Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiVaikai → Ar vaikas problema ieškant vyro?

Ar vaikas problema ieškant vyro?

babulka

B

51 įrašai

2011/01/21 10:17:24 10:17:24

nu labadiena jau kas per idiotai taip sako,kad vaikai tokie,vaikai anokie,juk ir normalioj seimoj,kur tetis mama,visokiu vaiku buna,patikekit daug pvz maciau,kada atsiranda tas vyras,ir auga tie moters vaikai. as manau taip: jei vyras rupinasi ir myli savo vaikus (ne tik moka alimentus,kas ir jau darosi retenybe),tai jis netures problemu ir su mylimos moters vaikais. o apie plevesas nekalbu,kur meile vaikui baigiasi su skirybom su zmona,o taip yra,labai daznai yra. vot tep

jonjonjon

J

60 įrašai

2011/01/21 10:21:57 10:21:57

Oj tokiu atveju daug... nebera santykiu, nurasyti ir vaikai. Man ju gaila, tu vaiku... Mano mociutes vis tvirtino, kad vyras myli moteri ir tai, ka ji myli. O kai jos nebemyli, tai ir jos vaikai jam nebesvarbus. net jei jie jo paties. Nes vyras - patinas, kuris myli ir vertina tik pateles.

cia tas draugas kuris turi pinigeliu paskambinti

C

72 įrašai

2011/01/21 10:27:53 10:27:53

jonjonjon: Oj tokiu atveju daug... nebera santykiu, nurasyti ir vaikai. Man ju gaila, tu vaiku... Mano mociutes vis tvirtino, kad vyras myli moteri ir tai, ka ji myli. O kai jos nebemyli, tai ir jos vaikai jam nebesvarbus. net jei jie jo paties. Nes vyras - patinas, kuris myli ir vertina tik pateles.

Nieko pries, i nesamoniu muzieju irasysiu. Uz kategoriska rasliava.

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/01/21 13:33:30 13:33:30

jonjonjon: Oj tokiu atveju daug... nebera santykiu, nurasyti ir vaikai. Man ju gaila, tu vaiku... Mano mociutes vis tvirtino, kad vyras myli moteri ir tai, ka ji myli. O kai jos nebemyli, tai ir jos vaikai jam nebesvarbus. net jei jie jo paties. Nes vyras - patinas, kuris myli ir vertina tik pateles.

O, mieloji, tavo močiutės tikrai ne viską tau pasakė....
Mano plačioje giminėje yra 2 išsiskyrę vyrai, kurie, nors jų vaikai įstatymiškai liko su mamomis, jais rūpinasi (finansiškai, emociškai ir jų įsitvirtinime gyvenime) daug labiau, nei jų mamos. Kartais net dėl to nepelnytai nustumdami į daug tolesnę vietą savo dabartines moteris. Taip kad - genys margas, o pasaulis ir jame gyvenantys vyrai dar margesni:).
Ir visiems, manau, būtų daug lengviau gyventi, jei nebūtų tos mados turėti išankstines nuostatas...

Elektrikas

E

1096 įrašai

2011/01/21 14:56:21 14:56:21

stereotipai sunku jų atsisakyt visi čigonai vagys bet vienas tikrai ne

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/23 00:00:49 00:00:49

Arinute:
Svečias:
Arinute: O kodel nebandei islaikyti nuosavo vyro, juk savo rankose turejai labai dideli koziri - jo paties vaikus? Jei vyras pabego nuo taves ir savu vaiku, tai kodel svetimas turi ju labiau noreti, nei tikras tevas?

is kur istraukei kad JIS nuo manes pabego??. . beje!gyvenime taip ir buna kad ne tas tevas kuris padre, o tas kuris uzaugino- tukstanciai tokiu pavyzdziu.. o as toki klausyma uzdaviau- pasiteiraut ar aplamai vyrams tai svarbu, na..tavo nuomone kad vyras neims moters su vaiku, ok, tebunie tai tik tavo nuomone.

Taigi pati kitoje temoje virkauji, kad vyras tave paliko. Gal del to ir paliko, kad daznai meluoti megsti? Vienur vienaip sakai, kitur kitaip?

[size=85:aekkvnze]tai malonu kad dar ir kitas temas skaitai o jau galvojau kad cia is galvos trauki , todel ir paklausiau .. koks piktas jus zmogus esat, turbut smarkiai kazkas ikando kad savo pykti lieji cia, ir savo nepasitenkinimus asmeninius, gal esi tas bendarbis vyras su kruva vaiku? arba zmona bedarbio vyro kuri gaili maisto jo vaikams (juk taip rasei aaane).. nu net nuotaika pakelei, ddeeekui [/size:aekkvnze][/quote]

[color=#0000BF:aekkvnze]Šlykštu. Kaip dar tokios melagės drįsta savo dvišaką liežuvį kaišioti? Tikrai, aš apie moteris galvojau geriau. Be reikalo šitą forumą skaitinėjau,- dabar visai sugedo nuomonė apie moteris, kaip apie tyras ir švelnias būtybes. O vienišų su vaikais, tai dabar vengsiu kaip nežinau ko - pasirodo, čia ne maritalinis statusas, bet kažkokia kraupi psichinė diagnozė. Tikrai, dabar nenuostabu, kad jus vis kažkas palieka ir nė žiūrėt į ta pusę nenori...[/color:aekkvnze]

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/23 07:06:30 07:06:30

Vargšeli, mes jus paliekame šiais laikais ir metame von iš buto, iš savo namų, iš atminties, iš gyvenimo, o ne jūs mus. Įstatymai mūsų pusėje ir mūsų rankose, tad nekarksėk.

Elektrikas

E

1096 įrašai

2011/01/23 10:45:20 10:45:20

o kam mums svetimas butas jai savo turim?

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/23 12:51:45 12:51:45

Svečias: Vargšeli, mes jus paliekame šiais laikais ir metame von iš buto, iš savo namų, iš atminties, iš gyvenimo, o ne jūs mus. Įstatymai mūsų pusėje ir mūsų rankose, tad nekarksėk.

Naujo idioto savo benkartu ishkaikymui ieshkote? Ir daug tokiu jusu i DP sulinde?

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/23 12:55:35 12:55:35

Jus ish vyro reikalauhate besalygishkos meiles - o pati sugebesite ka mainais pasiulyti? Jei pvz. jusu vaikas kategorishkai ir galutinai pasakys - arba ash, arba jusu draugas - ka pasirinksite? Vaika ar vyra?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume