2011/01/16 07:58:25 07:58:25
Svečias: Svečias: Svečias:
As taip supratau, kad ji iesko normalaus, pilnavercio, atsakingo vyro.
Bankomato, vienzo
Rimukas, ka cie skiedi apie bankomatus, ubage bedarbi?
Ubagai ir bedarbiai galėtų išvis čia nesireikšti, nes ieškome rimtų vyrų šeimai, meilei, santuokai, o ne išlaikytinių.
2011/01/16 07:59:55 07:59:55
Svečias: Svečias: Jo, ir aš tai žinau, kad išmodernėjusių moteriškių ir paikų psichologų tarškiamos „paauglystės problemos“ ir kitoks nepilnamečių bezpridielas silpnesniems, kuklesniems vaikams, benamiams, miegantiems sugyventiniams, namo vakare grįžtančioms moterims dabar lengvai gali kainuoti gyvybę. Kartą grįžau namo kažkiek įgėręs, tai vos gyvas likau - špana užpuolė prie pat namų ir taip suspardė, kad tik per pusę metų atsipaipaliojau. Gerai, kad kaimynas su žmona ėjo pro šalį - tai pavyko išsigelbėti.
o tamstos palikti vaikai- auksiniai?
Mano vaikai super, o jūsų?
2011/01/16 09:57:09 09:57:09
O tai kieno tie chuliganai?
2011/01/16 09:59:12 09:59:12
Svečias: Svečias:
Rimukas, ka cie skiedi apie bankomatus, ubage bedarbi?
Bebele, vel prisigerei iki zhemes graibymo? - zhali arkliai ir rimukai vaidentis pradejo?
O, atsiprasau, pasirodo ir jus bedarbis ubagas, galvojau tik viena toki forume turim. Ar labdarines kruopas jau atsiemet?
2011/01/16 11:11:38 11:11:38
Ne, dar mano eilė nepriėjo. Sakė, kad tik po dviejų savaičių gausiu.
2011/01/16 17:17:17 17:17:17
Svečias: Svečias: paswwaiste: Labai keista, bet yra vyru, kuriems vaikai yra problema. Jie nori buti demesio centre, tad iesko moteru su suaugusiais vaikais arba moteru be vaiku. Ir net nesigedi apie tai sakyti i akis moteriai, bent jau man taip buvo. Mano motiniski jausmai buvo uzgauti. O juk jie patys irgi yra tevai ir ju vaikus galbut augina kiti vyrai.
Nesupratau - tu sau poros, ar vaikams globejo ieshkai?
As taip supratau, kad ji iesko normalaus, pilnavercio, atsakingo vyro.
na tai atsakingas vyras atsakingai ir paasake, ko nori. Ivertino savo galimybes ir norus. O nekabino makaronu, kad isitempti moteri i lova, o paskui palikti, nes nenori su vaikais. Gerbtinas toks vyras, kuris zino, ka gali ir atvirai tai iskart pasako moteriai.
2011/01/16 17:31:45 17:31:45
Svečias:
Bankomato, vienzo
Rimukas, ka cie skiedi apie bankomatus, ubage bedarbi?[/quote]
Ubagai ir bedarbiai galėtų išvis čia nesireikšti, nes ieškome rimtų vyrų šeimai, meilei, santuokai, o ne išlaikytinių.[/quote]
Atleiskite, o kuo bedarbiai nerimti???
Kitas klausimas: kuo geresnes parsiduodancios moterys?? Tos, kurioms svarbi TIK vyro pinigine? Tokios seniau kurtizanemis buvo vadinamos. Bet jos turejo buti isoriskai patrauklios ir dar priklausomos nuo vyru, kurie ja islaiko. Graudus ir niekingas vaizdelis, bent jau man.
O dar senoliai sakygavo: vaikeli, is savo burnos - ant savo galvos.
Juk nuo bedarbystes panacejos niekas dar neisrado? Nuo ligu, nuo ubagystes? Ir nuo dvasines...
