o tai tamstai nepakanka pusantro tukstancio pasisakymu? Ar perskaitei juos visus? buvo sia be tave ir graziu,ir neuzsisedejusiu, bet vistiek visada geriau moteris be vaiko,nei su vaiku

ieva
2012/04/01 18:10:26 18:10:26
o tai tamstai nepakanka pusantro tukstancio pasisakymu? Ar perskaitei juos visus? buvo sia be tave ir graziu,ir neuzsisedejusiu, bet vistiek visada geriau moteris be vaiko,nei su vaiku
Gretulyte
2012/04/02 17:09:45 17:09:45
Dauguma atveju - taip, geriau kai mergina neturi vaikucio as del to net nesiginciju
ieva
2012/04/02 17:40:20 17:40:20
O jeigu nuosirdziai: Gretulyte labiau noretu vaikino be vaiku ar geriau bandytu kurti santykius su vaikinu, jau issiskyrusiu ir auginanciu vaika? Ir kai tas vaikas visada salia, ne pas mama, o visada pas ta vyra?
Gretulyte
2012/04/03 08:11:58 08:11:58
Labai daug kas priklauso nuo pacio vyro siaip tai man gal netgi smagiau butu, jei vyras turetu vaika, nes as ir pati turiu dukryte. Ir dar, labai greit galima susidaryti nuomone apie ta vyra, kaip seimos zmogu.bendravau su vienu isssiskyrusiu vyru kuris turi sunu. Labai nusivyliau, nes man kaip moteriai demesio netruko is jo, bet niekada nemaciau kad jis nors kazkada uzsimintu apie savo vaika, pagrinde jis arba darbe budavo arba pas mane, arba su draugais, as netgi pati sakydavau, tai gal tu sunu aplankyk? pasiimk pas mane atsivezk jei nori, tai vienakart pasiime, o po to vel tas pats isvada viena - taip pat jis elgtusi ir su musu bendrais vaikais. atseit jis matereliai padeda nemazai. bet nemanau kad vaikui uztenka vien tevo pinigu, jam taip pat reikia ir demesio, bendravimo, o ypac berniukui.
Dabar bandau isivaziduoti, ar noreciau kad vyras turetu vaika, jei pati nebuciau mama.hmmm..Galbut as vaikus labai myliu, dirbu pedagogini darba...jei tas vyras man tikrai labai patiktu, manau kad nebutu jokiu problemu
deepsorrow
2012/04/04 20:55:11 20:55:11
Greta, neužmirškime vieno nors ir labai menko, tačiau begalo svarbaus dalyko – dauguma žmonių yra nepataisomi savanaudžiai, o ypač vyrai, juk todėl dažniausiai jie ir palieka šeimas ir vaikučius su mamomis. Asmeniškai aš negaliu įsivaizduoti situacijos, kuri priverstų mane pasitraukti, nes tokiu atveju kintamieji nebėra vien „aš“ ir „tu“ yra ir naujas trečiasis, pats svarbiausias ir aukščiau už 2 pastaruosius stovintis – gyventi jau reiktų dėl jo ir jam.
Grįžtant prie „post faktum“ - teisingai sakote, vaikas tikrai nėra problema ir nereikia jo niekur kišti, problema vyrų nusistatymas ir baimės. Negali būti užtikrintas, kad vaikas tave gerbs ar klausys, jis gali tiesiog pareikšti kad nesi mano biologinis tėvas, o tai jį išauginus sužeistų ir patį stipriausią vyrą. Toliau atsiradus bendriems vaikams negali būti tikras ar sugebėsi savo dėmesį paskirstyti taip, kad niekas nesijaustų nuskriaustas, čia vėlgi gali kilti priekaištai - mane myli mažiau nes netikras tėvas, nors natūraliai jaunesniam visada būna skiriamas didesnis dėmesys iki tam tikro laikotarpio, bet vėlgi čia plati erdvė vaiko protui disponuoti pačiu faktu „nebiologinis tėvas“. Reziumuojant viskas susiveda į tai ar vyras yra pasiryžęs kilus bet kokiam konfliktui atsitraukti ir likti neutralioje pozoje išgirdęs pareiškimą – tu nesi mano tikras tėvas. Negaliu sakyti kad taip visada atsitinka ar kad taip būtinai nutiks, tačiau paaugę vaikai yra linkę savo įnorius ir poziciją teisinti ne teisingais argumentais, o būtent juos varžančių/auklėjančių asmenų trūkumais.
Gretulyte
2012/04/06 10:34:12 10:34:12
Labai teisus jus
erniuxxx
2012/05/24 05:34:05 05:34:05
kodel?nevisi ju baidos tiesiog nezino ka tas vaikas jam suteiks.man tik 19m,bet as jau noreciau vaiko ar susiresti drauge su vaiku.nzn kodel bet man patiktu ji turet.gal ka sudominau toke zinute tai ce mano nr:862554250
keite
2012/05/24 06:35:26 06:35:26
Tai tu dar pats vaikas, tau tik 19. Ir keistai mastai, nes kam tau svetima augint, jei gali savo padaryt, juk visas gyvenimas pries akis. Po 10 metu mastysi visai kitaip. Ir laaabai abejoju kad jei atsirastu mergina su vaiku i tavo zinute, kad tu ju nepaliksi po 1-2 m. Juk vaikas ne zaisliukas. Truputi atsakingiau su savo norais. Nes vaikams reikia ir mamos ir tevo, ar tikrai 100% esi isitikines, kad gali myleti svetima mazyli kaip tetis?
pasaliete112
2012/05/26 13:17:59 13:17:59
Sveika,
tikrai ne problema, tik ieskok sau, nes vaikai uzaugs ir iseis, bet kuris protingas vyras ta supranta. Svarbu, kaip jautiesi pati. Jei ieskai gero ir rupestingo, tai ir taip teks ilgokai paieskoti. As savo antra puse sekmingai radau su vaiku ir dar 2-ro besilaukianti, taip kad viskas tavo rankose...
keite
2012/05/26 13:39:50 13:39:50
Nu pasitaiko stebuklu siame pasaulyje O gal pasakei tam savo naujajam, kad sitas vaikas jo?
Bet jei tavo naujasis 20 metu vyresnis, tai visai suprantama