Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiVaikai → Ar vaikas problema ieškant vyro?

Ar vaikas problema ieškant vyro?

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/21 16:50:24 16:50:24

Kitina: Turiu tris vaikus mano amziaus moteris, mylintys vyrai, kitokiu ir nerastu

tai kiek tos moteriskes gaus vyras,jei jos toks priedas?Cia tokios, kurioms vyro pinigu reikia ir pasidulkint negi jus rimtai galvojat,kad su 3 vaikais normalu vyra gausit? tas vyras jau bus savus kelis palikes,o galvojat,kad puls ant svetimu 3. Baisu Kur tas vyras,kuri mylejot ir nuo kurio tiek vaiku prisidirbot?

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/21 17:23:00 17:23:00

Prie ko čia tie vaikai? Vaikai užauga ir išeina gyvent savo gyvenimo,tėvai lieka vieni. Tai nuo kada jau čia vaikai viską keičia? Juokdariai. Ir kam reikalingas vyras,kuriam ne moteris rūpi,o tai,kad ji vaikų turi? Kokią toks sudomintų? Na nebent nabagėlę vargšę namų šeimininkę,kuriai trūk plyš reikia vyro namie.

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/21 17:24:09 17:24:09

Svečias:
Kitina: Turiu tris vaikus mano amziaus moteris, mylintys vyrai, kitokiu ir nerastu

tai kiek tos moteriskes gaus vyras,jei jos toks priedas?Cia tokios, kurioms vyro pinigu reikia ir pasidulkint negi jus rimtai galvojat,kad su 3 vaikais normalu vyra gausit? tas vyras jau bus savus kelis palikes,o galvojat,kad puls ant svetimu 3. Baisu Kur tas vyras,kuri mylejot ir nuo kurio tiek vaiku prisidirbot?

O kas su tavim negerai,ką nei vieno vaiko nepadarei?

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/21 17:39:26 17:39:26

Svečias: Ne problema,jeigu moteris tikrai turi kuo sužavėti. Mano draugė našlė su dviem vaikai, apkūnoka, dėmesio jai niekada netrūko,o neseniai išvažiavo į užsienį gyventi-vyrukas išlėkė paskui ją. Jokia čia ne kliūtis.

Matyt bedarbis vyrukas, reikia uzsidirbt,o salia moters visad lengviau, nei vienam kurtis, pietus yra ir lova silta. Kai nieko daugiau neturi,tai nieko ir neprarandi.

Kitina

K

67 įrašai

2012/02/21 18:04:28 18:04:28

Svečias:

[quote:125ha6h8][/quote:125ha6h8]

ne tik manau, bet ir daug norinciu yra. Neperseniausiai issiskyriau, bet nesiruosiu gyvenimo istorijos pasakot, kur tas ar anas vyras. Tik galiu nuraminti, kad tiems, kurie susidomi tikrai ne problema mano vaikai. Ir taip, as tikrai ne namu seimininke

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/21 18:10:43 18:10:43

Vadinasi,cia daug melagiu moteru,kurios skundziasi,kad nera normaliu vyru.Reikia tureti 3 vaikus ir buti apkunia ir tu vyru bus kiek nori. Po menesio Kitinos cia nebeliks ir bus nauja pora Kitina pamokyk mus kaip reikia tu vyru ieskoti.

Kitina

K

67 įrašai

2012/02/21 18:22:41 18:22:41

Kodel nauja pora man ir taip labai linksma. Aisku iki apkunumo man dar toloka, bet pasistengus galiu ir tai pasiekti Gal jus taip neisitemkite, suspesite dar reprodukuotis, galima ir daugiau vaiku Amziaus tik nezinau jusu

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/21 18:27:57 18:27:57

Kitina: Kodel nauja pora man ir taip labai linksma. Aisku iki apkunumo man dar toloka, bet pasistengus galiu ir tai pasiekti Gal jus taip neisitemkite, suspesite dar reprodukuotis, galima ir daugiau vaiku Amziaus tik nezinau jusu

tai jus tik bendraujate su vyrais, nors ir ne pora, kitaip tariant su bet kuo labai mazi jusu poreikiai vyrui,kad tik linskmai pasidulkint

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/21 18:31:51 18:31:51

Svečias:
Svečias: Ne problema,jeigu moteris tikrai turi kuo sužavėti. Mano draugė našlė su dviem vaikai, apkūnoka, dėmesio jai niekada netrūko,o neseniai išvažiavo į užsienį gyventi-vyrukas išlėkė paskui ją. Jokia čia ne kliūtis.

Matyt bedarbis vyrukas, reikia uzsidirbt,o salia moters visad lengviau, nei vienam kurtis, pietus yra ir lova silta. Kai nieko daugiau neturi,tai nieko ir neprarandi.

Tau turbūt negirdėtas dalykas,kad vyrui moteris tikrai gali patikt? Kad ir su vaikais?:)

Kitina

K

67 įrašai

2012/02/21 18:43:30 18:43:30

[quote:1j7nc4fl][/quote:1j7nc4fl]

Svečias:
Kitina: Kodel nauja pora man ir taip labai linksma. Aisku iki apkunumo man dar toloka, bet pasistengus galiu ir tai pasiekti Gal jus taip neisitemkite, suspesite dar reprodukuotis, galima ir daugiau vaiku Amziaus tik nezinau jusu

tai jus tik bendraujate su vyrais, nors ir ne pora, kitaip tariant su bet kuo labai mazi jusu poreikiai vyrui,kad tik linskmai pasidulkint [/quot
Na ir prisifantazuojate apie tai ko net nezinote ar nesuprantate. Koks jums skirtumas, as net nesidomiu su kuo ir kaip ir del ko jus dulkinates. Tik pasakiau savo koment del temos. Ir dar galiu pasakyti, kad vaikas ne problema tureti vyra, tie vyrai, kurie turi tokiu fobiju ar baimiu savaime atsoka. O kodel vienos turi daug kitos mazai, tai kita tema

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume