Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiVaikai → Ar vaikas problema ieškant vyro?

Ar vaikas problema ieškant vyro?

30

3

3 įrašai

2012/02/21 18:46:52 18:46:52

Man tai rodosi kad nelabai jums metų yra,gal paaugliai čia dar diskutuoja?:) vaikai..tai jeigu žmonėms nebe po 20,o mažiausiai po 35 tarkim,tai be abejonės jie prieš tai bus turėję šeimą ir vaikų,kas čia keisto?:) kaip gali tikėtis rasti moterį be vaiko,jeigu ieškai ne paauglės? Ir kaip vyras gali būt niekada nevedęs,jeigu jam 40 kaip minimum? Apie ką jūs čia diskusinat?:)

O dabar pasvarstykim..tokie dalykai kaip vaikai,amžius,pinigai ir yra tik išskaičiavimai..na susipažįsta vyras su moterim,vienas kitam krenta į akį,išsišneka,pajaučia simpatiją. Paaiškėja,kad vyrukui 37,nors atrodo jaunesnis,moteriai 30, irgi atrodo jaunai. Išsiaiškina abu kiek jiems metų,tada moteris sako:- oj ne,tu man nebepatinki,tau 37,o aš galvojau 34 kokie. Nebetinka. Tada vyrukas sužino,kad moteris dirba konsultante kokioj kosmetikos parduotuvėj ir sako:- oj ne,aš galvojau tu kokia mokytoja, vadovė, o tu pasirodo kažkokia pardavėja,oj ne,nebepatinki. Persigalvojau. Na juk anekdotas visiškas:) juk nepakeis jausmo vien faktas,kad tas žmogus ar vaikų turi,ar darbą ne tokį kokio norėtųsi dirba. Man tai taip bergždžia atrodo.

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/21 19:11:35 19:11:35

o paskui parsitempsit ta vyruka i savo buta,kur dar yra 2 vaikai ir visi kartu gyvensit

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/21 19:13:07 19:13:07

man tai labai idomu,kodel niekas nenori bedarbio vyro, juk tai taip nesvarbu, svarbu, kad patiko, o daugiau juk tik isskaiciavimas

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/21 19:21:07 19:21:07

Svečias: man tai labai idomu,kodel niekas nenori bedarbio vyro, juk tai taip nesvarbu, svarbu, kad patiko, o daugiau juk tik isskaiciavimas

O tu žinok ir tokios problemos įveikiamos,tik kad apie jausmus niekas nebegalvoja šiais laikais.

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/21 19:23:28 19:23:28

Svečias: o paskui parsitempsit ta vyruka i savo buta,kur dar yra 2 vaikai ir visi kartu gyvensit

Nu kaip iš medžio iškritęs tu bent filmų kartais pažiūrėk,ar knygų paskaityk:) lyg negirdėjęs apie antras santuokas

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/21 19:38:03 19:38:03

Geriausia tai vyro būtų Venckienei ieškot,mordikė tokia kad ir po poros butelių šnapso neužlipčiau

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/21 19:44:46 19:44:46

Svečias:
Svečias: o paskui parsitempsit ta vyruka i savo buta,kur dar yra 2 vaikai ir visi kartu gyvensit

Nu kaip iš medžio iškritęs tu bent filmų kartais pažiūrėk,ar knygų paskaityk:) lyg negirdėjęs apie antras santuokas

o tai cia tave jau skuba imti su tais 3 vaikais, paskui dar su situo pora vaiku uzgyvensi, tada gal dar gausi koki 10 metu jaunesni, kuris ir su 5 vaikais paims tai vadinasi pas save parsitempsi ir visa sutve gyvensit kartu. Gal dar ir vyro vaikus pas save susitempsit,juk vyras turi jais rupintis ar daug jau tau pasipirso?

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/21 19:47:14 19:47:14

Svečias:

tai jau tikrai kad daug filmu prisiziurejus buna ir penkta ir desimta santuoka,ir vaiku po 10 prisidaro,nu ir publika cia susirinko.Ei chebra,gal cia yra issilavinusiu verslininku,kuriems reikia 10 metu senesniu bobu su 3 vaikais

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/21 19:48:28 19:48:28

Svečias:
Svečias:

o tai cia tave jau skuba imti su tais 3 vaikais, paskui dar su situo pora vaiku uzgyvensi, tada gal dar gausi koki 10 metu jaunesni, kuris ir su 5 vaikais paims tai vadinasi pas save parsitempsi ir visa sutve gyvensit kartu. Gal dar ir vyro vaikus pas save susitempsit,juk vyras turi jais rupintis ar daug jau tau pasipirso?

Kiekvieną vakarą po langais serenadas gieda,jau atsibodo o tu ką,vaikų neturi? Ne,nu aišku,juk tavo ex vaikus augina,tai tu ir ieškai sau patenkintas be vaikų,mandras mat

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/21 19:50:27 19:50:27

Svečias:
Svečias:

tai jau tikrai kad daug filmu prisiziurejus buna ir penkta ir desimta santuoka,ir vaiku po 10 prisidaro,nu ir publika cia susirinko.Ei chebra,gal cia yra issilavinusiu verslininku,kuriems reikia 10 metu senesniu bobu su 3 vaikais [/quot

Nu prie ko čia 10 santuokų,o tai tu tai suprask esi skaistus ir bobos neturėjęs? Kažin kiek pats vaikų pridaręs

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume