- oj ne,tu man nebepatinki,tau 37,o aš galvojau 34 kokie. Nebetinka. Tada vyrukas sužino,kad moteris dirba konsultante kokioj kosmetikos parduotuvėj ir sako:- oj ne,aš galvojau tu kokia mokytoja, vadovė, o tu pasirodo kažkokia pardavėja,oj ne,nebepatinki. Persigalvojau. Na juk anekdotas visiškas:) juk nepakeis jausmo vien faktas,kad tas žmogus ar vaikų turi,ar darbą ne tokį kokio norėtųsi dirba. Man tai taip bergždžia atrodo.