Kodel smerkiate? Nepatinka - nepastebekite bedarbiu, nekalbinkite. O kam izeidineti? Baisu man kartais skaityti. Baisu - nes kol nebus Lietuvoj santarves ir tarpusavio palaikymo, kaip manote - kas musu visu laukia?? Atleiskite - bet turiu pries neteisybe astriau pasakyti
2011/01/16 17:32:39 17:32:39
Atleiskite, o kuo bedarbiai nerimti???
Kitas klausimas: kuo geresnes parsiduodancios moterys?? Tos, kurioms svarbi TIK vyro pinigine? Tokios seniau kurtizanemis buvo vadinamos. Bet jos turejo buti isoriskai patrauklios ir dar priklausomos nuo vyru, kurie ja islaiko. Graudus ir niekingas vaizdelis, bent jau man.
O dar senoliai sakygavo: vaikeli, is savo burnos - ant savo galvos.
Juk nuo bedarbystes panacejos niekas dar neisrado? Nuo ligu, nuo ubagystes? Ir nuo dvasines...
Kodel smerkiate? Nepatinka - nepastebekite bedarbiu, nekalbinkite. O kam izeidineti? Baisu man kartais skaityti. Baisu - nes kol nebus Lietuvoj santarves ir tarpusavio palaikymo, kaip manote - kas musu visu laukia?? Atleiskite - bet turiu pries neteisybe astriau pasakyti [/quote]
2011/01/21 02:31:07 02:31:07
sigita258: Taip tai problema vaikai ieškant draugo.Nes vyrai siauro proto ir negali suprasti ,kad mes ieškome ne vaikams naujo tėčio.Mes ieškome sau antros puses ,norime mylėti ir būti mylimos.Toks gamtos dėsnis ,kad žmonės turi būt po du.
Aš tikrai nesuprantu kam reikia įžeidinėti vyrus, nes ne visi jie yra siauro proto, kaip ir ne visos moterys yra duodančios bet kam.
1. O jei ieškote sau antrosios pusės, tai leiskite paklausti kur yra jūsų vaiko tėvas - juk (kaip supratau) nepriklausote toms moterims, kurios duoda bet kam??? Jei jis kapuose, o jūs našlė, tai tada viskas aišku. Kitu atveju - ne.
2. O jei jūs norite būti po du, bet tik trumpus laiko intervalus, tai leisčiau sau pastebėti, kad trumpą laiką po du būna tik gyvūnų pasaulio atstovai, o žmonės (sapiens) į monogamišką santuoką renkasi partnerį visam laikui. Žinoma, jei jie nėra neatsakingi plevėsos...
2011/01/21 08:02:27 08:02:27
Svečias: sigita258: Taip tai problema vaikai ieškant draugo.Nes vyrai siauro proto ir negali suprasti ,kad mes ieškome ne vaikams naujo tėčio.Mes ieškome sau antros puses ,norime mylėti ir būti mylimos.Toks gamtos dėsnis ,kad žmonės turi būt po du.
Aš tikrai nesuprantu kam reikia įžeidinėti vyrus, nes ne visi jie yra siauro proto, kaip ir ne visos moterys yra duodančios bet kam.
1. O jei ieškote sau antrosios pusės, tai leiskite paklausti kur yra jūsų vaiko tėvas - juk (kaip supratau) nepriklausote toms moterims, kurios duoda bet kam??? Jei jis kapuose, o jūs našlė, tai tada viskas aišku. Kitu atveju - ne.
2. O jei jūs norite būti po du, bet tik trumpus laiko intervalus, tai[color=#FF0000:3mko8ebi] leisčiau sau pastebėti, kad trumpą laiką po du būna tik gyvūnų pasaulio atstovai, o žmonės (sapiens) į monogamišką santuoką renkasi partnerį visam laikui. Žinoma, jei jie nėra neatsakingi plevėsos...
[/color:3mko8ebi]
Oi, neprisisnekek.
Nuo skyrybu niekas neapsaugotas.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume